בוקר חדש..

gala21

New member
בוקר חדש..

לאור מזרח התיכון החדש הבא עלינו לטובה.. החלטתי להדק יחסים עם הפורום מברכת את ורד ומאחלת הצלחה אם אכן תנהל את הפורום. מנצלת את ההזדמנות ומזמינה את כולם להצטרף ולשוב למתכונת הישנה והטובה.. ( מותר לשרשר "עופות" במידה..:) בואו בהמוניכם.. עזרא, מושיקו , אבי( עשית פן?) , אלינור, גרציה, איילת, ספיר, זוהרה, אושרת ואילן, מירי, שרית, תמר האחת ( והיחידה) .., וכל מי ששכחתי.. מתגעגעת לכולכם.. נשיקות מגאלה ואביגיל...

ezraz

New member
אכן בוקר חדש

לפי ההודעה של גאלה נראה לי ששמעון פרס בכבודו ובעצמו תיכף מכניס כאן הודעה! ורד או מי שייבחר למנהל, אנחנו איתך כדי לעזור. גאלה מה את כל כך מתגעגעת? פגשת את כולם ביום שבת!!! טוב שתהיה דרך חדשה וצלחה לפורום הישן והטוב.

gala21

New member
כבר יש לך מה להגיד עלי??

אז מה אם פגשתי? כולם מקסימים ונחמדים..אז אני מתגעגעת אני חייבת לציין שהשולחן של הירושלמים נראה הכי קול נראה אותכם ב-23? מנסיון.. זאת בטוח הופעה יותר טובה .

ezraz

New member
זה נראה לי יותר כמו

געגועים לדמיון... טוב שיהיה לך געגוע נעים. אני לא יודע מה עם הירושלמים אבל אני אהיה.

כמה טוב לראות שחזרת...

גמאני התגעגתי, אני באמת מקווה שהיום זה התחלה של עידן חדש... השבוע זה הימים האחרונים שלי בעבודה ולכן אני שמה פס על הבוס שלי ולא עושה כלום מלבד להיות כל היום באינטרנט. אני מאחלת לנחום בהצלחה ולמרות כל מה שהיה באחרונה נחום עשה המון למען הפורום. שיהיה לכם חג שמח ומלא אור!

שלום לכולם../images/Emo24.gif

היה קשה..באמת להכנס לכאן כמעט כל יום,ולראות את כל הרפש והלכלוכים,ולכן תפסתי מרחק,למרות זאת הייתי נכנס לכאן כמעט כל יום ,ובין לבין אפילו מצאתי איזו הודעה "מענינת",כמו על איפה ומתי יש הופעה(אחרת לא הייתי מגיע לזאפה,פשוט זה לא פורסם בשום מקום אחר,ןאנחנו הירושלמים קצת לא ב"עינינים")יש לי הרגשה שאפשר ל"שקם" את הפורום הזה ולעורר אותו שוב ל"חיים",רק בקשה קטנה מכולם.....לא לחיות את העבר כי אין בו שום עתיד,להתקדם הלאה,להתעסק בעיקר ולא בתפל,ולהמשיך ביחד להעצים את התופעה המדהימה שנקראת "עמיר בניון",שרק בגללה אני יושב וכותב כאן עכשיו, שיהיה לכוווולם חג שמח
(אפילו סימנים חדשים נוספו כאן.....)

ezraz

New member
שלום מושיקו

למרות שגם אני נעדרתי מכאן מאותן סיבות אני מברך אותך על שובך ובאמת מקווה שהפורום ייצא לדרך חדשה (או ישנה תלוי ממתי סופרים). להזכיר לכולם אנחנו כאן כדי להנות גם מהאהבה למוסיקה של עמיר וגם מהחברותה עם אוהבי המוסיקה של עמיר.

ו ר ד ב

New member
../images/Emo138.gifבוקר טוב +חג שמח ../images/Emo137.gif

בוקר טוב לכולם, איזה כיף להתעורר אחרי שהרחקנו מזיקים , אי אי חזרנו לימים הטובים , שהיה לכם אחלה חג שבעולם מתוק ושמח
ועוד דבר אתמול רשמתי מסר סליחה לכול מי שנפגע ממני ונחום מחק כול הזדמנות שתראו את זה, אז שוב אני אומרת סליחה לכול מי שנפגע ממני זאת לא הייתה הכוונה
, אבל העיקר שהכול חזר לקדמותו

gala21

New member
חגיגת..

כמו מושיקו , גם אני חושבת שכדאי להניח בצד את מה שהיה ולהתחיל מחדש. מה שהיה חלף לו . נאחל למנהל לשעבר בהצלחה בהמשך דרכו ונברך את המנהל החדש לכשיגיע ( תגיעי כבר..) אז יללה בית"ר.. ( או אולי הפועל באר-שבע?..)

gala21

New member
בכבוד...

אני אשמח. ואפילו יותר אשמח אם כולנו נשב ביחד!! אולי באמת להופעה של ה23 אפשר לבוא מוקדם ולשמור שולחן שככה כולנו נהיה ביחד. מתאים?

אנשים יקרים אני פה

אני ממש שמחה ,לא הספקתי לקרוא הכל אבל אני ממהרת להיכנס לעניינים אחר כך אקרא ואגיב גאלה היקרה תענוג ולכולכם פשוט כיף

ezraz

New member
חברים אני פרשתי להיום

היו שלום והמשך ערב נעים.

למעלה