בוקר טובב

בוקר טובב../images/Emo23.gif

רציתי לפתוח את הבוקר עם סיפור של מקרה שקרה לי היום...
אז ככה...חזרתי היום מהבסיס הבייתה, אני נוסעת לי בכיף באוטובוס, שומעת שירים מאושרת לחזור
....כמעט הגעתי הביתה...
ופתאום, רוכב אופניים חתך את האוטובוס מימין והאוטובוס התנגש בו מקדימה.
כמה שניות הוא היה למטה...לא ידענו מה קרה...אני הייתי בטוחה שהוא מת...זהו, הייתי בהלם...הוא קם , חייך...
לא קרה לו כלום!! זה היה פשוט נס...
הוא נסע עם אוזניות ...הוא לא היה מרוכז בנסיעה...וזה היה יכול להסתיים במוות...
אז שימו לב לכביש ותיזהרו !
בכל אופן אני שמחה שזה נגמר רק עם כמה שריטות ואופניים עקומים...
איזה מדהים שקורים ניסים
יום קסום לכולם
לילך

בהחלט וואוו

איזה מהר הכול קרה, גם קראתי ת'סיפור מהר כאילו הכול קרה בשניה, לא הספקת לקלוט שקרתה תאונה, וכבר הוא על הרגליים ממש בנאדם מזליסט

bar5719170

New member
שלוםם חדשה פה!

מחר אני מתחילה את הקורס, אמרו לי ולעוד ילד להישאר חצי שעה נוספת כי יש לנו משימה למפגש שאחרי קוראים לי בר אני בת (כמעט) 15 ולומדת באורנית (אל תשאלו) למישו יש מושג מה יתנו לנו לעשות?

bar5719170

New member
חיפשתי בפורומים

אני והילד השני הייינו צכים לסדר תכיתה ותדברים האלה של "בקרים" אבל לא לקנות אוכל ולוודא שאפחד לא מאחר כי זה היה מפגש ראשון איזה שאלון ארוךךךך!!!!!!! שכחתי שאני אמורה לעזור לו לסדר מהאוכל ונטשתי אותו שם עוד שנייה והוא איחר חח מסכן

bar5719170

New member
להיות בקר טיסה->> לא!

אבל חוץ מזה זה כן(:) וכתבתי סיפור על מישי שאבא שלה היה עורך דין ורצחו אותו ואבא חורג שלה הרביץ לה עם חגורה בזמן שאמא שלה הלכה לראות מירוץ קרנפייםXD

fireblue1

New member
....

באמת מפחיד.... באמצע הקריאה כבר התחלתי לחשוב מה הייתי עושה בתור חובש.... במקרה שהוא בעצם לא היה קם.... מה את חושבת שהיית עושה?{מלבד לקרוא למד"א}. ד"א-סתם לידע שלכם במקרה שהנפילה שלוהייתה חזקה או שיש חשש שהוא קיבל מכה בראש אבל הוא עדיין מרגיש בסדר הוא חייב בכל זאת ללכת לרופא...

כן האמת נראה לי שהנפילה שלו הייתה

חזקה ופגעה לו יותר בראש מאשר גופנית....... אממ מה אני הייתי עושה? סתם לידע כללי אני חיילת...אז אני מסתובבת עם ת"א (תחבושת אישית) ואני אמורה במקרה חירום להשתמש בה...(אין לי הרבה מושג) למזלי לא היה שטף דם או משהו...אבל בכל אופן זה נותן נקודה למחשבה איך במקרה הבא אני אהיה יכולה לעזור

fireblue1

New member
לא נראה לי שתחבושת הייתה עוזרת...

חבל שהצבא לא מלמד חיילים על טיפול של עזרה ראשונית או כל מיני פגיעות אפשריות, בתור צבא.... אההה כנראה שאני סתם חולם....

כן אתה בהחלט צודק../images/Emo45.gif

הוא דווקא כן מלמד אבל בטירונות....ויותר מזה הוא לא משקיע יותר מדי מאמצים ולא שם על זה דגש... אנחנו לא בקורס חובשים.... זה כולה מלמדים לחבוש את האזור שיש בו שטף דם או נגיד במקרה של התעלפות אז הנשמות ....כאלה דברים בסיסיים... אבל כן צריך לשים על זה יותר חשיבות

למעלה