בוקר חדש

danistar

New member
בוקר חדש

שמש בוקר מלטפת צרור תחושות עוטפת ניחוח תחילת יום יקיצה מסיפורי החלום חמש דקות אחרונות פנייך עדיין מנומנמות עוד לילה שמסתיים אותך עדיין חולם מתעוררת לרוח צפריר זורקת חיוך לאוויר קרן אור קרירה שלוות בוקר קצרה

בכל פעם

בכל פעם,אני נפעם מחדש משפע האופטימיות שאותך ממלא סוג של תום ופתיחות לכל מה שטוב ניחנת בנכס,ידידי..

../images/Emo140.gifלהתעורר אל בוקר חדש../images/Emo140.gif

עוד שבוע חלף ביעף. את פני שבת המלכה נקבלה. מאחלת לכל אחד באשר הוא רק טוב שיהיה לו. פנים אל מול פנים מילים:יעקב גלעד לחן: יהודה פוליקר פנים אל מול פנים פגישה באמצע החיים הגענו אל עצמינו ממקומות כל כך שונים. העיר נראית אחרת כאילו לא היינו פה, הלילה את נשארת חכי איתי לבוקר שיבוא. אהבנו פעם באמת ובתמים אהבנו כמו שילדים יודעים עלי וגם עליך רוים את השנים ואת יפה פנים אל מול פנים. פנים אל מול פנים אולי רק פעם בחיים הזמן סוגר עלינו מעגל של שינויים אז מה עבר עליך ומה מביא אותך לפה הלילה את נשארת חכי איתי לבוקר שיבוא. אהבנו פעם באמת ובתמים אהבנו כמו שילדים יודעים עלי וגם עליך רואים את השנים ואת יפה פנים אל מול פנים. שבת נהדרת לכם חברים

רונייי

New member
להתעורר לשיריו של פוליקר

איך לו יהיה לנו צהריים טובים ============================ ועוד אחד מישיריו של הגדול מכולם ================================ הצל שלי ואני יצאנו לדרך השמש עמדה כך בערך פעם אני מוביל ופעם צל על השביל עננים התכנסו בשמיים התחילו לרדת טיפות מים צילי התכנס בתוכי המשכתי לבדי בדרכי הרוח טלטל הפחד טפטף וחלחל צילי בתוכי מרעיד מפחיד יותר מתמיד הוא שואל לאן אתה לוקח אני משיב לאן אתה בורח למה תמיד קירות מוגנים למה צל כשאור בפנים בוא נעוף רחוק אתה תהייה לי כנפיים אל חיבור דמיוני שהיה עד עכשיו בלתי אפשרי בוא נקפוץ ,נמריא, נעוף אל קשר הצל והגוף די להמשיך לברוח אל מה שתמיד רצינו לשכוח לשכוח את דלתות הבלבול את הילד שמציץ דרך חור המנעול בוא נעבור את הגבול אל החופש שהיה כבול ורק מנגינות מזכירות שבחוץ אפשר להיות משוחרר מכל פחד רק כשהצל ואני ביחד בוא נעוף רחוק אתה תהייה לי כנפיים אל חיבור דמיוני שהיה עד עכשיו בלתי אפשרי בוא נקפוץ, נמריא, נעוף אל קשר הצל והגוף די להמשיך לברוח אל מה שתמיד רצינו לשכוח בוא נעוף רחוק אתה תהייה לי כנפיים אל חיבור דמיוני שהיה עד עכשיו בלתי אפשרי

למעלה