בוקר טובבבבב

חחח מיכלע

בקושי למדתם... חחח כל הכבוד על הציונים
ובהצלחה מחר עם התעודה... בטח הכל ציונים טובים.. גאונה שלייי

צהרייייים טוביםםם

יום שלישי תעודות חעחעחעחעחעחעחעחע כמה זמן לא הגבתי לשירשור כזה
אוהבתכם הודיה

יו איזה יום קרוע היה לי בעיקר

בכימיה עשינו ניסוי במסטיק היינו צריכם לעשות ניסוי איזה שאנחנו רוצים כדי להראות האם רמת החומציות בפה עולה ככל שאוכלךים יותר מסטיק אז הקבוצה שלי עשתה ששותים כל פעם כוס קולה ואוכלים נסטיקים בבפעם ה1 מסטיק 1 בפעם ה2 3 אחר כך 5 וכך עד 11 היה קורע לראות את הילדה שלעסה את המסטיק ב11 והיה מגיעל הגוש שהיא הוציאה
. חופי בהצלחה מחר ומזל טוב לחברה מי החברה?

בסדר...

אבל בלי לשגע ת'שכללל חחח כשאני מדברת איתך תקשיבי לי.. אל תרחפי... בקיצר מחר אני לא באה לבי"ס אז אני כבר יתקשר אלייך ויגיד לך מתי יוצאים וכל זה... ואם את רוצה אז תביאי לצילומים ת'מצלמה ומקסימום אותו יום כשנחזור תביאי לי אותה וכשאני יגיע לבית אני יעביר ת'תמונות ואז יחזיר לך יום שישי בבי"ס

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ערבבב

סיון שכחתי גם לרשום לך שצריך לעשות משהו... ומחר... אני לא יהיה.. אז את וחגית נצמדות אליה כל הזמןןןן! אני סומכת עלייך... שהיא לא תיפגע מכל העניין... בהצלחה לכל מי שמקבל מחר תעודותתת אני רוצה ציונים טוביםםם

איזה כיף מחר אני הולך לשיר נולדד

אני צריך למסוע ברכבת שעה וחצי בשביל זה אבל יהיה שווה אנחנו הולכים 4-5 ילדים מפורום שיר עם שלט ענק שלה וולי נפגוש אותה

למעלה