בוקר טוב אביבי

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב אביבי

מצעד האביב...נעמי שמר אם יבשו שלוליות ואם פרחו הפרדסים, אם ירשו נוריות את מקומם של נרקיסים, זה סימן שאביב כבר מטייל על הכבישים וחלון יש לפתוח ולסלק את התריסים.... אז השלוליות מאתמול יבשו והשקו את הגינה הצעירה שלי http://www.f2h.co.il/5348018258810

מלכה 5

New member
../images/Emo39.gif בוקר אור. יוליקה, כתבת יפה, המצגת

מקסימה, גינה יפהפיה, מטופחת, נקיה. תהני מכל היופי הזה.

mati40

New member
../images/Emo42.gifבוקר ליום שני בשבוע

בוקר טוב חברים קמתי מעט באיחור ואני בדרכי לחדר הכושר הכותרת הראשית בחדשות הינה דברי חולדאי,קצת הגזים האיש יום טוב ונפלא ואופטימי

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,יוליקה ,אני מחכה למסר

לא ברור איך יהיה ,אולי אני אוכל להגיע ...מבקשת לדעת איך להגיע ברכבת.תודה האם אני מחליפה את הרכבת בלוד ?

יוליקה

Member
מנהל
אממי, שלחתי אתמול מסר

ושלחתי עכשיו שוב. לגבי הרכבות יהודית אולי תדע יותר... אבל אולי יש עוד אפשרות, שתגיעי ברכבת לכפר סבא, ושם אולי תתאמי עם פזי או מנורה....

pazi66

New member
הגינה שלך יוליקה יפיפיה,לא עמדתי בפתוי

והוספתי למצגת שלך את השיר שציטת....הצילומים שלך מלאי חיים וצבע....השתילים והדשא עוד בחיתוליהם...בעוד זמן קצר תהיה לך גינה פורחת מלאה יופי וצבע. בוקר טוב לכולם

גלי130

New member
בוקר טוב ויום נפלא לכל החברים

גם לגינה היפה שהפכה למצגת עם שיר רקע אביבי בעריכתו של פזי - התחלה ליום נפלא. אני מחכה לפגוש אתכם ב-11.5 ולהכיר את כל החברים. מספר חברות אני מכירה ואת כולכם כשיגיע היום !

pazi66

New member
גלי130 ,קראתי את הודעתך ופתאום עברה

בראשי מחשבה משונה.....פעם ראשונה אחרי 6 שנים של הכרויות ומפגשים של הפורום.....האם זה לא היה עדיף יותר להשאר חברים וירטואלים ? לפני ההכרות האישית היתה מין אוירה מסתורית, כל אחד תיאר את השני בדימיונו כיד הדימיון הטובה.....לפי דמיונו הפרוע של כל אחד. ....ואז הגיעו המפגשים....האם היו הפתעות, האם היו אכזבות....האם זה הרס חלומות ואשליות....מי יודע ? בכל מקרה בודאות המסתורין התפוגג.....וזה חבל בכל מקרה אשמח להכירך.

pazi66

New member
גלי, זה רעיון, איך לא חשבתי על זה?אז גם

אוכל לצלם ולפרסם את התמונות והמצגות של המפגש חופשי בפורום.

mati40

New member
בוקר טוב

פאזי השיר מעלה זכרונות,מקסים אבל את הגינה לא הצלחתי לראות וחבל מאוד יום טוב

pazi66

New member
mati כנראה לא מותק אצלך מיקרוסופט אופיס

בתוך התוענה הזו יש פאורפוינט ודרכה צופים במצגות ניחן להתקין תוכנה בשם Viewer איתה רואים מצגות תכלי להוריד את התוכנה באתר זה

mati40

New member
בוקר טוב אולי כבר צהרים

היי פזי אבדוק את הבעיה ומקווה שאסתדר לפי הצעתך תודה לך

mati40

New member
אחהצ טובים

עניתי לך שזה הסתדר לי מעצמו אם קצת סבלנות ערב נפלא

mati40

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo141.gifהגינה של יוליקה

נעתקו לי המילים מראש התרגשות מקסים,מקסים,מקסים אחהצ נפלאים