בוקר טובב

בוקר טובב

ואי מזמן לא כתבתי פה לא היה לי מצב רוח פשוט בכלל להכנס אז סליחה למיכל שלא אמרתי לה שתהנה בטיול. בהצלחה כל מי שצריך.

בוקר טוווווווווב../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

היום נקבל [אולי] ת'מבחנים ב... תורה היסטוריה מדעים אמן סלע כן יהי רצון
יומטובב לכווולם=] ובהצלחה לכל מי שצריך

מדעים כבר קיבלנו... ../images/Emo122.gif ../images/Emo108.gif

את לא
רק לא ת'מבחנים בתוורההההה די אני מקבלת 0% (שומן, רעות??
) מממ היסטוריהה יווו גם לאאא חח זוכרת עם שמואל הנגיד???

בוקרררר ../images/Emo42.gif ../images/Emo199.gif ../images/Emo108.gif

עפתי לעשות בדיקת דםםםםםםם
ואני בלחץץץץ ( של זמן לא של הבדיקת דם
) אזז בהצלחה למי שצריךך
ותיהיו בריאיםםםם
יומטובבב
עינב

בוקררררר../images/Emo110.gif

חחחחח עדו תודעעע וווואי ישנתי כ"כ טוב
כמה זמן לא ישנתי טוב ככה
כל ה3 ימים האחרונים ישנתי בהם באזור 4 שעות
אמור להיות בצפר ב10 אבל כולם לא הלכתי..
היום אני הולכת להסתפפר! אני לאדעת אם אני צה רק קצוות או להסתפר קצת יותר מזה.. אני בהתלבטות
[אצל הספר החמוד שלי זה באמת רק קצוות ולא חצי שיער
] חחחחח ראיתי שכל הכף רגל שלי אדוווומה ביותר.. ויש לה בלוטוווות.. חחחחח אני תכף אשים משחה.. וגם על השריטות.. וזה יעבור
יומטוב

חופייי

New member
צהריים טובים../images/Emo41.gif היום נכנסנו עם בנות

פולין לבית ספר...עם החולצות הלבנות של פולין....וכם דיגלי ישראל והיה כל כך שמח ומרגש.. פ ראשונה שראיתי את השכבה שלי כל כך מגובשות...פשוט לא הפסקנו לרקוד ולשיר יחד!! ואז היה "רוקדים עם מורים" שכל שכבה צריכה לרקוד עם המורה שלה ויש 3 שופטים....לנו הביאו 10 10 10...וזה היה כל כך מצייק וכיף.. אין המסע הזה השפיע על כולנו והיה הכי מרגש שיש...

יעל 13

New member
צהריים../images/Emo4.gif

השבוע האחרון הוא אחד השבועות הכי מגעילים בעולם!!!!! חברה עיצבנה אותי...כל הזמן היא מנג'סת לי שהיא רוצה לדבר איתי...היא עושה לי "אני אתקשר אלייך היום ואסביר לך מה קרה" אמרתי לה "לא את לא" אם היא מתקשרת אני מנתקת לה... אחר כך המורה שלי עיצבנה אותי...ועוד מורה...והמחנך... חרא של יום... איך כולם יודעים להרוס הכל

צהרייםםםם../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

שעתיים ראשונות - תורה
אח"כ היסטוריה - סיפרתי על אוניית אגוז
ואז באו אלינו ילדי רמלה ובת ים ואני ועינב לקחנו ילד שקוראים לו עומר והתפלחנו משיעור תושב"ע..
אח"כ דרמה
ואז היה לנו מדעים וקיבלתי 72
והשתחררנו ב-2 ועשרים
במקום 3

אביחי 33

New member
צהרים../images/Emo3.gif

קמתי ב 1 וחצי
חחחח ישננתי כ"כ טוב אחרי הטיול הזה, אבל הרגל כואבת לי רצח, אני צריך לעשות צילום כי נפלתי בטיול או שזה נשיכה של משהו. רשמתי חוויות בשרשור שכתבתי מי שבא לו לקרוא

ערבבב!!../images/Emo110.gif

הסתפרתיייייייי!! יאאאייי
היינו 3 שעות אצל הספר.. חידשתי תגוונים [בהתחלה לא רציתי אבל שיכנעו אותי
אז ביקשתי שיעשו אותם ממממש חלשים..] וגזרו לי קצוות
ועשו לי מקדימה קצת אלכסוני מדורג כזה
אני ממש אוהבת מה שיצא.. בהתחלה חשבתי שאני מתחרטת ושאני לא צה להסתפר
אבל באמת אהבתי מה שיצא.. שזה קורה לעיתים רחוקות.. ועשיתי פן.. ויצא באמת יפה.. היה קטע שהוא שאל אותי "אם הייתי אומר לך שאת יכולה להחליק את השיער לכל החיים היית מעדיפה את זה או את השיער הרגיל שלך?" ובתכלס.. פן זה יפה אבל שחשבתי על זה יותר יפה שיער רגיל.. זה באמת יותר יפה.. ואתם באמת לא רוצים לדעת מזה השיער שלי.. תופעת טבע.. וזהו:]] אין תמונות יפות.. אני אצטלם מחר או היום עוד
ערב טוווב

למעלה