בוקר טוב אביבי

יוליקה

Member
מנהל
עצב נוסף על עצב

היום יש לי יום זיכרון למותו של אבי ז"ל שהלך לעולמו לפני 31 שנה. אז זה היה בדיוק למחרת בבוקר של יום העצמאות הל"א של מדינת ישראל. אנחנו עולים לקברו מידי שנה ולא פספסנו אף שנה: אמא, אחי ואני. לעיתים מצטרפים הנכדים, בעלי וגיסתי - אבל אנחנו מקפידים. לפני כשעה קיבלנו ידיעה על חבר קרוב שהיה חבר לעבודה בן 50 מדימונה שנפטר ממחלת הסרטן. המחלה התגלתה מאוחר, וקטפה אותו מהר מידי. עמי אבוטבול, החתיך של דימונה שגריר דימונה לעיר התאומה אנדרנך, דובר גרמנית רהוטה, רכז פעולות התרבות של העיריה במשך יותר מ-30 שנה. השאיר אישה ובת צעירה לימים. יהי זכרו ברוך.

mati40

New member
אחהצ טובים

יוליקה שיעבור לך היום כמה שניתן בשלווה וחוזק נפשי יהי זכרו ברןך

אפי 7

New member
גלי - את חייבת לבוא לפחות למפגש

אחד של הפורום. אין לך מושג באיזה מאור פנים אנו מקבלים אחד את השני. את החיבוקים והנשיקות, ואין אין אכזבות. למה אנו מצפים שנראה את האביר על הסוס הלבן או האבירה על הסוסה הלבנה. אנו מקבלים כל אחת ואחד כפי שהוא. אם נשאר רק וירטואליים היכן תיווצר הידידות בין האנשים? אפי

mati40

New member
ערב טוב

גלי השתדלי באמת להגיע אין לי מה להוסיף על מילות העידוד של אפי באם את בסביבתי לא היתה לי בעיה לקחת אותך ערב נעים ומחשבות חיוביות

גלי130

New member
חברים יקרים - אני מגיעה למפגש !!!!

והרבה תודות לכל המזמינים אותי בחום רב כל כך. באמת - מחמם את הלב. על כל פנים נתראה ב-11.5 יום ג' בהמונינו. ועל מנת שתוכלו לזהות אותי בקלות :

emmy5

New member
יוליקה ,קבלתי את המסר ,מאוד רוצה להגיע למפגש

מתגעגעת לכולם ,ומאוד רוצה להכיר את החברים החדשים..

mati40

New member
ערב טוב

שמחה על החלטתך להענות לקריאתינו החמה אז שוב להתראות במפגש ערב טוב לכולנוווווו

למעלה