בוקר טובבבב!!!!!!

../images/Emo15.gifצהריים מגעילים../images/Emo10.gif

הכל התחיל מאתמול... היה לנו אירוע של נעמי שמר, ואחר כך כולנו ידענו שאנחנו הולכות להשתחרר (אני לא זוכרת מי אמרה לי שמשתחררים), אקיצר זה נגמר אחרי שעתיים ולהכנו אבל היו בנות שהתעכבו...כשאני מגיעה הביתה יש לי טלפון מחברה שלי והיא ספרה לי שהתחילו לצרוח על הבנות שתפסו שעומדות ללכת ואם אנחנו (הבנות שכבר הלכו) לא נבוא-לא נקבל את התעודה... אני וחברה שלי החלטנו ללכת, וחברה שלי נסתה לתפוס עוד בנות שיבואו אבל הם לא הגיעו עדיין הביתה..אקיצר הגענו באמצע שיעור הלכה (שהמורה של הלכה תמיד מאחרת ובאה רבע שעה לפני שנגמר השיעור-פתאום היא באה בזמן...סתומה
) אקיצר היום המורה שלנו צרחה על כולנווו
וקבלנו עונש ענק, להשאר עד 3 בבצפר במקום עד 1..להביא חתימת הורים על מכתב,לסכם שני פרקים מספר מסוים,ומחר נקבל את התעודות אחרונות
אקיצר הם מזה חוצפנים...היום אפילו החרמנו את המורה להלכה, והיא כזאתי מפגרת... אקיצר אני ממש מבואסת בגלל זה...ובכלל מחר תעודות-ואני מזה לא רוצה לקבל את התעודה שלי...

../images/Emo15.gifזה יום חרא...

למרות שכשנשארנו עד 3 היה כזה כיףףף
היה לנו טייפ ושמנו שירים כמו אובססיון וממעמקים ושירים של אבריל לאבין, והיה מזה כיףף.. למרות שבאמצע תקף אותי כאב בטן נוראי וחברות שלי כל הזמן באו ושאלו למה אני שמה את הראש על השולחן... אחר כך אני וחברה שלי הסתובבנו בבצפר והלכנו לכל האנשים שעוד נשארו בבצפר ושאלנו אם יש להם אוכל לילדות במצוקה, ולא הצלחנו להשיג כלום...רק חברה שלי הביאה לי מנה חמה (למרות שהכאב נמשך עוד אחר כך...זה היה טעים
) אני מפחדת מהתעודותתתת
כי המורה למחשבים תקעהלחברה שלי 60 ואני בשוק מזהה... מעניין מה היא תשים לי...
(למרות שמחשבים זה שיא הלא מעניין אותי, ועוד עם מורה טפשה כאת...
)

אוייי... מאמי...

ממה שלמדתי אחרי יום רע תמיד בא יום טוב
המוני הצלחה בתעודותת
אין מאה.. אין רקעים *מע* אני מצילה אותך אהה
נראה לך
בחיים אני לא אפסיק לבקש מהספקית שלי
חולה עליך

Koala Girl

New member
הלוואי שזה היה נכון../images/Emo122.gif

מניסיון שלי אחרי יום רע בא יום גרוע.. אבל אל תקחי דוגמה ממני כי אני מקרה מיוחד

מירוש מאמיי

תמיד יש מורים שנותנים ציון נמוך.. ואולי רק כדי להכשיל
היתה מורה שנסתה להכשיל את כל הכתה שלנו (היא גם עדיין מנסה) ושהיא ראתה כמה מהכתה שלנו עברו ממוצע 85 היא היתה בשוקקק ולא האמינה.. זה מגיע להה
אל תתיחסי למורים האלהה תמיד יהיו כאלה ותמיד היוו
מי הם שיהרסו לך תתעודה
אל תתיחסי

../images/Emo15.gifאני לא ממש מפחדת מהתעודה...

אבל זה עדייך מלחיץ כזה... במיוחד לפני השיחה עם המורה
ואחרי שראיתי שהביאו לחברה שלי ציון כזה זה מדאיג אותי... כי לא בא לי על 60 בתעודה
למרות שלשאר הבנות היא הביאה 100,95, וזה מזה חוצפה, כי חברה שלי עשתה מלאאא

Koala Girl

New member
מירי../images/Emo26.gif

אין צורך לפחד מהתעודות
רציני בסופו של דבר זה לא קובע לך איזה משהו חשוב ותמיד אפשר לשפר

../images/Emo15.gifאיזה נשמות אתםםם../images/Emo24.gif

חולה על כולכםםם
אתם באמת מצליחים לעודד אותי
ועדי
תודה על העידוד של היום הגרוע
האמת
מתי שיש את השיחה עם המורה, פתאום היא נחמדה כזאת..

kineret16

New member
אל תתבאסי../images/Emo7.gifמתוקה

אל תתני למורים לבאס לך את היום
למה מי הם...שנתבאס בגללם

אנשים אני צריכה עזרה..!!!

חבר שלי רוצה שנצא לסרט היום אחרי תקופה די ארוכה שלא יצאנו. רק אנחנו לא יודעים לאיזה סרט.. יש לכם אולי המלצות...? תודה מראש חולה עליכם הכי בעולם..!!

ערב טוב לכולם! תיראו איזה עצבים

אוףף איזה עצבים ניראה לי התקררתי אפצי חחחח לילה טוב לכל הישנונים אגב יכול להיות שאני לא יהיה פה השבוע הזה בגלל שמחר יש לי מבחן בגאוגרפיה,יום ראשון באזרחות יום שלישי בספרות ויום חמישי מתמטיקה אז ככה שצריך להתחיל...... (מיכלוש את באה אליי את יודעת חחחח המבין יבין..)

למעלה