בוקר,זריחה.......

בוקר,זריחה.......

בוקר זריחה והריח שלך נעלם שוב ואת עדיין בשמלה שלבשת בערב הדמעות התייבשו הרצון שלך לאהוב אותי נעלם או שהוא ישנו??? שאלה נצחית כזאת שחוזרת אצל כל הזוגות שאוהבים יאהבו או רוצים לאהוב אתה אוהב אותי?? תאהב אותי?? אהבת אותי???? וסימני שאלה או מתחים מינים או מחשבות על גורל על ניסים על ....... נקודות וצבעים חלומות רטובים יבשים לא מיניים לא מספקים לא כובשים לא לא לא ושוב לא לאזן וחידות והמקלחת מן מוטיב מרכזי שהולך וחוזר ושוב הולך מיים חמים /מיים קרים/מיים פושרים /מיים מנקים /מיים מלוכלכים משפטי ארוכים ארוכים ארוכים חזרה על מילים משפטים מוטיבים ספרותיים או סתם מחשבות ללא סמני ניקוד רק כדי שהנשימה המטורפת שלי תעתק ממקומה ואז תרגילי נשימה לשאוף לנשוף לשאוף לנשוף ושוב ואז משפט קצר נקודה . פסיק, סימן קריאה! ואז?????? לכתוב ארוך או קצר לכתוב כדי להגיד ש לחשוב ש להאמין ש ואסימטרייה משפטים ארוכים ליד משפטים קצרים תהליך כתיבה ומה אמרתי קודם ? שאנחנו נעלמים אחד לשני כי הרגש שלי מתפוצץ כבר?? כי היכולת שלי לכתוב מתפשטת למקומות אפליים שחורים רייקים כל כך אינטלקטואל בגרוש אינטיליגנט בגרוש וצעקות הכל כל כך אופטימי פתאום כי הזריחה עושה לאנשים מסוימים את הזה האבוד הזה הגלמוד לא יודע מה זה בעצם מה אני כותב פה שיר???? ספור? הגות מטורפת של סופר מסומם

המשך

או אולי חרק מסומם או אולי מחשבה מטורפת של אדם מסומם??? ואני נקי כמו בית מרקחת או כמו שרותים של בית מלון יוקרתי דמויים שבי מחשבות שבי ואני אני שאהבתי פתאום שחשבתי שאהבתי שליטפתי לך את האגו בימים מסוימים שליטפתי לי את האגו בימים מסוימים שלטפתי את עצמי ברגעים מסוימים לא שפוי שכמותי לא רציני שכמותי לא שכמותי או שהרבה כן אני לא סגול על ההחלטה הסופית על הרצונות הסופיים כי והרגש שוב מחשבות שוב רצונות שוב והפסקה הפסקה קצרה המשך בקרוב

למעלה