בוקר דבש - ליום חדש

בוקר דבש - ליום חדש

/tapuzforum/images/Emo13.gifהמזרח לכולנו האיר - בקיבוץ בכפר ובעיר, צפורים על העץ מצייצות - קרני השמש בחלון מציצות, פרפרים בשלל צבעי הקשת - מברכים את כל באי הרשת, הפרחים את ריחם מפיצים - מבינות האדנים והעצציצים, רוח קלילה מנשבת - את פנינו ברוך מלטפת, איזה יום נפלא בא עלינו - פלאי הטבע מחייכים אלינו, שיהיה לכולנו יום של אהבה - יום של רוגע אושר ושלווה, יום שופע חיוכים - שנהיה כולנו בו שמחים. אוהב מעומק הלב את כולנו - את כל החברים בארץ ובעולם.

בוקר טווווב לכולם ../images/Emo13.gif וגם לך מצל"ג היקר...

איזה הזוי.. זה כבר לילה שני עם חלומות אללה איסטר.... בוקר טוב עולם/ שורטי (
שימו לב: קול באישה) http://www.youtube.com/watch?v=djNAXNDiC2A בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב אז בוא נתעדכן, נכון שהיית מת שאני אשאר על החוטים אבל אני יוצא אל העולם הלא מושלם הזה עטוף בתוך צלופן אדום, נראה סופר-דופר מבחוץ. נכון? אז יצאה לי סטיגמה של טיפש בגלל כל הסיפור עם העץ אבל אני עדיין רואה, רואה היטב מה שקורה סביבי העולם הזה אינו עדיף אך גם ככה אני כבול למסגרות שהם לא אני הם מסתכלים עלי מוזר כי אין לי שיער כמו לכולם ואין לי אוטו חדש ואני לא גר בבניין הכי מפואר בצפון רמת גן אני נשאר כאן מסרב לעשות תעצמי רוני סופר-סטאר אז הפוזה הזאת שסוחפת אל עולם אחר אתה נגרר ושואל: איך הגעת לכאן? איך הגענו לכאן? אתם נראים מופתעים בוקר טוב באמת, איפה אתם חיים? בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים אז יש לי פה, אומנם מעץ, אבל אני לא פוחד להשתמש בנשק שנקרא האמת אז האמת שנוח לכולם היום לסתום פיות ולהתנהג כביכול נכון, כביכול בסדר עם כולם ולאף אחד כבר לא אכפת משום דבר העיקר שיישארו להם אותם דברים מחר אז אני לא פוחד ומתמסד לא בורח ומתחסד אני נשאר נאמן רק לעצמי כי זה מה שהעולם נתן לי להבין אוהב אותי מכל הלב רק אם זה לא פוגע לו בלוח זמנים כי פה יש אנשים, עושים דברים מכוח ריגושים שמרו אותם לעצמכם תקנו איזה חניה יוקרתית בתל אביב אולי תעשו לבת שלכם תקליט ואם תתנו מספיק קולות לסשה אולי נראה אותה זוכה מקום ראשון בניצנים אז הבדיחה עלי אתם גרמתם לי להאמין שמוזיקה היא מוזיקה שאהבה היא אהבה אז הטיול נגמר אני חוזר אל החוטים מחר. בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב

frankie246

New member
וואוו, איזה שיר לבוקר../images/Emo70.gif

הבאת לי זריקת אדרנלין לורידים תודה

גאה תרתי משמע...

גאה להיות יהודי גאה להיות אבא של כולכם הצעירים (אם כך נחמן יהיה הסבא...חחח מרשה לי כן נחמן) והומו / דומיני ענו וצנוע (ככל יכולתי...) אוהב את כולכם אהבת נפש חד"ה (חרדים דתיים הומואים). כמה נחת רוח הילדים שלי (הביולוגים וגם הוירטואלים) עושים לי...

טיףטף2

New member
מותר לי לגנוב לך שניה תתואר אסף אשתר?

ולתת לך תשורה הבאה כהבעה שלי אליך?
Me and you burn disaster And you're only a danger to me But the party ain't the same without you That's why you're so good for everybody else But you're trouble for me

מצל"ג קח שיר ערש ...

מציע לך לדלג ישר ל-01:00 .. לא תצטרך לשמוע ת'חרטוטים של יהונתן גפן ... לילה טוב http://www.youtube.com/watch?v=j8bluDBzIY0 טוב, ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה טוב, חושך נפל על הרחוב רק הירח משאיר את אורו הצהוב צרצר מצרצר צירצורו שר - לילה טוב...

למעלה