בוקר טובבבב על מה מדברים היום?
פ פנטום הצט New member 4/7/02 #9 בטח.... כולה יש לי סידורים בבנק, 4 מכונות כביסה לעשות, לנקות את הבית, להחליף מצעים, לעבוד קצת... כן... בטח שיש לי זמן בשבילך... חחחחחחחחח... אתקשר אליך...
בטח.... כולה יש לי סידורים בבנק, 4 מכונות כביסה לעשות, לנקות את הבית, להחליף מצעים, לעבוד קצת... כן... בטח שיש לי זמן בשבילך... חחחחחחחחח... אתקשר אליך...
מ מייקי עם תוספות New member 4/7/02 #11 מה עם הפיגורה פנטום....? אל תתפתה לכל הארוחות שמציעים לך... הקיץ הגיע...
ה הדרדסית הנשית New member 4/7/02 #13 פנטוש נשמההההההה מתי היום הולדת שלך אני אקנה לך סינר....חחח גבר כלבבי כל הכבוד חרוץ!! כיפאק הי כיפאק הי הי כיפאק הי הי הי
פנטוש נשמההההההה מתי היום הולדת שלך אני אקנה לך סינר....חחח גבר כלבבי כל הכבוד חרוץ!! כיפאק הי כיפאק הי הי כיפאק הי הי הי
ה הפיקטיבית New member 4/7/02 #7 זאוס יקירי ומי נראה לך נותנת לו את כל הרעיונות? שלא לדבר על ההשראה...
S sahr12 New member 4/7/02 #12 חחחחחחח.....מניוק המנהל הזה..... משחק אותה שהכל בא לו טיבעי.....חחחח מאחרי כל גבר מצליח עומדת אישה אה??
חחחחחחח.....מניוק המנהל הזה..... משחק אותה שהכל בא לו טיבעי.....חחחח מאחרי כל גבר מצליח עומדת אישה אה??