בוקר טובבב

בוקר טובבב

עוד לא קמתם? אני לא רוצה להיות ערה לבד! לקום!!!!! ללללללללללללללקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקוווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםם
לקום!!!

מירבלי

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo39.gif../images/Emo186.gif

חיפוששששששששש בוקר טוב לך מתוקה הינה את לא לבד

בוקר טוב שלחו לי בשבילכם../images/Emo45.gif

האי-מייל שזכה בארה"ב בתואר "אי-מייל השנה" לגבר אחד פשוט נמאס מזה שהוא הלך כל יום לעבודה בעוד אשתו נשארת בבית. הוא רצה שפעם אחת היא תרגיש מה עובר עליו בעבודה כשהיא נשארת בבית. אז הוא התפלל: "אל-הים היקר אני הולך כל יום 8 שעות לעבודה קשה בעוד אשתי נשארת בבית. אני מבקש ממך שנתחלף בגופנו למשך יום אחד" אל-הים בחכמתו האינסופית החליט להיענות לבקשתו. למחרת הוא קם בבוקר הכין ארוחת בוקר לבת זוגו העיר את הילדים הכין להם בגדים לבית ספר נתן להם ארוחת בוקר הכין להם סנדביצ'ים הסיע אותם לבי"ס חזר הביתה בדרך עצר במכולת. בבית העמיד כביסה קיפל כביסה ניקה את השאריות של החתול ורחץ את הכלב. אז כבר היה 1 בצהריים מיהר סידר את המיטות שאב אבק טאטא את הרצפה ושטף את המטבח. רץ לאסוף את הילדים מבי"ס התווכח איתם בדרך הביתה. חילק עוגיות ושוקו ואירגן את הילדים לשיעורי בית. אז פתח את קרש הגיהוץ וגיהץ מול הטלויזיה בשעה 4 וחצי קילף תפוחי אדמה שטף את הירקות והכין סלט והוציא משהו מהפריזר והכניס למיקרו לארוחת ערב. אחרי ארוחת ערב העמיד מדיח קילח את הילדים והשכיב אותם לישון. הוא גמור מכל היום הלך למיטה למרות שהיו עוד כמה משימות לעשות בבית וכמובן תינה אהבים. למחרת בבוקר התעורר בבוקר ומיד כרע ברך ואמר "אל-הים כל כך טעיתי אני נורא מצטער שקינאתי באשתי אנא, אנא החלף את גופנו בחזרה" אל-הים בחכמתו העצומה השיב:" בני היקר אני כל כך שמח שלמדת לקח וכמובן שאשמח להחליף בחזרה אבל יש בעיה קטנה תצטרך להמתין 9 חודשים - אמש נכנסת להריון"

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תרגעי חתולת~ טופ רגע..
חחחחחחחחחחח

מריני

New member
בוקר טוב../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אצלנו הגשם התחיל לרדת רק עכשיו
שיהיה לכולנו יום מקסים. איזה כיף, סוף השבוע מתקרב בצעדי ענק

נירהמ1

New member
בוקר טוב לעקרי/ות הבית../images/Emo140.gif

חיפושיתה מה קרה שלא בירכת לפני הבוקר? אולי זה יעורר אתכם יחד עם הקפה?

נירהמ1

New member
טייפוני - לא ראיתי את שרשור../images/Emo163.gif

הבוקר טוב למטה.
טייפוני - נא למחוק.

נירהמ1

New member
איזה יופי - אני לא מספיקה להדפיס

הודעה לא במקום - ומיד היא עוברת כבמטה קסם מתחת לשרשור הנכון. טוב, חיפושית, כיוון שאת כזאת זריזה, תמחקי את המיותר מההודעות שלי, כי הן ניראות שלא במקומן.

בוקר טוב - אני סופרת את השעות......

עוד 7.5 שעות....... עוד 7.5 שעות....... עוד 7.5 שעות....... נו שיעבור כבר הזמן.

למה אלא אם כן את רוצה לעזור לי

להעביר את הזמן. הבעל שלי חוזר היום בשעה 6:00 בערב מקנדה. עוד 7.25 שעות כבר.

למעלה