בוקר חמים לכולם

בוקר חמים לכולם

וקוב...אתה על תקן של קורא בלבד..בלי הערות חחחחחחחחח קחו קצת
ו - כוס
לחימום הגרון ושיהיה לכולנו יום אחלה עם וופלה, לי? לא תודה..אני בגמילה גם מהסיגריות וגם מהמתוקים למיניהם. אפרתוש שובי לאיתנך יקרה שלי....קול סקסי אבל יש גבול חחחחחחחחחחחחחח אפרוחי שולחת חיבוק אפוף בשתיקה ולכל שאר אוהבי, חברי, ידידי וסתם עוברי אורח יום נפלא, נקוה שהיום יעבור בלי רצח של אישה, בלי התרסקות מטוס, בלי תאונות דרכים שיגבו מחיר דמים ושיהיה שקט בשטחים

אני? ממלא פי בתה עם לימון

לא אל תידאגי, בלי סוכר, דיאטה...... חוץ מזה, שותק. אחרי סתימת פיות כזו אפשר להמשיך? חייב לבדוק במשך היום איזה הערה שלך, אבל נחכה בסבלנות. חוץ מזה מצטרף לכל הברכות שלך. מה את אומרת? אני מדבר יותר מדי? אוףףףףףף טוב, הנה אני סותם את הפה, ככה ממממממממממממממממממממממממממממממממ טוב לך?

איכסססססססס תה

אבל אם כבר, אז לפחות שיהיה עם נענע. יש לי אדנית בעבודה...שאשלח לך? השתמשתי בשירות של ההודעות קיבלת? חחחחחחחחחחחחח שאני אסתום לך את הפה?????????????????? התכוונתי ......אוף איתך...טוב נו........

אחד הדברים שאני הכי זוכרת...

משעורי לשון היה את המשפט: לא אומרים "שוב פעם" נכון לומר "עוד פעם" או "שוב"......לתשומת ליבך חחחחחחחחח ואחרי שסיימתי את השיעור הראשון.....אתה חושב שתהיה תגובה? חחחחחחחחחחחח אולי בכל זאת לא יעמדו לה הכוחות להגיב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה זה הענין הזה עם המיקרונזים? לא יותר טוב אי פרטי רק שלנו? חחחחחחחחחחח

monimi

New member
זיכרון טוב../images/Emo24.gif

רק שלא תחליפי לנו מקצוע ותשובי תשושה מהתלמידים חחחחחחחח מה שלומך שרי השקשוקה אני מקווה שתצלח בפעם הבאה בקר טוב ונפלא ממני ביי

בוקר טוב מתוקי......

שאני אפשל עם השקשוקה, מה אני משה????????????חחחחחחחחחחחחח שאני אתעייף???????? מה פתאום שאקח למרנינה את המקצוע??????

שובפעםשובפעםשובפעםשובפעםשובפעם

המורההההההה למה אסור שוב פעם? נורא קשה לי בלי שוב פעם. תגידי, הכל את קוראת? מה זה, אין פה טיפה של פרטיות? חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרעיון לברוח לא היה שלי אלא של אורית. אני רק צינתי שמנסיוני הדל, אם בורחים מבעיות הן תמיד רודפות ותופסות את הנימלט.

רכב ההר

New member
אמנם כבר ערב אך תמיד שיהיה לך נפלא

אגב אצל כולם הצחוק רועם רק אצלי הכל דומם

הקשתית*

New member
קרציה אחת...מה יהיה ../images/Emo35.gif

בעבודה רק גולשת...
בבית בטלפון רק מדברת...
לקוב את זכות הדבור גונבת...
את הלקסיקון של עשירון עליוןמתקנת... מגיע הערב ואת חורפת
... אפרת חייבים לעשות משהוא בנידון...