בוקר טובב

בוקר טובב

אז מי בא היום? לא נראה לי שמשהוא כמעט בא טוב אני במילא מעזריאלי אז אני יקפוץ לגג ויראה אם אתם שם. אני הולך היום אולי לראות את המושלמות שלי הן מתאמנות לקדם ליד הבית ספר שלי יו אני מקווה לראות אותן.

בוקרררר../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

יש חופשששששששש
איזה כייייף
עדו - מקווה שתראה את המושלמות שלך
ותהנה
בוקר טוב לכוווולם
היום אני הולכת לקריאת מגילה
ואנלי כוחחחחח
אבל חייבים
אני לא יבוא למפגש פורום לצערי הרב
אז לכל מי שהולך
שיהנה מלאאאא
אוהבתתתת
רעות

יעל 13

New member
בוקררררר

היום אני בעזריאלי במפגש קומונה... יש בכלל מפגש פורום איתכם? זה נדחה לפסח לא? אתמול הייתי בסרט "רק ידידים"...סרט ממש חמוד...

בוקר טוב ... מקווה שיהיה.

אתמול היה כיף... אבל אחרי שגיליתי דברים אז בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שיהיה לכם יום טוב
-קרן-

יעל 13

New member
בסוף אני לא בטוח נוסעת לתל אביב...

בא לי להישאר בבית... יווווו בא לי לנסוע לדודים שלי!!!!!!!!!!!!!! יו כל כך בא לי לשמור על בן דוד שלייייייייייייי הוא כזה מתוקיייייייייייייייייייי לפני שבוע הוא היה אצלנו ושיחקתי איתו בכדור כמה הוא צחקקקק איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

חופייי

New member
../images/Emo41.gifצהריים טובים לכולם

למדנו היום רק שעתיים.... היום יש קריאת מגילה או במילים אחרות, מלחמת נפצים..חחחח

פגשתי את יהודה ../images/Emo99.gif

הלכתי היום (עם שרית) לטדי (איצטדיון בירושלים) והיה שם את הצילומים של הטלנובלה החדשה של ערוץ 3 בהוט ("האלופה") והייתי ניצבת בקהל (צילמו אותי לסדרה
) ואמרו לנו לשיר בקהל והיה גם צריך לשיר קללות ושרית פחדה ולא שרה ונתנו לי להניף דגל גדול של הקבוצה והצלם צילם אותי
והיה קטע אחד שיהודה מכניס גול ואז הוא רץ לגדר ותיפס על הגדר כפרעליו נגעתי לו ברגליים
ואז נגעתי לו ביד
ואחרי כל הצילומים נתנו לנו להיכנס למגרש אז הלכתיוהצטלמתי איתו ונתתי לו נשיקה אז הוא חיבק אותי ונתן לי גם נשיקה איזה חמווווד
ואז לקחו אותו כי הוא לא הרגיש טוב ומדדו לו את הדופק מסכן.. ואחד שעובד שמה אמר שיהודה שבר/נקע את היד מסכן איך אני מרחמת עליו.. היה שמה חם בטירוווף כולי התשלתי אבל היה שווה עשיתי הכל למען יהודה
.

חופייי

New member
סיוונוש יפה שלייי כיף לך...

התפללתי שאני יזכה אבל אני והמזל הנאחס שלייי אני שמחה שנהנת, כפרה על המושלם הזה...חחחח יהודה ? גול? לא נשמע הגיוני חחח מסכן שלי....

חחחחח

את לא יודעת איזה קטעים איתו הוא היה אמור להכניס גול וכל שנייה הוא בעוט בעיטת עונשין שזה מול השוער והוא כל שנייה מחטיא איזה צחוקים איתו..

אביחי 33

New member
יווו מאמי עכשיו ראיתי את ההודה...

ושהתקשרת
איסה כיףףףף לךךך
שמח כ"כ בשבילך, ומחכה לתמונות

סיווווווווווווני../images/Emo110.gif

אני שמחה בשבילךךךךךךךךךךךך!! תמונותתת! חחחח אני בטוחה שהתעודדת שפגשת אותו ולא שמת לב ליד שכואבת לך
[עכשיו לשניכם יש גבס ביד?
] איזה כיףףף לךךךךךךךךך:]]

למעלה