איזה מבקר חרמוני וסינטתי,
M MARCKO POLO New member 13/7/08 #1 בוקר חדש עם אור של בוקר את גופך חופן עם עור של בוקר את ערוותך עוטף עם קפה ראשון את לשונך מלהיט עם קרואסון נוזל את פיטמותייך שוגל שיהיה שבוע מקסים@
בוקר חדש עם אור של בוקר את גופך חופן עם עור של בוקר את ערוותך עוטף עם קפה ראשון את לשונך מלהיט עם קרואסון נוזל את פיטמותייך שוגל שיהיה שבוע מקסים@
ה הים רגוע New member 13/7/08 #2 ../images/Emo9.gif בוקר טוב ../images/Emo140.gifלשבוע חדש עוד סופ שבוע חלף עבר . מודה אני על כל מי שמקיף אותי .. שתומך מסייע .. זה לא מובן מאליו.. מאחלת לכולנו בריאות ,שמחה , שבוע טוב מלא חיוכים וכיופים טלי
../images/Emo9.gif בוקר טוב ../images/Emo140.gifלשבוע חדש עוד סופ שבוע חלף עבר . מודה אני על כל מי שמקיף אותי .. שתומך מסייע .. זה לא מובן מאליו.. מאחלת לכולנו בריאות ,שמחה , שבוע טוב מלא חיוכים וכיופים טלי
נ נסיכת הכוכב New member 13/7/08 #6 בוקר טוב בוקר מלא הורמונים הבאת לפה שיהיה יום מלא אור ואהבה שבוע חדש מלא בתקוות ומחשבות
ת תמר האחת והמיוחדת New member 13/7/08 #7 בוקר צונן לשבוע חדש מלא תקווה ... שבוע חדש שהתחיל במזג אויר קריר .. איפה קריר? ב5 בבוקר ביציאה ממשמרת לילה היה קריר .. ומנסה לשכנע את עצמי שקריר ונעים בדרך לישבה מעצבנת ... אז שיהיה לכולנו יום נפלא בעולם נפלא
בוקר צונן לשבוע חדש מלא תקווה ... שבוע חדש שהתחיל במזג אויר קריר .. איפה קריר? ב5 בבוקר ביציאה ממשמרת לילה היה קריר .. ומנסה לשכנע את עצמי שקריר ונעים בדרך לישבה מעצבנת ... אז שיהיה לכולנו יום נפלא בעולם נפלא
M MARCKO POLO New member 14/7/08 #11 משמרת לילה נשמע כל כך נחמד...כמו התחלה של פוסט...העיקר שיהיה צונן ולא נראה שמש אדומה שמלהיטה את האוקינוסים...
משמרת לילה נשמע כל כך נחמד...כמו התחלה של פוסט...העיקר שיהיה צונן ולא נראה שמש אדומה שמלהיטה את האוקינוסים...