בוקר טובבבב
L Lp Fairy New member 16/7/05 #3 בוקר מצויין..[= חוץ העובדה שעכשיו קמתי הצוואר שלי תפוס מההאד באנגינג (בלע) מאתמול.. הכול מצויין..[=
G giant G New member 19/7/05 #17 חעחע גם שלי אתמול עשיתי הד בנדינג אחרי שהוא כבר היה תפוס בגלל שהרמתי אנשים והקפצתי אותם בטיולים בבריכה ולמרות שאין לי שיער ארוך עשיתי הד בנדינג לצלילי היהודים ומוניקה סקס שזה היה השירים הנורמאליים היחידים שהיו במסיבת פרידה מהאמריקאים אני געגע אליהם
חעחע גם שלי אתמול עשיתי הד בנדינג אחרי שהוא כבר היה תפוס בגלל שהרמתי אנשים והקפצתי אותם בטיולים בבריכה ולמרות שאין לי שיער ארוך עשיתי הד בנדינג לצלילי היהודים ומוניקה סקס שזה היה השירים הנורמאליים היחידים שהיו במסיבת פרידה מהאמריקאים אני געגע אליהם
L Lp Fairy New member 19/7/05 #19 נה נה נה נה (אופ אין פה הודעת קול?!?! חח קיצ תחשוב כינור כזה שמנגן שיר עצוב..חחח) אצלי זה היה בשיר של לינקין וטין ספיריט..[=
נה נה נה נה (אופ אין פה הודעת קול?!?! חח קיצ תחשוב כינור כזה שמנגן שיר עצוב..חחח) אצלי זה היה בשיר של לינקין וטין ספיריט..[=
I i t a y 1234 New member 18/7/05 #12 בוקר טוב אנשים.... לא שלקום בבוקר זה תמיד כל כך טוב...... אבל בוקר טוב............ ויום טוב......... לכולם..
בוקר טוב אנשים.... לא שלקום בבוקר זה תמיד כל כך טוב...... אבל בוקר טוב............ ויום טוב......... לכולם..
L Lp Fairy New member 18/7/05 #14 בוקר מצויין.. או שכבר צהריים..למרות שאני דיי בבאסה..אבל שיהיה לכם המשך יום קסום..[=
L lp 12 New member 18/7/05 #16 בוקר טוב...אתמול היה יום חרא אבל.. היה חרא אני יתלוש לאותו בן תביצים שידע איתי לא מתעסקים מי הוא חושב תאצמו!!!
בוקר טוב...אתמול היה יום חרא אבל.. היה חרא אני יתלוש לאותו בן תביצים שידע איתי לא מתעסקים מי הוא חושב תאצמו!!!