בוקר טובב

הכל טוב =)[נראליי..../images/Emo3.gif]

מה איתך?

השלמתי תחומררררר:p../images/Emo110.gif

תודע לעדו שהפנה את תשומת ליבי שרשמתי אתזה בבוקר של אתמול
והבנתי אותו גםם! אייייי איזה יופי:]] אבל נתנו להם חוברת ענקקקייייייייית.. והם למדו פוווולל דבריייםם:/ ואני חייבת לחזור על החומר.. יש מבחן ביום רביעי זה המבחן של הטכניון והאוניברסיטה
מחר אני אדבר עם המורה.. אני לא רוצה לעשות אותוו.. שהיא תדחה לי אותו בשבועע.. ורק השבוע העבירו לנו במקום שעת אפס ביום רביעי ליום שלישי.. אמא שלי לא צה שאני אלך בגלל שהייתי חולה וזה
אבל אני מתעקשת
לא שיש לי ברירה.. היא לא צה שאני אלך ברגל שאנלא אחטוף התקף היא מדברת עם אבא שלי נראה מה נסגר..
סופסוף אני מרגישה טוב.. אנשים תאמינו לי.. תעריכו את זה שאתם בבצפר
לא משנה כמה שעות אתם לומדים/חורשים בבית וכאלה.. פשוט תעריכו את זה כי עדיף לשבת וללמוד הסטוריה/מתמטיקה וכל האיכסה מאשר להיות חולה בבית ולסבול.. אני ממש שמחה שאני סופסוף בריאה:]] איזה מגילההה יומטוב!

כואבות לי השינייםםםםםםםם../images/Emo46.gif../images/Emo205.gif

איייייייי אתמול הייתי אצל האורטודנט ושמתי עד עכשיו גומיות בצורה רגילה ועכשיו אני צריכה לשים אותן בצורת זיג-זג וזה כואבבבבבבבבבבב
היה כייייייף נורא בבצפר "רעות" [ילדים אוטיסטים] והייתי עוד עם 2 חברות שלי בכיתה אחת של בצפר שלהם אז ילד אחד [אוטיסט] אמר כל הזמן: מתי הן הולכות
אני רוצה שהן ילכו
הם מפריעות לנו, הן כל הזמן מסתכלות עלינו
והיה ילד אחד שכל הזמן הרביץ
והוא אמר: "הולכים היום לקקי
והיה להם ארוחת בוקר
אז ילד אחד אכל צ'יפס [ממתק] ושם על זה קטשופ עם מלח
אוייייי זה היה כזה מגעילללל
אבל היה מצחיקקקקקק
ואז היה לנו אנגליתתת וקיבלתי 90 בבוחן
*סורי על המגילה* מיכייי
שמחה בשבילך שהשלמת ת'חומר

כעע היא ישבה בכסא מתחת../images/Emo110.gif

לאיש שרצה שיקראו לו בקו נדמה לייי
חחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודה חופייייייייייייייייי

אביחי 33

New member
ערב טוב../images/Emo13.gif

יומיים לא הייתי כאן וחזרתי
היה לי מבחן ענק בהיסטוריה כפי שאתם יודעים. עכשיו אני פה:]] חולעילכם

חופייי

New member
../images/Emo26.gifאנשים חזרתיייי../images/Emo26.gif

הייתי בדודו טופז...יאוו עד שמצאנו את המקום!! זה אולפן ממש קטן.... יש שם סדרן מזה מפחיד אבל מזה מצחיק....הוא שם אותנו שורה ראשונה והפריד בין המבוגרים לצעירים! מתחילים לחלק הוראות ואז אחד בקהל צועק "אפשר לנשום?" אז הסדרן עונה לו "אפשר אבל בקצב איטי"...חחח וכולם נקרעו כל פעם שהמצלמה היתה עליי ועל חברות שלי נשפכנו מצחוק...אבל הכי פאדיחות זה אם אחת הורות ראתה אותנו עם מכנסיים חחחחח

לא ראו תמכנסיים../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

וד"א.. חחחחחחחח האולפנים ת=מ=י=ד בערך פי 2000000 יותר גדולים בטלוויזיה.. הבמה בגודל של חדר.. הייתן במקום טובבב:]] מגניב לכןן!

למעלה