בוקר טב

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

טרה10

New member
הביטלס לעולם לא קיטש..אולי ד´אור

אבל לא האור שהבליח מאביי רואד. ומשהו ששמעתי הבוקר..ומשהו נוסטלגי על התעללויות בילדים. ונוסטלגיה על עבודה..! פעם עבדו כאן בארץ.. אז בשיחה בין גידי גוב לאורי אורבך..ראיינו הנ"ל איזה סוקרת שלפי סקר שנערך, ולפיו הפוטנציאל הגדול ביותר לרצח פוליטי מצוי אצל שני מגזרים האחד -עולים מאיזה חבר, שאני לא רוצה לפרט והשני המגזר הלא-יהודי..ואז חשבתי לי מה גידי הידוע כאיש לא ימני במיוחד יגיד..ואף חילוני..למדי- ומה אמר הגידי: מעניין מי רצח את רבין.! מעניין.! אז אלה השטויות שעליהם משוחחים לאחרונה ז"א היום ברדיו. ופרט שני- זוג הורים שאין לי אלא לכנותם כמתעללים בילדיהם ניתקו את הכבלים כי ילדיהם צפו בסדרה ישראלית- על אהבה..הכל בגלל האהבה..אולי. ז"א כל יתר הזבל זה בסדר..רק הסדרה הזו- שאינה גרועה יותר או טובה פחות, מכל היתר..רק זה הפריע להם..ואז הם עשו טראומה לכל החיים לילדים.. וזה מזכיר לי את ח. חברת הקיבוץ שהיתה משאירה לבתה ´חלון´ של שוקולד בארון..והיתה הולכת לישון בשבע כי היא היתה משכימה ב-3 בבוקר לעבודה של רבע יום. בתור סדרן עבודה צעיר בקיבוץ..לא הבנתי אז איזה מין התעללות זו בילדה. האשה הזו היתה סתם פסיכית. אם היא היתה עובדת חצי יום- אז היא לקחה יום חופש על חשבון הרבע יום- שעבדה באותו יום- והכל לפי הוראות הרופא..! ואתם אומרים שאנחנו לא דור מזויין- ועוד איזה..רק זיינו לנו את השכל עם עבודה..אבל האמת היו כאלה שלא היו מורידים את הבגדי עבודה גם בערב..והם באמת עבדו כל היום..אחד אני מכיר-- רק אחד.! וכאן התמונה- מהעבודה...

אהלן-טרה, אהלן-ומי ניקתה מלמטה

ואתה שתקת לא אמרת כלום ככה יפה? ו..ארי-נמל וה..פרודניות המתוקות שאני אוהבת להחזיק ביד וה..ציקדות המצרצרות והפרחים הצהובים המבשילים לסגול ופקעות הצמר גפן היפיפה הזה ובסוף בגיר ז"ל חליפה מחוייטת 1000 ש"ח החליפה!

טרה10

New member
הבנות שהיו בודקות את המזיקים..היו

ממש כמו פרחים בשדות הכותנה. רואים כובא קש..מרחוק..וחוץ מאדמה חומה ותלמים גם נוף אנושי שונה..! בכלל גידול הכותנה היה חוויה מסוג חדש שרק בשנות הששים נכנס לארץ. בשנה הראשונה זרענו מאה דונם..בשביל...´לנסות´.. אח"כ חמש מאות ובסוף אלפי דונם בהשקיה ובלי השקיה..הכותנה מעשה החליפה את כל גידול הקיץ, כי המחיר היה טוב. עכשיו המחירים קצת ירדו..אבל ממשיכים. אצלנו אחד קיבל פרס קפלן[אפשר לראות אותו בתמונה מעין מערה.] נסע לאוסטרליה ניהל שם חווה וכשביקש להמשיך עוד שנה שנתיים, הקיבוץ כמובן לא אישר..ואז האיש הזה שהוא ´שרוט´ לעבודה..גם הוא עזב..! מהכיתה של אשתי..! אגב- פרודניה יש גם כאן..רק תולעת הזיפית לא ראיתי..כאן.! מה שעוד למדנו זה לרסס הפרתיון במלתיון, בעוד סוגים ששמם שכחתי ומאז כבר השתנו כמובן. הרעלים האלה אגב מזהמים את מי התהום..והרבה מחלות הם תוצאה שלהם.!

טרה10

New member
הבנות האלה קראו להם פקחיות,

עם אחת מקיבוץ שכן, היה אפילו רומן..לא לי..! חושב שהיו כאלה שבקשו לעבוד בשדה גם בגלל זה. מין משרד שידוכים כזה.! אין לי תמונה של רומן בשדה כותנה...אבל יש לי תמונה שלנו כשאשתי בכתה י´ והכל בהשגחת האב..מרחוק..כמו אצל התורכים.!

נו כן-לא זוכר שרשמתי"פקחית-מזיקים"

והיחיד שהגעיל אותי זה הדביקות של הכנימות המשחירות כל חלקה טובה כשהן מגיעות

"תולעי-משי"

רגע לפני שנכנסים למיטה אני פותחת נושא... ואני בטוחה שגם לעירונים יש מה לספר על האוספים על הזכרים והנקבות על טויית הגלמים על הבקיעה על הפרפרים ועל שמירת הביצים (?) עד לעונה הבאה! ואני רק אומר בינתיים שאני ´מתה´ עליהם בעיקר כשהם זחלים שקוראים להם "תולעים" מישהו יודע היכן משיגים כמה זוגות של ה-טווים הללו? (אני בעד הטובים!) ..כי עלים יש כבר מהעץ של שילה...!

magy

New member
גידלתי בקופסת נעליים כתלמידה

הוריי לא ידעו את נפשם מרב אושר בעיקר כשהם נעלמו מהקופסא נחמדיםםםםםםםםם והפקעות......עם החוטים.......ממש ניסוי מדעי...

מי רוצה תוואי משי

לילדים שלי יש בערך 200 אני לא יודע מה הכוונה סוג טוב עכשיו הם בני שבועיים

למעלה