בוקר טוב.איזה קור........
ע עומד לי בצד New member 15/3/07 #2 בוקר טוב אחלה בוקר, שמיים קודרים ואפורים, גשם, גשם ועוד גשם, רעמים וברקים - אחחח! ככה חורף צריך להיות!!! געגעתי לו
בוקר טוב אחלה בוקר, שמיים קודרים ואפורים, גשם, גשם ועוד גשם, רעמים וברקים - אחחח! ככה חורף צריך להיות!!! געגעתי לו
ק קטי30 New member 15/3/07 #9 ../images/Emo12.gif תעוררת???../images/Emo3.gif ברוך מחייה המתים טוב לראות לך כאן
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/3/07 #7 בוקר כלבבי... ואם צריך... גם פמיים בשנה אסע לברלין...כדי להביא כזה חורף... תענוגגגגגגגגגגגג
מ מראה מראה שעל הקיר New member 15/3/07 #13 מוכנה! מזותומ'רת? גמני מוכנה פמיים בשנה אסע ל"התבשל בתוך ה סיר המהביל "בנגקוק כדי שאת תיסעי בדיוק אז לברלין ויהייה לנו עוד מהקרירות הזו זה השילוב קוקו השילוב אמש על הדו גלגלי שלנו שניים ברחובות העיר והרבה טיפ טיפות המים.... כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף יאלללללה עפתי ליום מענג אחרון של חופשה לפני התחלה(ות) חדשה...
מוכנה! מזותומ'רת? גמני מוכנה פמיים בשנה אסע ל"התבשל בתוך ה סיר המהביל "בנגקוק כדי שאת תיסעי בדיוק אז לברלין ויהייה לנו עוד מהקרירות הזו זה השילוב קוקו השילוב אמש על הדו גלגלי שלנו שניים ברחובות העיר והרבה טיפ טיפות המים.... כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף יאלללללה עפתי ליום מענג אחרון של חופשה לפני התחלה(ות) חדשה...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/3/07 #31 נו... לא רק לך יש פרטנר לדו גלגלי... אמש... גמני השגתי לי פרטנרית לדו כזה מעונג וסוער פמיים בשנה...יבוא פורים...למלונז' של קור וסאונה...סגרנו
נו... לא רק לך יש פרטנר לדו גלגלי... אמש... גמני השגתי לי פרטנרית לדו כזה מעונג וסוער פמיים בשנה...יבוא פורים...למלונז' של קור וסאונה...סגרנו
ו ורד 3 New member 15/3/07 #14 אז קחי לך מטרייה ...ולכי שירי לך בגשם ...אני בטח ובטח לא אצטרף אלייך לחגיגה..... ....כי............. אני _ _ _ לא אוהבת חורף ....נקודה עם שלושה קווים מתחת ..ו -3 סימני קריאה !!!.... תתחילי לשיר ......או לרקוד
אז קחי לך מטרייה ...ולכי שירי לך בגשם ...אני בטח ובטח לא אצטרף אלייך לחגיגה..... ....כי............. אני _ _ _ לא אוהבת חורף ....נקודה עם שלושה קווים מתחת ..ו -3 סימני קריאה !!!.... תתחילי לשיר ......או לרקוד
י י ל ד ת האור New member 15/3/07 #8 ../images/Emo59.gifבוקר מפוצץ../images/Emo3.gif התעוררנו בלי שעון מעורר ....... איזה קוררררר
ק קטי30 New member 15/3/07 #10 בו../images/Emo186.gif לכולנו../images/Emo188.gif ויום מקסים גשם רד כבר גשם .....
מ מצוטטת New member 15/3/07 #11 ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif מי ברגל מי ב מי נישא ב-basket הך {אח} בתוף במ3ילתיייים בשליש וב3ילצל push the button של הבוקר טוףףףףףףף אפילו שבחו3ה סוער הבוקר זה
../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif מי ברגל מי ב מי נישא ב-basket הך {אח} בתוף במ3ילתיייים בשליש וב3ילצל push the button של הבוקר טוףףףףףףף אפילו שבחו3ה סוער הבוקר זה
ב בעל האוצר New member 15/3/07 #12 ../images/Emo5.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif בוקר ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif איף הגשם הזה... דייייייייייייייייייייייי רוצה כבר שמשששששש
../images/Emo5.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif בוקר ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif איף הגשם הזה... דייייייייייייייייייייייי רוצה כבר שמשששששש