בוקר גשום

liza26

New member
בוקר גשום ../images/Emo3.gif

אני קוראת פה את כל המאמרים באמת, כל הכבוד מאיפה אתם יודעים את כל זה??? ועוד שאלה קטנה הרי לכל קלף יש את הפירוש שלו לפי הספרים אבל לפעמים אני עושה פריסה ומסתכלת על הקלפים , אבל עולה לי בראש פירוש אחר לגמרי! לדוגמא- מישהי שאלה בקשר לעבודה והפריזה באמת הראתה משהו בקשר לעבודה אבל פתאום הסתכלתי על אותה בחורה ואמרתי לה שהיא בהריון. אין לי שמץ של מושג מאיפה אמרתי לה את זה אבל הרגשתי שזה בא מהקלפים. וכמובן שזה היה נכון והיא היתה בחודש הראשון והיא לא ידעה את זה. האם בקלפים יש איזשהו אלמנט של תיקשור ואם כן - אז עם מי???
יאללה שיתבהר כבר !
ליזה

longshut1

New member
איך?הרבה שעמום וזמן פנוי../images/Emo6.gif

אהלן ליזה מה המצב?טוב לראות אותך כאן! קודם כל,אני לא כל כך מחבב ספרים למיניהם,בייחוד אם הם בעברית.כן,יש כמה ספרים לא רעים,שביקורת עליהם תוכלי למצוא באתר של אורי(קישור בטאגליין),אבל לא מצאתי הצגה מלאה של הקלפים.האמת?זוהי לא אשמתם של המחברים,כמו שזוהי אשמתם של הקלפים;שהרי קשת הפרשנויות והמשמעויות היא כל כך רחבה,שהיא מצריכה הטמעת הקלפים והוצאת משמעויות מתוך הדינמיקות והתנועות בתוכך שאותם קלפים יגרמו..לאחר שאת מוציאה מסקנות אלו ואחרות לגבי משמעות קלף זה או אחר,כדאי לבדוק במקורות מעמיקים יותר,כמו כתביו של קראולי,ספרים באנגלית,ואם להיות יותר צנוע בדרישותיי המוזרות-פשוט להעלות זאת לדיון בפורום בו אנשים רציניים מתקבצים,כמו כאן או בפורום הטארוט בעידן הדלי.נכון,גם אם אנשים לכאורה מוסמכים שוללים פרשנות מסויימת שלך,עדיין אין זאת אומרת שפרשנות זו לא נכונה..אבל בכל זאת,השכל הישר ניחן בסגולה מדהימה-הוא מסוגל לזקק מציר הדיונים בין אנשים "מוסמכים" תשובה פחות או יותר החלטית.. בקשר למקרה שקרה לך-אני לא יודע אילו קלפים יצאו,וגם כך אני מעט מסתייג מחיזוי הריון ומוות..אבל לא שולל האפשרות שבכל זאת ניתן לעשות זאת.אגב,אני מאוד מעודד הליכה אחרי האינטואיציות הפרטיות שלנו,ויכול להיות שזו שלך הביאה אותך,בדרך שלא ניתן להסביר אותה,להרגיש שהיא בהריון.זוהי,אגב,בדיוק הנקודה בה אפשר וצריך להקשיב לליבנו.אבל צריך לעשות זאת עם מידה לא מבוטלת של חשיבה ביקורתית,וניתוח אפשרויות אחרות להצלחתך בייעוץ... בקשר לתקשורים-אני לא גרופי,ואפילו תתפסי אותי מזלזל במי שטוען לתקשורים עם מלכיצדקים(צלמגור,אתה כאן???) למיניהם..אני חושב שמדובר בהקשבה לקול הפנימי,שלפעמים אומר לנו לאהוב,לפעמים מדרבן אותנו לעשות מעשים "לא הגיוניים" שמתבררים כמועילים,ולפעמים מגלה לנו דברים על זולתנו,בדרך שלא ברורה לנו.אני מעדיף לראות זאת כאינטואיציה מפותחת,וכיכולת להקשיב לעצמך...לא צריך מלאכים בשביל זה:) והיי, נשמה,את מוזמנת להשתתף בדיונים כאן,!

liza26

New member
היי - תודה על התגובה

כשקניתי את הקלפים (את הריידר) למדתי אותם לבד או יותר נכון ישבתי איתם והרגשתי איך כל קלף מדבר אליי ומה הוא מסמל לי וראיתי שגם הצעת פה למישהו את זה ולפי דעתי זה באמת הצורה הכי טובה ללמוד את הקלפים. בדר"כ אני מפרשת על סמך אינטואציה וזה כנראה מה שגורם לי לכאבי הראש (ששאלתי על זה לפני כמה ימים) ואם אני כבר פה - יש למישהו מושג איך להשיג את קלפי האלות של האורקל?

למעלה