בוקר טובבבבבב

צהריים מצונניםםםםםםם../images/Emo186.gif../images/Emo205.gif

אני מצוננתתתתתת
מזל טוב לאגמייייי מחררררר
אני מתרגשתתתתתתת
חיחיחי כה"ב למי שהוציא ציונים טובים
אני שמחה למי שטוב לו
ועצובה למי שרע לו
<יצאתי טיפשה> הבצפר השפיע עליייי
יומטוףףףף

אופסססססס..סורי..התכוונתי רעות..

מצטערת איילה ממש סורי לא התכוונתי התבלבלתי בטעות...חח..מצטערת לא'דעת למה ראיתי אייללוש..השם שלך עולה לי הראש..חחח...

אייללוש

New member
חחחחח זה פסדר מאמוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

סולחת

חחחחח אחה"צ../images/Emo110.gif

זזה היהה כ"כ צפוי שבשעהה הזאת אני עוד לא אתחילל ללמוד! איך אני יודעת למרוח את הזמממן.. עד 4 וחצי ראיתי טלוויזיה
מ4 וחצי עד 5 השלמתי באנגלית.. ואז באתי למחשב
ועכשיו אני מחכה שישלחו לי תחומר בהסטוריה
[סורקים לי] ונשאר לי בערבית.. רק של יום שני.. ואני חייבת אתזה למחר כי ממחר אנלא בבית עד ליום חמישי ויש יום חמישי ערבית והסטוריה
תמיד יוצאת לי מגילה.. בכל מקרה אני דעת כבר שאם אני אלמד היום זה יהיה כ"כ קצת ואני מחר לא בדיוק אדע מה לעשות במבחן ואצטער על זה
חחח אני עוד מעט אלך להתכונן ואז ב7 אני צה לראות דודו
ואז אני אתכונן:) ותוך כדי
חחח יומטוב:]]

אחה"צ-ערב!

וואי סופסוף הספקתי להיכנס..... אראיתי את הדס-היא הרבה יותר יפה בחיייים!מה זה יותר יפה-היא פשוט מדהימה!!!!!!!!!!!!!! בתמונה היא נראית מעפנה כזאת....בחיים היא 100לפת!!!!!!!!!!! יאללה מקווה שיהיה לכם יום טוב ומזל"ט לאגמוש....

ואתם יודעים מה היא ביקשה ממני../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

להצביע לאוהדדדדדדדדדדדד בטיאר הזה
אם אגם לא היתה שם הייתי מצביעה לעמרי ואם לא לעמרי אז להדר עוזרי ואם לא להדר אז לשיר ביטון ואם לא לשיר ביטון לנינט.. ואם לא לנינט לרן דנקר ואם לא אז לשירי מיימון ואז אולייייייי אולייייייי אוליייייייייי לאוהד

למעלה