שלי../images/Emo26.gif
1. השם שלי: רוית 2. כינוי\ם: או-אה פה זה מסובך-רוית´וש (הכי נפוץ, הכי סבבי
), באוזי, בוזי, פלווצקי, פלאקום וכינויים שונים שאני מקבלת מהאחים שלא קשורים לכלום.. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תק"ח-מסלול מנהל כאשר חשבונאות מורחב. 5. איך היית רוצה להיקרא: " קבלו את מופע החימום של אלאניס מוריסט"
6. תבלין מועדף: אממ התבלין הזה של הפיצה!
7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: "היפנוטיק פויזן" 9. שמפו וקונדישינר: מה שאמא קונה.. 10. האם שחית בעירום פעם: hell no.. בעצם-אמבטיה נחשב?
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק על חברות שלי
12. צבע מועדף: צהוב
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: חחח מאיפה הביאו את השאלות האלו?! לא! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אוף יש כל מיני נזכיר פה את פלאפי ואת ורדית (שוב כינויים) 15. כרית אחת או שתיים: שלוש! שתים גדולות ועוד אחת קטנה (ככה הכי שווה) 16. חיות מחמד: לילי הכלבה וטוטו החתול (אני מציינת מראש-לא היה לי שום יד בבחירת השמות בשני המקרים) 17. סרט מועדף: המממ... אנערף...
שנים לא ראיתי סרט.. 18. מוזיקה בכללית: אני אחסוך מכולם לרשום אלאניס ואציין שכתוב "בכללית"
בכל מקרה, מוזיקה לועזית זה הכי כללי שמצאתי.. 19. מכונית אידיאלית: המכונית של אלאניס
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אווו המממ... "יוליה, היא רוסיה!?", "אני, משוגע!" (חיקוי של אדיר לדודו טופז), "מה המצבבבב" (רשמה רוית בזמן שחיקתה את הקול שהיא עושה עם זה
), "נו וודאיייייי" וציטוטים שונים משירים ותוכניות טלויזיה 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-אממממ אצבעות!!(פולניה טובה שכמותי
) שנוא-כבד!
23. חבר\ה לעתיד: בעתיד אני אדע...
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: "I can feel so unsexy for someone so beautiful So unloved for someone so fine" 25. היחסים עם ההורים : מצויינים! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אממממ נראה לי ניו-יורק או לונדון 27. ממתק מועדף: אווו יש יותר מידי
נגיד ו"טוויסטר"! (ככה קוראים לזה נכון?
) 28. נעליים מועדפות: דר´ מרטינס 29. שיר מועדף: טוב, בתור מעריצים של אלאניס ענינו על זה יותר מידי כבר! 30. אתר מועדף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=432 31. ספורט מועדף (לצפייה): אקסטרים 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: פחחח, אנערף.. אם הוא היה משפיל אני בטח גם לא ארצה להזכר בו.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח! (יום הולדת וגם כל המשפוחה המשוגעת שלי יחד!) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמממ נגיד אנג´לינה ואלאניס! 36. אוספים: גלויות, משחקים קטנים (מכירים של הביצי הפתעה? זה על המחשב קבוע!), ושטויות בעיקר. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: או.. אמממ בדיוק היום חלמתי שאני נחנקת מגרעין של תפוז (שקמתי לקח לי זמן לסדר את הנשימה!) ולא עזרו לי, זה מפחיד שקורה לך משהו ואף אחד לא שם לעזור.. 38. תגיד מילה טובה...: אוהבת את כולכם
39. ספר מועדף: "לשבור את החזיר" של אדגר קרת. (אני יודעת שזה שם של סיפור בספר אבל אני לא סגורה אם זה גם השם של הספר
) 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אוווו זה באמת בעיה....- "אי.אר", "חברים", "של מי השורה..", "רק בישראל", "משמרת שלישית", "פלטפוס"!, "הכי גאים שיש", טוב יש עוד, אני כבר לא זוכרת.. 42. כמה טיפים מהחיים: בכל מה שתעשו תהיו מאושרים! 43. מועמד פוליטי: לימור!
44. מפלגה: הלימור 45. חום או קור: אוו זה תלוי.. בקיץ-קור.. בחורף-קור.. 46. מכתב דואר או אי מייל: לקבל-מכתב דואר. לשלוח-אי מייל 47. זמר אהוב: אממ נגיד רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: נו באמתתתתתתתתתתת טוב בשביל הגיוון, נגיד אבריל לוין (אחלה דיסק יש לה, מומלץ!), טורי אימוס, הת´ר נובה.. 49. להקות: ליפהוס, אממ וואלה אני לא זוכרת עכשיו... 50. סרט מצוייר אהוב: שרק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מסובכת מידי לארבעה מילים 52. אתה שונא אנשים ש..: הם צבועים, משקרים, סנובים... 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם אנשים כמו למעלה.. חח לא סתם, נגיד מקומות רחוקים מהבית, רועשים, דחוקים, מלאים בעשן סיגריות (יאק, לא מומלץ) 54. אני אוהב/ת: כללי מידי בשבילי.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אוו שאלה טובה... נגיד שאין ממש.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: *ראו תשובה לשאלה 52* 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים?
58. מה את/ה הכי אוהב?: דברים אהובים?
(זה גם כמו 54 לא?) 59. משפטים שלך לסיכום: אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך, תהיו נחמדים לאנשים, אל תאבדו אמונה באהבה ובאלאניס
60. שורה משיר של אלאניס או ציטוט של אלאניס שאני א\הכי מתחבר אליו: "I see you lie to your country I see you forcing them out I see you blaming each other And I love you still" מתוך STILL כמובן (גיוונתי מSWW כמו ששמתם לב. שיהיה רב גווני מה רע?) מי שהגיע על לפה כל הכבוד לו! הוא מוזמן גם!