בוקר וערב טוב לכולם!

Rוית

New member
../images/Emo124.gif מי אני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אז ככה, שמתי לב שיש משתתפי פורום פאסיבים (אחת לפחות התגלתה לנו כבר
ברוכה הבאה שוב) ואני בטוחה שיש עוד אז בשביל זה יש פה שאלון די ארוך אבל בהחלט ממצא! השאלון לקוח מפורום שלקח את זה מפורום שהשאיל את זה מפורום שגנב את זה מפורום אחר או בקיצור-זה משהו שרץ בכל מיני פורומים אז אני לא יודעת למי הקרדיט אז כל הכבוד לו בקיצור. אז ככה- לפניכם 60 שאלות (אם תשימו לב השאלה ה60 אותה באמת אני הוספתי
שיתעגל) כל חברי הפורום אקטיבים ופאסיבים כאחד מוזמנים לענות! 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו:

ראיתי את זה כבר בכמה פורומים

אז הנה שלי...אם אתם בכלל הולכים לקרוא את זה... 1. השם שלי:דן 2. כינוי\ם: דני, מוקי 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: בן גוריון תקשורת 5. איך היית רוצה להיקרא: אממממממ לא יודע! 6. תבלין מועדף:מלח 7. שתיה מועדפת: קולה אבל אני בשלבי גמילה 8. דאורדורנט\בושם: לא קבוע אצלי 9. שמפו וקונדישינר:כנ"ל העיקר שלא נוסה על בע"ח 10. האם שחית בעירום פעם:לא שאני זוכר 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:בטח!! 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:קרעתי תמונות של אלאניס מהספרייה של בית ספר 14. חברים\ות הכי טובים\ות: כאלו שאתם מכירים... 15. כרית אחת או שתיים: שלוש 16. חיות מחמד: כלב, צב ודג 17. סרט מועדף: הכישוף 18.מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית:חופשית אבל מהחדשות 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"שמע\י..." 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף= פיצה שנוא=בשר דגים עוף 23. חבר\ה לעתיד: אה? לא הבנתי... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אממממ לא חשבתי אף פעם על זה 25. היחסים עם ההורים : אחלה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: קנדה 27. ממתק מועדף:במבה 28. נעליים מועדפות: אול סטאר 29. שיר מועדף: forgiven 30. אתר מועדף:www.4alanis.com 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין 32. הספורט המועדף (למשחק): ריצה נחשב? 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא עולה לי אחד כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לעברי לידר 36. אוספים: כרטיסיות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:עכברים 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: צינורות 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים 42. כמה טיפים מהחיים: never say never 43. מועמד פוליטי:|בעע 44. מפלגה: בעע 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב, לא יודע איך להשתמש באי מיל 47. זמר אהוב (אהם):עברי לידר 48. זמרת אהובה: אמממ יו שכחתי נו תעזרו לי, נווו היא מתחילה ב-א 49. להקות:נירוונה פרל ג´אם היהודים קרנבריז 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: עושים פוזות 53. אתה שונא מקומות ש..: מלאי אדם 54. אני אוהב/ת:אני אוהב את אמא ואת אבא ואת אחותי ואת אחותי השניה ואת הכלב שלי.... (מה זאת השאלה הזאת) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אנשים שעושים פוזות 57. מה הכי מגעיל אותך:עכברים 58. מה את/ה הכי אוהב?:מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: החיים קצרים אז תהנו מהם 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: some time i feel this is to good to be ture

Rוית

New member
שלי../images/Emo26.gif

1. השם שלי: רוית 2. כינוי\ם: או-אה פה זה מסובך-רוית´וש (הכי נפוץ, הכי סבבי
), באוזי, בוזי, פלווצקי, פלאקום וכינויים שונים שאני מקבלת מהאחים שלא קשורים לכלום.. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תק"ח-מסלול מנהל כאשר חשבונאות מורחב. 5. איך היית רוצה להיקרא: " קבלו את מופע החימום של אלאניס מוריסט"
6. תבלין מועדף: אממ התבלין הזה של הפיצה!
7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: "היפנוטיק פויזן" 9. שמפו וקונדישינר: מה שאמא קונה.. 10. האם שחית בעירום פעם: hell no.. בעצם-אמבטיה נחשב?
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק על חברות שלי
12. צבע מועדף: צהוב
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: חחח מאיפה הביאו את השאלות האלו?! לא! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אוף יש כל מיני נזכיר פה את פלאפי ואת ורדית (שוב כינויים) 15. כרית אחת או שתיים: שלוש! שתים גדולות ועוד אחת קטנה (ככה הכי שווה) 16. חיות מחמד: לילי הכלבה וטוטו החתול (אני מציינת מראש-לא היה לי שום יד בבחירת השמות בשני המקרים) 17. סרט מועדף: המממ... אנערף...
שנים לא ראיתי סרט.. 18. מוזיקה בכללית: אני אחסוך מכולם לרשום אלאניס ואציין שכתוב "בכללית"
בכל מקרה, מוזיקה לועזית זה הכי כללי שמצאתי.. 19. מכונית אידיאלית: המכונית של אלאניס
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אווו המממ... "יוליה, היא רוסיה!?", "אני, משוגע!" (חיקוי של אדיר לדודו טופז), "מה המצבבבב" (רשמה רוית בזמן שחיקתה את הקול שהיא עושה עם זה
), "נו וודאיייייי" וציטוטים שונים משירים ותוכניות טלויזיה 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-אממממ אצבעות!!(פולניה טובה שכמותי
) שנוא-כבד!
23. חבר\ה לעתיד: בעתיד אני אדע...
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: "I can feel so unsexy for someone so beautiful So unloved for someone so fine" 25. היחסים עם ההורים : מצויינים! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אממממ נראה לי ניו-יורק או לונדון 27. ממתק מועדף: אווו יש יותר מידי
נגיד ו"טוויסטר"! (ככה קוראים לזה נכון?
) 28. נעליים מועדפות: דר´ מרטינס 29. שיר מועדף: טוב, בתור מעריצים של אלאניס ענינו על זה יותר מידי כבר! 30. אתר מועדף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=432 31. ספורט מועדף (לצפייה): אקסטרים 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: פחחח, אנערף.. אם הוא היה משפיל אני בטח גם לא ארצה להזכר בו.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח! (יום הולדת וגם כל המשפוחה המשוגעת שלי יחד!) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמממ נגיד אנג´לינה ואלאניס! 36. אוספים: גלויות, משחקים קטנים (מכירים של הביצי הפתעה? זה על המחשב קבוע!), ושטויות בעיקר. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: או.. אמממ בדיוק היום חלמתי שאני נחנקת מגרעין של תפוז (שקמתי לקח לי זמן לסדר את הנשימה!) ולא עזרו לי, זה מפחיד שקורה לך משהו ואף אחד לא שם לעזור.. 38. תגיד מילה טובה...: אוהבת את כולכם
39. ספר מועדף: "לשבור את החזיר" של אדגר קרת. (אני יודעת שזה שם של סיפור בספר אבל אני לא סגורה אם זה גם השם של הספר
) 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אוווו זה באמת בעיה....- "אי.אר", "חברים", "של מי השורה..", "רק בישראל", "משמרת שלישית", "פלטפוס"!, "הכי גאים שיש", טוב יש עוד, אני כבר לא זוכרת.. 42. כמה טיפים מהחיים: בכל מה שתעשו תהיו מאושרים! 43. מועמד פוליטי: לימור!
44. מפלגה: הלימור 45. חום או קור: אוו זה תלוי.. בקיץ-קור.. בחורף-קור.. 46. מכתב דואר או אי מייל: לקבל-מכתב דואר. לשלוח-אי מייל 47. זמר אהוב: אממ נגיד רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: נו באמתתתתתתתתתתת טוב בשביל הגיוון, נגיד אבריל לוין (אחלה דיסק יש לה, מומלץ!), טורי אימוס, הת´ר נובה.. 49. להקות: ליפהוס, אממ וואלה אני לא זוכרת עכשיו... 50. סרט מצוייר אהוב: שרק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מסובכת מידי לארבעה מילים 52. אתה שונא אנשים ש..: הם צבועים, משקרים, סנובים... 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם אנשים כמו למעלה.. חח לא סתם, נגיד מקומות רחוקים מהבית, רועשים, דחוקים, מלאים בעשן סיגריות (יאק, לא מומלץ) 54. אני אוהב/ת: כללי מידי בשבילי.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אוו שאלה טובה... נגיד שאין ממש.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: *ראו תשובה לשאלה 52* 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים?
58. מה את/ה הכי אוהב?: דברים אהובים?
(זה גם כמו 54 לא?) 59. משפטים שלך לסיכום: אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך, תהיו נחמדים לאנשים, אל תאבדו אמונה באהבה ובאלאניס
60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: "I see you lie to your country I see you forcing them out I see you blaming each other And I love you still" מתוך STILL כמובן (גיוונתי מSWW כמו ששמתם לב. שיהיה רב גווני מה רע?) מי שהגיע על לפה כל הכבוד לו! הוא מוזמן גם!

suns32

New member
תשובות

1-רן 2-חתול 3-ישראל 4-סיימתי 5-עדיין רן :) 6-כורכום 7-תה 8-רושס 9-הוואי 10-כן 11-לא 12-כחול 13-כן (עברתי באדום) 14-החברה 15-שש 16-לא אוהב חיות 17-בלאק הוק דאון 18-סופט רוק 19-פג´ארו קינג 20-מה את\ה קרוע 21-קוסקוס\קטשופ 22-שחכת לשים את 22 23-3 וחצי שנים אנד קאונטינג 24-נו קומנט 25-לא יכול להיות טוב יותר 26-פניקס אריזונה ארה"ב 27-קינדר בואנו 28-ואנס 29-unsent 30-www.suns.com 31-NBA 32-כדורסל 33-משהו שקשור בסנובורד 34-פסח 35-לא עונה 36-לא אוסף כלום 37-שהעובדה שחברה שלי התגייסה ואני עומד להתגייס תפריד אותנו 38-מילה טובה 39-הספר על המוסד 40-ידיעות 41-חברים\נשואים פלוס 42-אל תחשבו שאתם יודעים איך לעשות סנובורד 43-שרון 44-ליכוד 45-קור 46-דואר 47-ברי סחרוף 48-אלניס מוריסט 49-לימפ ביזקיט\פרוטג´י 50-אלדין 51-אני אוהב את ---- 52-משקרים 53-עומדים בהם יותר מידי זמן 54-את ס--- 55-שנייד אטווין 56-מחבלים 57-שמשקרים לי 58-עוד פעם ? תסתכלו למעלה 59-רק שתישארו בראים זה הכי חשוב 60-im brock but im happy :)

symptoms

New member
מי אני? זו שאלה טובה

1. השם שלי:אמממ רגע תנו לי להזכר אהה רעות זהו כן 2. כינוי\ם:אין לי ומי שמנסה מקבל מכות 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: חרא ומסלול למד כפי יכולתך וכמה שיותר...(בעיקר כמה שיותר שעות אתם יודעים 40 50 שעות בשבוע ככה) 5. איך היית רוצה להיקרא:אמממ אני מניחה שרעות זה בסדר למרות שרוב האנשים שאני מכירה שקוראים להן ככה הן פרחות מטומטמות (וזה לא אני) אבל שיהיה ואם לא רעות אז אממ שי 6. תבלין מועדף:פלפל 7. שתיה מועדפת:מיץ תפוזים סחוט טרי 8. דאורדורנט\בושם: מה שבא ברוך הבא 9. שמפו וקונדישינר: אין לי העדפה מיוחדת 10. האם שחית בעירום פעם: בטח ברור אני רק לא זוכרת מתי זה היה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן בעיקר על המפגרים שבהם (אהממ אהממ והמבין מבין) 12. צבע מועדף:כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:ראה חתימה 14. חברים\ות הכי טובים\ות:הילה מיה אפרת ועוד כמה 15. כרית אחת או שתיים:אחת רצינית ועוד אחת קטנה שהכנתי בכיתה ג´ בערך ונשארת בשביך הנוסטלגיה 16. חיות מחמד: אין כי אמא לא מרשה 17. סרט מועדף: שר הטבעות 18.מוזיקה בכללית: בעיקר לועזיצ 19. מכונית אידיאלית:פרארי אדומה(כמו לג´ניפר מצורפת תמונה) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:יאללה יאללה, זה לא חוקי,לא נראה,כן בטח,אני מתה 21. אוכל מועדף\ שנוא:פיצה ושונאת בצל 23. חבר\ה לעתיד:אין לי מושג עכשיו 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כן למה לא 25. היחסים עם ההורים : סבבה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק או פלורידה או ישראל 27. ממתק מועדף: אגוזי 28. נעליים מועדפות: פילה 29. שיר מועדף: לא של אלאניס-loosing my religion של אלאניס head over feet הנצחי למרות שזה היה קשה 30. אתר מועדף: www.tapuz.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): טניס(ג´ניפר) 32. הספורט המועדף (למשחק): טניס 33. הרגע הכי משפיל בחייך:עוד לא חויתי אותו (ונקוה שגם לא אחוה) 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח (כי יש חופש ארוך) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לא יודעת 36. אוספים: אין לי שום אוסף ממשי אבל מלא אוספים על המחשב 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת 38. תגיד מילה טובה...:מת עלים אנשים 39. ספר מועדף:שר הטבעות 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:באפי קוטלת הערפדים 42. כמה טיפים מהחיים:העולם מציק אז צוחקים אין טעם לדאוג- אם הבעיה פתירה אז בשביל מה לדאוג היא במילא תפתר ואם לא אז בשביל מה סתם לבזבז אנרגיה שום דבר שתעשה לא יעזור ולבסוף צריך לתפוס את הרגע ולחיות לפי רצונותיך 43. מועמד פוליטי:מהפח אל הפחת 44. מפלגה: פעם רציתי שינוי אבל עכשיו אין אף אחד 45. חום או קור:קור אבל בלי גשם 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): לא אוהבת זמרים ספציפים 48. זמרת אהובה: אלאניס מן הסתם (אחרת למה אני בפורום?) 49. להקות: הקורז 50. סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה ומפלצות בע"מ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני אני וזהו זה 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..:צפופים 54. אני אוהב/ת: את המשפחה שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי מושג 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני נגד לשנוא אנשים זה לא נותן כלום לא בריא לך ולא לאיש שאתה שונא 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים שמרמים ומתנהגים בילדותיות 58. מה את/ה הכי אוהב?:את המשפחה שלי 59. משפטים שלך לסיכום:ראה חתימה 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: מהשיר one heaven forbid average (whatever average means) בגלל הציפיות של האנשים

FeastOnScraps

New member
אני זה אני../images/Emo70.gif

1. השם שלי: סעיד 2. כינוי\ם: אין 3. ארץ לידה: ישראל 4. מוסד אקדאמי ומסלול: טכניון-מערכות מידע 5. איך היית רוצה להיקרא: לא יודע 6. תבלין מועדף: פילפל 7. שתיה מועדפת: מיץ ענבים 8. דאורדורנט\בושם: HUGO BOSS 9. שמפו וקונדישינר:H&S 10. האם שחית בעירום פעם: לא (לצערי) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 2 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: FOREST GUMP 18.מוזיקה בכללית: SOFT ROCK 19. מכונית אידיאלית: FORD MUSTANG F1 1965-1969 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: HELP ME HELP YOU 21. אוכל מועדף\ שנוא: סיני \ יפאני 23. חבר\ה לעתיד: אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: NYC 27. ממתק מועדף: TWIX 28. נעליים מועדפות: adidas 29. שיר מועדף: PERFECT 30. אתר מועדף: www.alanismorissette.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לנאום בטקס סיום ב"ס 34. איזה חג אתה הכי אוהב: כריסמס 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא יודע (אולי ליאנרדו דקרפיון), 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא למצא את אהבת חיי 38. תגיד מילה טובה...: תודה 39. ספר מועדף: הנביא (ג´בראן חליל ג´בראן) 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: Gilmore Girls 42. כמה טיפים מהחיים: Love to be Loved 43. מועמד פוליטי: בסוף האמת האינושית תנצח 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב : Brain Adams 48. זמרת אהובה: Alanis Nadine Morissette
The Queen 49. להקות: K´s Choice 50. סרט מצוייר אהוב: Bambi 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: Love, Passion, Peace, Sunshine 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים ומתנשאים 53. אתה שונא מקומות ש..: נראים יותר מדיי מסחריים 54. אני אוהב/ת: לאהוב 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: Nadine 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך: אין 58. מה את/ה הכי אוהב?: זריחת החמה 59. משפטים שלך לסיכום: Hey I´m Only Human 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו:"...you are wise you are warm you are courageous you are big and i love you more now than i ever have in my whole life..." SFIJ (The Couch)Alanis Nadine Morissette

C L A Y M A N

New member
שלי

1. השם שלי: רועי 2. כינוי\ם: רועי וילד 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון מקיף, מחשבים וביולוגיה 5. איך היית רוצה להיקרא: רועי 6. תבלין מועדף:תבלין על האש, תנסו לשים עם חומוס :p 7. שתיה מועדפת: קפה 8. דאורדורנט\בושם: מה שיש משתמשים 9. שמפו וקונדישינר: לפי איך שמתחשק לאמא שלי לקנות.. 10. האם שחית בעירום פעם: תגדירו ערום. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי מי 12. צבע מועדף: שקוף 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שידוע לי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש לי, אבל איך אני עונה על זה? 15. כרית אחת או שתיים: לצפיה בטלביזיה שתיים, לשינה אחת. 16. חיות מחמד: כינים 17. סרט מועדף:מטריקס 18.מוזיקה בכללית: לועזית, רוק. 19. מכונית אידיאלית:עם ארבעה גלגלים 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:בעיקרון.. 21. אוכל מועדף\ שנוא: סטייק \ לא עולה לי לראש עכשיו 23. חבר\ה לעתיד: יהיה בעזרת השם 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אני חושב 25. היחסים עם ההורים : עליות ומורדות, ממוצע לגמריי 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: במדבריות האדומות של קלפורניה או אסטרליה 27. ממתק מועדף: וופלים 28. נעליים מועדפות: אין מועגפות 29. שיר מועדף: אירוניק 30. אתר מועדף: את כל האתרים בעולם 31. ספורט מועדף (לצפייה): מרוצים למניהם 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורעף 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מילויי שאלון זה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: קשה לי להיכנס לדמות.., 36. אוספים: שטיות שאני מוצא וחושב שאוליי יום אחד אזדקק להם. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות 38. תגיד מילה טובה...: D: 39. ספר מועדף: אנציקלופדיה D: 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אקס פיילס, סטארגייט 42. כמה טיפים מהחיים: לחיות את החיים 43. מועמד פוליטי: שומר על זכות השתיקה 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): אההה, 48. זמרת אהובה: אלניס 49. להקות: מטאליקה, Crush Test Dummies 50. סרט מצוייר אהוב: דמבו הפיל המעופף 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אחד שתיים שלוש ארבע 52. אתה שונא אנשים ש..: שמחפשים תושמת לב ע"י פוזות 53. אתה שונא מקומות ש..: קימים אנשים שמצויינים בשאלה קודמת 54. אני אוהב/ת: שוקולד 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:??? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:שנועלים קודם את הנעל השמאלית 57. מה הכי מגעיל אותך: מיונז עם שוקולד 58. מה את/ה הכי אוהב?: את האהבה 59. משפטים שלך לסיכום: כמה זמן לוקח 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: and isn´t it ironic don´t u think?

itsme18

New member
passive agressive

1. השם שלי: איטס מי 18. (האמת 19) 2. כינוי\ם: גזר 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: פעם? כימיה-ביולוגיה. היום? חיילת. אפילו לוחמת. 5. איך היית רוצה להיקרא: גזר? 6. תבלין מועדף: כל מה ששמים בקפה חזק 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: hugo boss 9. שמפו וקונדישינר: משתנה. מגוונת. 10. האם שחית בעירום פעם: בכנרת 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תמיד. צינית בנשמה 12. צבע מועדף: כחול. כהה. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: דריסת במבה 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש. זהו. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. דקה. 16. חיות מחמד: כלבה, חתולה ודגות. 17. סרט מועדף: הנסיכה הקסומה 18.מוזיקה בכללית: הכל 19. מכונית אידיאלית: פורשה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: רגעים קטנים של אושר 21. אוכל מועדף: שוקולד 23. חבר\ה לעתיד: חברה. זהו. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא שואלים בנות כאלו שאלות :) 25. היחסים עם ההורים : נפלא. בסיס סגור. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל. נדוש. 27. ממתק מועדף: כל סוגי השוקולד. 28. נעליים מועדפות: נעלי צבא?! 29. שיר מועדף: יש יותר מדי 30. אתר מועדף: צבא. אין לי זמן לאתרים מועדפים :) 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל. כן כן. 32. הספורט המועדף (למשחק): טניס 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מצב 2 בתחנה המרכזית בת"א 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אני לסבית. אז אם הייתי סטרייט? לבן אפלק 36. אוספים: תמונות של אנג´לינה ג´ולי... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג´וקים 38. תגיד מילה טובה...: כבוד (?) 39. ספר מועדף: כשניטשה בכה 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים 42. כמה טיפים מהחיים: if sane is thinking there is something wrong with being deifferent, i rather be completely fucking mental 43. מועמד פוליטי: אם רק היה... 44. מפלגה: שינוי 45. חום או קור: קוררררר 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב 47. זמר אהוב (אהם): עברי לידר 48. זמרת אהובה: אלניס? ואנוק . 49. להקות: המון. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ג´ינג´י זה אופי (אין לי עוד מילה) 52. אתה שונא אנשים ש..: לא מבינים ציניות 53. אתה שונא מקומות ש..: עושים סלקציה 54. אני אוהב/ת: לצחוק 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חברה הכי טובה שלי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ששונאים אותי 57. מה הכי מגעיל אותך: צרות מוח 58. מה את/ה הכי אוהב?: נו, באמת. ממש יש לי תשובה... 59. משפטים שלך לסיכום: "את לא כמו כולן, עיניך הן לפני העצב" 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: כל head over feet and...hey ya all. :)

בוקר וערב טוב לכולם!

אני חייבת לציין שאלאניס גדולה בתור זמרת מליחנה וכותבת ונגנית... היום ראיתי סרט שהיא משחקת בו "דוגמה" סרט מעולה ובנוסף לכל הקישורים שלה היא גם שחקנית מעולה!! קיצר אני מאוג מעריכה אותה וזהו...בייי..!

THE CORRS

New member
זו אני...

1. השם שלי: הגר 2. כינוי\ם:פשוטי,גרגמל 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: עמי אסף 5. איך היית רוצה להיקרא: מאי 6. תבלין מועדף: קארי 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם:happy 9. שמפו וקונדישינר:fines 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:התנהגות בוטה 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מעיין,יעל,ענבל 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף: מאטריקס 18.מוזיקה בכללית:רוק פופ 19. מכונית אידיאלית:מיני 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:סבבה 21. אוכל מועדף\ שנוא:צ´יפס/ברוקולי 23. חבר\ה לעתיד: שי 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כן 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:אירלנד 27. ממתק מועדף: m&m´s 28. נעליים מועדפות:נעלי סקייטרים 29. שיר מועדף:no good for me (ממש לא קבוע...) 30. אתר מועדף: www.gamehouse.com 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק):טניס 33. הרגע הכי משפיל בחייך:כשקפצתי על טרמפולינה ונפלו המכנסיים 34. איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:מה הקשר? 36. אוספים:דיסקים 37. מה הפחד הכי גדול שלך:הלא ידוע 38. תגיד מילה טובה...:אחלה! 39. ספר מועדף:מישהו לרוץ איתו 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:סקס והעיר הגדולה 42. כמה טיפים מהחיים:תמיד תחייכו 43. מועמד פוליטי: אין לי 44. מפלגה:גם אין 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): רובי וויליאם 48. זמרת אהובה: אלאניס ואנוק 49. להקות: the corrs 50. סרט מצוייר אהוב:אליסה בארץ הפלאות 51. תארי את עצמך ב-4 מילים:מאוד מאוד מאוד שמחה 52. אתה שונאת אנשים ש..: אני לא שונאת אף אחד 53. אתה שונאת מקומות ש..: לא יודעת... 54. אני אוהב/ת: מוזיקה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ניב 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:סכסכנים 57. מה הכי מגעיל אותך: לא יודעת... 58. מה את/ה הכי אוהב?:גיטרות 59. משפטים שלך לסיכום:זה היה מעצבן... 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: you live you learn

symptoms

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo13.gif

אני מסכימה עם כל מה כתבת אלאניס אכן זמרת מלחינה כותבת ונגנית גדולה ודוגמה סרט מצחיק וחמוד ואלאניס כל כך חמודה איך שהיא משחקת שם רק חבל שהיא לא מדברת (למי אכפת אם לאנשים יתפוצץ הראש?)

AlanisJunkie

New member
מצטער...

טעיתי בשירשור!!! מרוב שלא שירשרתי הרבה זמן זה קרה.. רוית בטח תמות מצחוק עליי...

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

באמת לא הבנתי מה נסגר עם השירשור... זה קורה לטובים ביותר

BaBa LiVe

New member
מיו!

1. השם שלי: רן.. 2. כינוי\ם: בעיקר ראנץ´... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: בי"ס ברנר, תקשורת וג"ג 5. איך היית רוצה להיקרא: אין לי משהו מיוחד 6. תבלין מועדף: אווו....אין לי.. 7. שתיה מועדפת: מים! 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט של ג´ילט (נגד אלרגיה!) אני אלרגי להכל! 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש במצב נתון במקלחת... 10. האם שחית בעירום פעם: לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי, מאוחרי הגב לא..לפניהם ועליהם למה לא? 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אפילו לא תפסו אותי מעתיק במבחן... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אחותי הלא ביולדית- חן..היא גם קצת בפורום 15. כרית אחת או שתיים:שתיים וחצי (אני אסטמתי...התרגלתי) 16. חיות מחמד: כלבים! - חץ ומחץ יש לי שניים! 17. סרט מועדף: הממ? אמריקן פאי? שיהיה... 18.מוזיקה בכללית: הכי בכללי זה אלאניס! הרבה אלאניס, טוב נו רק אלאניס! 19. מכונית אידיאלית: הממ...אל תתחילו איתי יש לי רשימה...אני רוצה מכונית אירופאית! העיקר שתהיה אירופאית, גרמניה... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:....אין לי מושג.. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני אוהב תפוחי אדמה בכל הצורות, הצבעים והטעמים והשניצלים של אמא..שונא: כל מיני סינים למינהם ומאכלים עם הרבה תבלינים! 23. חבר\ה לעתיד: הייתה..עתיד? המחנך שלי אומר: " אנחנו לא יודעים מה יקרה עוד 30 שניות".. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: המממ...לא... 25. היחסים עם ההורים : מצויינים! בייחוד שהחדר שלימסודר (פעם ב5 חודשים בערך) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: יש לי משהו לבואנוס איירס... אבל בעקרון בארץ 27. ממתק מועדף: מקופלת ופסק זמן 28. נעליים מועדפות: נייק 29. שיר מועדף: head over feet זה היה קשה! 30. אתר מועדף: וואלה 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל, כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל, כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא היה... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח! (חבל שהוא לא שלושה חודשים) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אלוהים יודע! 36. אוספים: מטבעות מחו"ל, בולים ומכוניות! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות..לאו דווקא שלי 38. תגיד מילה טובה...: בבקשה.. 39. ספר מועדף: בררר..קופיקו! בערך בגיל הזה הפסקתי לקרוא ספרים! 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות (וכמובן רייטינג- רכילות..) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: רק בישראל!! כמובן..אי אר.. 42. כמה טיפים מהחיים: אין לי כח לחשוב אני עייף! 43. מועמד פוליטי: אלאניס (שתבוא לארץ תעשה סדר, הופעה אחת בעזה ויש שלום) 44. מפלגה: מפלגת האלאניס...בראשותה כמובן! 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר..ששולחים לך משהו וסוף סוף מתייחסים לקיומך! ולמי יש כח לשלוח דואר? 47. זמר אהוב (אהם): בררר.. 48. זמרת אהובה: לא יודע...לא החלטתי...שאקירה או בריטני 49. להקות: הקורז 50. סרט מצוייר אהוב: ספר הג´ונגל! (באלו!!!) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:זה קשה אני אוותר... 52. אתה שונא אנשים ש..: פותחים ת´פה בלי שום סיבה ושקרנים! 53. אתה שונא מקומות ש..: ש? לא יודע, אבל אני אוהב לשנוא 54. אני אוהב/ת: האחיינית שנולדה לי לפני17 שעות! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אנערףףף 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני אוהב לשנוא (אבל אני לא באמת שונא) כמובן את החברים שלי! 57. מה הכי מגעיל אותך: החברים שלי! אופס..נסחפתי..לא נורא (לא כולם) 58. מה את/ה הכי אוהב?: את המשפחה! אמא אבא שני האחים שלי!!! גיסתי והאחיינית שלי!! אני כבר אוהב אותה אני מהיר 59. משפטים שלך לסיכום:בררר? לא יודע 60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: that i would be good whether with or without you..זה עצוב.. והרבה חלקים בהד אובר פיט..

למעלה