בוקר טובבבבבבב

טנקיו..האאא...ולא תאמינוו מה שמעתי

אחותי אמרה לי שחברה שלה ראתה את אגם במכון כושר והמכון ליד הבית של סבתא שלי איזה כיפפפפ אני ילך לשם ואולי אני יראה אותה יאוו איזה סבבוש..=]=]=]...כי המכון צריך קצת ללכת ברגל ומגיעים איזה כיפפ מ'זה שמחתי אני יראה אותה אולי..איזה כיפפ ללכת ולראות אותה נראה שיתנו להיכנס מקסימום נגיד באנו רק לניסיון לראות אני ילך עם חברה שלי..הלוואי אמן ואני יפגוש אותה!=]כי חברה של אחותי ראתה אותה...שם במכון..

../images/Emo12.gif

אגם במכון כושר
היא באה לשם אבל פעם ב... רק לפני צילומים עד כמה שאני יודעת
תלכי בתקופה הקרובה
בהצלחהההההההה

כה..היא ראתה אותה שבוע שעבר..אני אל

אני אלך..=] ואולי לא רק לפני צילומים מי יודע..אני ישאל יום ואיזה שעה בערך בבוקר או בערב..=] אולי היא גם בפילאטיס,מכונות כאלה יש במכון כושר הזה...=]

לפני כמה זמן../images/Emo110.gif

פירסמו בכתבה בNRG לאיזה מכון כושר המפורסמים הולכים.. הם רשמו מכון כושר וכאלה שמתאמנים בו.. אני לא זוכרת אם היה את אגם.. נראלי שכע.. ומשום מה זכור לי שאמרו שהיא מתאמנת בעזריאלי.. אני אחפש תכתבה..

לא היא ראתה באחר..בעיר אחרת..

תחפשי ונראה..טנקיו מיכלוש...=] והדסוש תודה מאמוש...אוהבתותך=]

חחחח אמממ../images/Emo110.gif

אולי היא החליפה תמכון כושר כי זה היה נראלי בחופש הגדול הכתבה.. אני אנסה לחפש בינתיים זה נראה די אבוד למצוא תכתבה

מותק אוהד בטוח לא יהיה....

אלה עם כן הוא רוצה לעשות לי הפעתה ליומהלדת?למרות שהיומהלדת יותר מחודש...קיצר כי דיברתי עם אמא שלו ובהתחלה היא התלבטה(הוא שזה בגלל שאסף אמר שהוא צריך את הטלפון)ואז היא עשוה לי:לא לא אין סיוכי הוא בכלל באזור הדרום... קיצר כרגיל-סתם שמועות...ובייחד עם נינט...מממש בטוווח יאללה אוהבת'ותך! אביטלוש

ווואייי שכחתי לספרר...

הא..מחר יש לנו הרצאה ודיבור עם נגמל מסמים אמרו ככה..=] אז נראלי לא נלמד כי אח"כ יש איזה משהו של הכיתה לא'דעת הולך להיות יום כייפי..=] ו..עוד משהו שרציתי לספר למדתי יותר מחצי מהריקוד של בריטני ועוד מעט אני ילמד ת'סוףף ריקוד מדהים..=]=] יאוו כמה הם עושים לנו על הסמים וסיגריות כאילו אנחנו כבר מעשנים וזה..חחח..מגזימים..אני בחיים לא ארצה לגעת בזה בחיים.. יאללה ביוש..=]

hila846

New member
ערב../images/Emo29.gif

היה לנו היום מבחן
היה די גרוע...
איזה כיף השתחררתי היום ואני אצל סבא וסבתא שלי עכשיו...
תהנו כולם...
הילה

../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

כנראה הייתי עייפה שעשיתי לך את הקסם
גל ליעל הקסם אתמול לא עזר
סווורי
אוהבתותך ומחזיקה לך אצבעות בקשר לציון

היללי 2

New member
אההלןן לכולםםםם../images/Emo9.gif

יאא איזה יום עבר עלי היום
אל תישאלוווו.... בבוקר היה מבחן באנגלית
הלך ממש טווב..ידעתי הכללל וזה היה ממש נסייי
הדסי ודה על הקסם
אחר כך סתם היה היסטוריה וספרות ואז הלכנו הביתה.... וישר אחרי זה הלכתי עם אחותי לעיר
חיחיחי איזה כיףף היהה ... קניתי נעליים מהההמממוותת
וגם כמה דברים....אהה וגם גרביים
יפות בטרוףףף
ואז אכלנווו
קיצר בדרך חזור הביתה האוטובוס היה עמוווססס
בעע וירד גם גשם וזה...ואז עמדתי כי לא היה איפה לשבת.. ופתאוום...החלקתי..
כל הנעליים עשו שיפשוף בריצפה וכולם היסתכלו עלי
זה היה פאדיחהההה
זההוווו ואו יצא לי מגילה... מי בכלל קורא את זהה?
רפואה שלמה לכל החולים..... אה ודרך אגב- יש לי מחר בוחן בספרוות
אני חיבת ללמוד אז אני לא יהיה פה הרבה....
-הילה.

למעלה