בוקר טובבבבב

בוקר טובבבבב../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם
היום אנחנו מקבלים ת'מבחנים בנביא ואני ממש מקווה שיצא לי ציון טוב
בהצלחה לכל מי שצריך
אביחי
תתנהג יפה לסוכנת שלך
יום טוב
רעות

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב (בערך) אתמול אמרו

בגי פינס שיהודה (שלי) ואפרת נפרדו....יאוו איך אני מבואסת....באמת שמתי לב שלא ראו אותם הרבה זמן ביחד.... מקווה שזה לא נכון אבל כל מה שבגיא פינס זה בדרך כלל נכון!!

דייייייייי../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

רציניייייייי
יוווווו אני מקווה שזה לא נכון ...

גזניוס

New member
אבל אבל אבל הוא אמר בכתבה של ראש1!!

עליה! שכל חנוכה הם מתגעגעים אחד לשני

צוף בו

New member
בוהוריים טובים

חזרתי מביצפר עוד פעם ב-12 למורה למחנכת שלונו יש פריצת דיסק... אני מרחמת עליה ... זה ממש כואב... ...

הדסוש15

New member
צהריים טוביםם../images/Emo70.gif

המחשב שלי דפוקקקק שבא לו לעבוד הוא עובד ולא בא לו אז לא סתוםםם יהודה ואפרת נפרדו זה היה די שקוף במיוחד בזמן האחרוןן הם לא הגיעו לכל מקום ביחד וזה.. נראה מה יהיה מחר במסך הזהבב איך הם יבואו שיהיה לכולם המשך יום טובב

../images/Emo39.gifצהריים טוביםםםםםם../images/Emo9.gif

שאלוםםםםםםם יאפים שלעיי
וואי בזמן האחרון אני לא כאן אני עוקבת כל יום אבל לא יוצא לי לכתוב יש לי פוללל מבחנים וש"ב ומחר גם מבחן אוףףף וואי אני עדיין בשוקקקקק שיהודה ואפרת נפרדו ממש עצוב לי בשבילם
חברה שלי ראתה שאני מבואסת אז היא אמרה לי שיש לי סיכוי חח המשך יום מקסים לקולקולקולם
אוהבת'תכםםםםם -
- נופר.

אני גיבורה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

חחח סתם .. כולה עברתי היום בדיקת דםםםםםםםםם אחחח זה היה כואב .... הוציאו לי איזה 5 מבחנותתת
בעעע והקאתי היום 3 פעמים ..שלא נדע .. כולם להגיד לי כול הכבוד שעברתי את זה בשלום
חיחי וזה כואב לייי לעזזל אני בקושי יכולה להזיז ת'יד ...

יאאאאאאאא

אני גאה בך אורושששש
אני בחיים לא הייתי מסוגלת
פחד מוות!! כל הכבודדד גיבורהההה חעחעחע
ותרגישי טוב

למעלה