במה?
• •°•°SkaaTIt°•°• New member 3/3/05 #20 ../images/Emo39.gif.. אני עכשיו במכללה.... יג'... אז במגמה שלי... במקצוע הנדסה...
• •°•°SkaaTIt°•°• New member 3/3/05 #24 ../images/Emo39.gif חחח.. תודה מאמי.. אבל הוא היה כבר....(ברוך השם) היון
• •°•°SkaaTIt°•°• New member 3/3/05 #32 ../images/Emo39.gif היה מזה קשה....../images/Emo10.gif זה היה 5 שעות... חשבתי שאני מתה.. 5 שעות לשבת ולעשות את זה.. התחרפנתי.... מזל שהיה לי דיסק שלם של הראלללל... ישבתי ושרתי לכל הכיתה... יווו.. אני מזה מקווה שהצלחתי.... ציון הגשה שלי הוא 85
../images/Emo39.gif היה מזה קשה....../images/Emo10.gif זה היה 5 שעות... חשבתי שאני מתה.. 5 שעות לשבת ולעשות את זה.. התחרפנתי.... מזל שהיה לי דיסק שלם של הראלללל... ישבתי ושרתי לכל הכיתה... יווו.. אני מזה מקווה שהצלחתי.... ציון הגשה שלי הוא 85
• •°•°SkaaTIt°•°• New member 3/3/05 #34 ../images/Emo39.gif בעיקרון... זה היה אמור להיות לעצמי..... אבל כנראה זה היה חזק מדי... אז גם אחרים שמעו.. אבל הדבקתי את כל הכיתה עם הראל... אז לאפחד זה לא הפריע.... וגם אם זה היה מפריע זה לא היה מזיז לי.... כי זה הראל..... מאוהב|
../images/Emo39.gif בעיקרון... זה היה אמור להיות לעצמי..... אבל כנראה זה היה חזק מדי... אז גם אחרים שמעו.. אבל הדבקתי את כל הכיתה עם הראל... אז לאפחד זה לא הפריע.... וגם אם זה היה מפריע זה לא היה מזיז לי.... כי זה הראל..... מאוהב|
• •°•°SkaaTIt°•°• New member 3/3/05 #36 ../images/Emo39.gif חחחח... אמןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כפרה עליווו.... הוא נותן לי כוח להמשיך.... אוף... אבל מתי אני אפגוש אותו
../images/Emo39.gif חחחח... אמןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כפרה עליווו.... הוא נותן לי כוח להמשיך.... אוף... אבל מתי אני אפגוש אותו
ח חייכנית מקסימה New member 3/3/05 #37 נארגן מפגש פורום איתו ../images/Emo13.gif משהו אומר לי שאנחנו נצליח. נתאמץ הרבה אבל נצליח
• •°•°SkaaTIt°•°• New member 3/3/05 #25 ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה מאנייי../images/Emo70.gif תהני.... אני סיון
M mary17 New member 3/3/05 #31 תודה כולם!!הייתי לפני 3 ימים בהופעה שלו ושל מויאל אמא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן התמונות לא יצאו טוב כי כל שנייה זזתי ודחפו המון אבל יצא סרטון וידאו יפה ודי קרוב!! הוא אומר בסוף תודה רבה לכם אני אוהב אתכם גם אנחנו אוהבים אותך
תודה כולם!!הייתי לפני 3 ימים בהופעה שלו ושל מויאל אמא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן התמונות לא יצאו טוב כי כל שנייה זזתי ודחפו המון אבל יצא סרטון וידאו יפה ודי קרוב!! הוא אומר בסוף תודה רבה לכם אני אוהב אתכם גם אנחנו אוהבים אותך