חחחחחחחחח זה נראה כמו איגלו חחחחחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/3/06 #38 זה יאפה שקט../images/Emo110.gif חבל שהמצולמת הימנית יצאה מוזרה..
י יעל 13 New member 8/3/06 #43 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת שבדוגרי מי שבצד ימין זאת חברה שלך...כי את רואה את התמונה הפוך...זה כמו במראה אני פשוט גאונה שזה משהו... ותראו עכשיו איך מיכל תגיד משהו ותהרוס לי את הכמה שניות של גאונות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת שבדוגרי מי שבצד ימין זאת חברה שלך...כי את רואה את התמונה הפוך...זה כמו במראה אני פשוט גאונה שזה משהו... ותראו עכשיו איך מיכל תגיד משהו ותהרוס לי את הכמה שניות של גאונות
ר רעות האכלנית New member 8/3/06 #45 איך זה במראה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif
י יעל 13 New member 8/3/06 #46 חחחחחחחחחחחחחחחח יא מפגרת כנסי נכון שאת מסתכלת על עצמך במראה אז היד הימנית שלך היא בצד ימין נכון? אבל אם את מסתובבת את היד הימנית שלך היא בצד שמאל של הצד שלפני שהסתובבת... לא הבנת נכון? אני אסביר לך מחר במסן
חחחחחחחחחחחחחחחח יא מפגרת כנסי נכון שאת מסתכלת על עצמך במראה אז היד הימנית שלך היא בצד ימין נכון? אבל אם את מסתובבת את היד הימנית שלך היא בצד שמאל של הצד שלפני שהסתובבת... לא הבנת נכון? אני אסביר לך מחר במסן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/3/06 #48 אוי יעל../images/Emo110.gif אני יודעת יא סתומה! אני אמרתי צד ימין/שמאל?! רק אמרתי שגזרתי אותה
י יעל 13 New member 8/3/06 #51 יא אהבלה כתבת "זה יאפה שקט" ובתוכן "חבל שהמצולמת הימנית יצאה מוזרה.." ואני הסתומה אה?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/3/06 #53 אה חשבתי את מדברת על הראשונה../images/Emo110.gif וכע אבל אתם לא יודעים איך זה היה במציאות אז אני אומרת בתמונה הבנת גאונה דלי?
אה חשבתי את מדברת על הראשונה../images/Emo110.gif וכע אבל אתם לא יודעים איך זה היה במציאות אז אני אומרת בתמונה הבנת גאונה דלי?
א אביחי 33 New member 8/3/06 #55 חחחח איזה מצחיקה את../images/Emo6.gif עאלק עם האביב הזה הרגת אותי עוד איזה שם יש לו ואמרתי לך על התולעים האלה, הם עלו עלייי הזונות הקטנות ובלילה איזה כיף היה לדבר איתי הא?
חחחח איזה מצחיקה את../images/Emo6.gif עאלק עם האביב הזה הרגת אותי עוד איזה שם יש לו ואמרתי לך על התולעים האלה, הם עלו עלייי הזונות הקטנות ובלילה איזה כיף היה לדבר איתי הא?
ג גזניוס New member 7/3/06 #20 ערבבב מישו הקיא היום באוטובוססס יוו אני לא מפסיקה לחשוב על זה כל היוםםם עוד שבוע ברצלונהה=]