הביטלס לעולם לא קיטש..אולי ד´אור
אבל לא האור שהבליח מאביי רואד. ומשהו ששמעתי הבוקר..ומשהו נוסטלגי על התעללויות בילדים. ונוסטלגיה על עבודה..! פעם עבדו כאן בארץ.. אז בשיחה בין גידי גוב לאורי אורבך..ראיינו הנ"ל איזה סוקרת שלפי סקר שנערך, ולפיו הפוטנציאל הגדול ביותר לרצח פוליטי מצוי אצל שני מגזרים האחד -עולים מאיזה חבר, שאני לא רוצה לפרט והשני המגזר הלא-יהודי..ואז חשבתי לי מה גידי הידוע כאיש לא ימני במיוחד יגיד..ואף חילוני..למדי- ומה אמר הגידי: מעניין מי רצח את רבין.! מעניין.! אז אלה השטויות שעליהם משוחחים לאחרונה ז"א היום ברדיו. ופרט שני- זוג הורים שאין לי אלא לכנותם כמתעללים בילדיהם ניתקו את הכבלים כי ילדיהם צפו בסדרה ישראלית- על אהבה..הכל בגלל האהבה..אולי. ז"א כל יתר הזבל זה בסדר..רק הסדרה הזו- שאינה גרועה יותר או טובה פחות, מכל היתר..רק זה הפריע להם..ואז הם עשו טראומה לכל החיים לילדים.. וזה מזכיר לי את ח. חברת הקיבוץ שהיתה משאירה לבתה ´חלון´ של שוקולד בארון..והיתה הולכת לישון בשבע כי היא היתה משכימה ב-3 בבוקר לעבודה של רבע יום. בתור סדרן עבודה צעיר בקיבוץ..לא הבנתי אז איזה מין התעללות זו בילדה. האשה הזו היתה סתם פסיכית. אם היא היתה עובדת חצי יום- אז היא לקחה יום חופש על חשבון הרבע יום- שעבדה באותו יום- והכל לפי הוראות הרופא..! ואתם אומרים שאנחנו לא דור מזויין- ועוד איזה..רק זיינו לנו את השכל עם עבודה..אבל האמת היו כאלה שלא היו מורידים את הבגדי עבודה גם בערב..והם באמת עבדו כל היום..אחד אני מכיר-- רק אחד.! וכאן התמונה- מהעבודה...