בוקר והתנצלות

bugbuster

New member
בוקר והתנצלות ../images/Emo2.gif

שרשור פקה פקה נמחק כיוון שאחד הגולשים ביקש למחוק את הודעתו, ולא הייתה דרך לעשות זאת מבלי להפיל את השרשור כולו. ההודעות המועתקות תועלנה מאוחר יותר, ואני מתנצל בפני שולחיהן, כמו גם לעובדה שכהודעות מועתקות לא יהיה ניתן לשלוח אליהם מסרים בצורה ישירה.
יום טוב, וגלישה נעימה ומפונטזת.

bugbuster

New member
להלן ההודעות,

ואם הכינוי שרשור פקה פקה לא הופנם, הרי אגיד שאינני נלהב לז'אנר הפנטזיות הזה, והמעט המעטתי בהמעטה מומעטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.
הודעתו של אודי, משפחה אבקש מכל מי שיש לו מידע היכן אפשר לקרוא בעברית או לראות סרטים של גילוי עריות לכתוב כאן. למעוניינים לשוחח ולפנטז יחד בנושא מסנג'ר: [email protected] אודי
הודעתו של bar150 - ראיתם את ההורים היי לכולם יש לי פנטזיה אם ראיתם את ההורים שלכם מזדינים אני מת לשמוע או לקרוא. ביי
הודעת sagib2 - מדריך התנוחות הגדול ספר חובה לכל החברים בפורום!!! מדריך התנוחות הגדול אם אתם באמת רוצים להגשים את הפנטזיות זה הספר בשבילכם. הכי זול מצאתי בבוקשופ www.bookshop.co.il
הודעתו של lomel מי היה מת לשכב עם אנג'לינה ג'ולי אני יודע שאני כן המושלמת הזאת WWW.ANGELINAJ.AREA.CO.IL כתובות אינטרנט נילוות: אתר מעריצים (לכך הוספתי תגובה, שהמסר כבר הובן בהודעה קודמת, ממממ.
) בברכה

למעלה