בוקר ושבוע טוב

להאמין....

משנתו האחרונה של העצלן,הפחדן,וזה שתולה את חייו,ככלל הרגל ושיטה, בידיו של מישהו אחר.

בוקר...בוקר...

רוח...גשם...סגרירי ואפור... תענוגגגגגגגגגגג לי
אני מוכנה ומזומנה להתחיל
תפילה חרישית ממולמלת מפי...מי יתן ובזה השבוע... תיגאל מצו' מייסוריה...ותחבוק את שכמהה נפשה

בוקר אור{חשוך וגשום}

ושבוע טוב לכולנו... היום זה היום... בעוד כמה שעות.. אז נחזיק אצבעות. {אני עדיין מחכה למנוע חיפוש ש'לך... סלין דיון..שרה...באיטלקית...לבד... זוכרת כמה מילים מהשיר.. .....sufrir contig, ......sin tu amor,.... era vater ...surir ג'י השיר תקוע לי בראש ומזמזת אותו כבר המון זמן..}

תהדקי תכווצי חזק חזק..

הכי מכווץ ומחובר שיכול ליות'... גם באצבעות של כפות הרגליים... {רק אל תשכחי לנשום ולהרפות... אני לא אחראית להכחלה או לאידמומיות שיתפתחו לך
} אמן אמן אמן אמן אמן

../images/Emo188.gifבוקר טוב או צהריים טובים../images/Emo188.gif

אנחנו אחרי לילה סוער במיוחד
חושבת עברה כאן איזו מיני טורנדו שברה לי עציץ בגינה העיפה את כל הכיסאות הבית התעורר בשעה 4 לפנות בוקר.... ובכל זאת
שבוע טובלכולם

רואה מה עושה

מפגש אנתרופולוגי אחד חביב בשבת של שלהי חורף? הנני כאן!
בוקר טוב? אנל'יודעת הרי מדובר בראשון של השבוע מי אוהב אותו?

magic40

New member
../images/Emo41.gifהמלצה../images/Emo41.gifלסרט-"המרדף לאושר"

תקציר הסרט "המרדף לאושר" (ארה"ב 2006) דרמה. סרטו של הבמאי גבריאל מוצ'ינו מבוסס על כתבת טלוויזיה ששודרה בתוכנית הפופולרית "20/20", והביאה את סיפורו האמיתי של כריס גרדנר – עוד אחד מן המקרים המתמצתים את החלום האמריקני בהתגלמותו ובהתגשמותו. הסיפור מתרחש בשנות ה-80, עידן הידוק הרסן הכלכלי של רונלד רייגן באמריקה. כריס (וויל סמית) הוא סוכן מכירות של כלי רפואי נייד דמוי מכשיר רנטגן, שיעילותו מפוקפקת, והוא מתקשה לשווק את מרכולתו לבתי חולים ולרופאים. הוא גר בסן פרנסיסקו עם אשתו הרוטנת לינדה (טנדי ניוטון), שנאלצת לעבוד משמרות נוספות כאחות, כדי להשלים הכנסה. וגם כך המשפחה – יש להם בן קטן וחמוד, כריסטופר (ג'יידן סמית, בנם של וויל וג'יידה פינקט-סמית), שהולך לגן בצ'יינה טאון – מתקשה להרים את הראש מעל מישור ההישרדות הבסיסי. בשלב מסוים לינדה נשברת ועוזבת את הבית, וכריס נשאר להתמודד לבדו על המצב, כשהוא מגדל לבדו את בנו. לאחר שהוא מחליט לעשות הסבה מקצועית ופונה להתמחות בחברת ברוקרים, מתחיל כריס במסע מפרך, שבמהלכו יפונו הוא ובנו מביתם, יגורו בבתי תמחוי, יתרחצו בשירותים ציבוריים ויעברו עוד קשיים ותלאות בדרך האינסופית אל האושר. עם בריאן הו. 117 דקות. עשוי היטב, מקרין כנות ואמינות. הבונוס של סמית: הוא לא היה צריך לזייף את מערכת היחסים עם בנו. הכינו ממחטות כי זה סרט שיגע בכם עמוק הרצון של האב לא לוותר על בנו ולגדל אותו לבד למרות הקשיים שהם עוברים האם שעוזבת כי מאסה בהבטחות האב שיהיה בסדר וסבל הילד בתוך כל הסיטואצייה מישהו ראה את הסרט?

בובעיתה...

סרט..... זה כל הסיפור
{מחכה למרדף אחריי סופשבוע..שבוע..חודש... של רביצה בתוך אושר צרוף של חוף, ים, שמש, ביקיני וזוקיני למינהם...טהיטי באופק... אמה האופק הזה רחוק לי מדיי}

magic40

New member
את מוכרת לי מפעם,,,,,,,

אולי מגילגול אחר?
סרט סרט אבל אחלה ריאלטי

../images/Emo184.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo101.gif

הטלנובלה המצופה ביותר - ההזדמנות האחרונה לבחור! פורום טלנובלות סוגר את פרוייקט בחירת הטלנובלה המצופה ביותר בטלוויזיה. עוד לא הצבעתם לסבב השלישי והאחרון של התחרות? הכנסו לכאן! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=230&msgid=92716212
בואו להצביע בחצי הגמר של חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורום להיות הורים וסייעו בהכתרת מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=92710507
משטרת ישראל וארגון זק"א מבקשים את עזרת הציבור בחיפוש אחר הצוללן הנעדר, שחר בצלאל. את הפרטים המלאים אודות נסיבות העדרותו תוכלו למצוא בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=791&msgid=92574745

../images/Emo41.gifהרצאה בנושא זוגיות-יום ג' בת.ל.מ

בהמשך לשיתוף פעולה המתקיים זה השנה השלישית בין פורטל תפוז לת.ל.מ., הנכם מוזמנים חינם להרצאה: היחיד בתוך הזוגיות והזוגיות בתוך היחיד מרצה: אורה אלקן, מטפלת זוגית ומשפחתית ההרצאה תתמקד בהבנת הפרט בתוך הקשר הזוגי והבנת הקשר הזוגי בעולמו של הפרט. במסגרת ההרצאה יוצגו גישות עיקריות בהבנת הזוגיות, נדון בתפקיד המריבות בזוגיות ובדרכים למנוע מריבות הרסניות, רעיונות לטיפוח ולשימור רגשות חיוביים בזוגיות, ונעסוק בפיתוח מיומנויות תקשורת בין בני הזוג. ההרצאה תתקיים בת.ל.מ. ת"א - המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון ביום ג´ 23/1/2007 בשעה 20:30. להרשמה מוקדמת ופרטים נוספים 03-6990511 או [email protected] לכניסה חינם יש להדפיס ולמלא את הקופון בקישור הבא: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html נשמח לראותכם!
ת.ל.מ רשת ארצית לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון WWW.TELEM.ORG.IL|סלינק|

מצוטטת

New member
../images/Emo43.gifיקר ../images/Emo43.gif חביב

או שתיקח את עצמך פעם אחת ולתמיד ביידים ותפנה לטיפול מקיף ומקצועי או שתשים את המפתחות ותן לי גט.....
רק קח כבר החלטה להיות עיקבי כי לי נימאס להמשיך עם מערכת שכזו עם כל הטלטלות שלך....

magic40

New member
מאוד לא חביב ה../images/Emo43.gifהזה

ככה זה כשמישהו כל כך עסוק ומבוקש

d a n i e l s 5

New member
סאמקקקקקקק ה-../images/Emo43.gif הזה .....

ככה לקטוע לי את חוט המחשבה באמצע ........ ככה לעשות לי בגילי, זה יפה ? איפה היינו, באיזה דיון, באיזה דיאלוג, איפה להמשיך ...... זהו התפטרתי !

למעלה