צהריים!!=]
צהריים טובים..=] היום היה סיור איזה מצחיק וכיפפ היה כל כך נהנו בסיור הזה איןן היה הכי כיפפ עשינו מלאאא צחוקים...לא ייאמן כמה מצחיק היה.. הייתה קבוצה מבצפר אחר הקיצר זה היה ניווט בת"א והם כל מקום שהלכנו הם היו איתנו והקבוצה ההיא הייתה עם מורה ואנחנו מהבצפר שלנו היינו עו מש"צ (מדריך של"ח צעיר)..הקיצר נכנסו לבית קברות אחד ואז אני וחברה שלי היו צריכים לחפש שם משהו ועברנו את כל זה והם היו מאחורינו ואני וחברה שלי היינו אחרונות והתחלנו ללכת כולם ואנחנו היינו אחרונות ואז המורה שאלה איזה כיתה אנחנו אמרנו ח' והיא שאלה באיזה גיל המש"צ אמרנו לה הוא בכיתה ט' אז היא אמרה וואו איזה ילדים טובים יש כאן תראו איך הם יודעים לנווט יפה,הולכים מסודר ממש כל הכבוד להם ואני וחברה שלי התפקענו מצחוקקק.. וגם בהתחלה היינו במגדל האופרה מול הים..הקיצר נכנסו וזה הם היו שם משם הם היו איתנו שזו התחנה הראשונה הקיצר חיפשנו שם משהו וזה ואז לא הסתדר לי הכובע אז סידרתי ומאז שסידרתי היו 2 בנות שכל הזמן הסתכלו עליי ועל חברה שלי..כל דקה,שנייה הכול!..טופ הלכנו לשירותים וזה אח"כ יצאנו וראינו אותם בחוץ ואז המורה שאלה אותם שאלה שאנחנו כבר ענינו עלייה בפנים ועמדנו במעבר חצייה הקיצר אמרתי לילדה שהסתכלה עליי קודם שזה טרומפלדור והיא אמרה מה אמרתי לה זה טרומפלדור היא אמרה פסדר היא לא האמינה לי אמרתי לה לפני שנייה פתרנו את זה תראי שזה יהיה טרומפלדור אחרי שנייה המורה שלהם הם גילו שזה טרומפלדור אמרתי לה את רואה אמרתי לך אז היא עושה לי כן יפה כל הכבוד!..חחח..וכל שנייה היא הסתכלה עליי כל הדרך שפגשנו אותם הלכנו מפה הם באו מסביב..פייאה..לא עזבו אותנו!! ואני לא הסתדר לי הכובע והפוני יחד אז כל שנייה אני וחברה שלי עצרנו ובסופפ היא סידרה לי את זה והילדה כל דקה מסתכלת שאני מסדרת עיצבנה אותי כמעט תפסתי עלייה קריז...מעצבן קצת שכל שנייה מסתכלים עלייך!! עוד'מט אני ילך לפתור כמה תרגילים במתמטיקה.. הילה דברי איתי באייסי!=] ביי לכולם..=]