בוקר בטופ....

בוקר בטופ....

Si l'amour existe encore N'a jamais su me dire Les mots d'amour Les mots du cœur Quelque chose comme "Je t'aime"

'oh mon p'etite chou'chou

C'est étrange, je n'sais pas ce qui m'arrive ce soir, Je te regarde comme pour la première fois.
PAROLES, PAROLES...................

קטי30

New member
מוחה בתוקף ../images/Emo88.gif

מה נראה לך שאני ...
על הבוקר באנגליז' לא מתרג'מת לא קוראת
עכשיו נסי לקרוא את זה סוכנת X SDCH AL HIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
אקצ'ור נגמרה לי הבטרייה
והיא מצפצפת על
ויש לי תירוץ מוצדק 2 הקטנות שלי חולות
בוקר טוף והרבה בריאות

מה? מה??..

Il me dit q'ue j'e suis belle............
נראה לך זה יעבור בשתיקה רועמת של הפטישון ש'לך? ני אובג'קשיין בתוקף נחרץ... זה היה במרוקאית ש'לוחית :}}} בריאות לצוציקיות }{........ולאמא

קטי30

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח

מי-פגרת הרגתותי מפ'טיחה להתאמץ לשמור ת'
לשניצלים בזמן הקרוב בלבד (לא להתלהב
)
רפואה שלמה מאמי מתפללים כל הזמן

רות 2

New member
איזה יופי וכמה טוב לקרא

מ ז ל ט ו ב !!!!!!!!!! בטוח שהספרית ההיא מהשרשורים ההם שגרמו לי לצחוק ......... עשתה לך התיסרוקת ותציפורניים חחחחחח מזל טוב אישה וניפלא להיזכר שמאחורי כל פסימיות עומדת לה בצד האופטימיות ומחכה לתור שלה לחגוג לאורך כל החיים ולא כמו הפסימוית היא כאן רק ......לתקופה קצרה זכרו זאת חדשים ודנדשים ............... מרות שקולטת פתאום כמה שהיא .......ותיקה כאן אושר לכם ולמשפחתכם המורכבת !!!אושר ושמחה

רות 2 עבור...

אש לי לבבית חלשה.. פ'חדת אותי... ניגשתי לקרוא את הבוקר בטופ ש'לי...לבדוק מה לא נכתב שמה...לאות האיחוליים הלבביים המוצלחים ש'לך. אתקף מוח עשית לי... אלק... תיסרוקת צפרניים ומורכבויות... חכי, לי יש עוד המון המון זמן :}}}}}}}

רות 2

New member
תראי ת'שמעי תביני..........

נו לא חרשוף.......יענו לא חשוב ....למרות שחרשוף זה מאכל ילדות ניפלא הנה קחי תה עם שיבה וגם ברכת הסאבח אילנור אילפול וליאסמין שלי אליך.. ...........

איימה איימה....

עלה דוק לנהר...... יח'סרה....... נוסטלגיות של עלים ירוקים ארוכים עם קציצות של סבתא...
... סבאח' לח'ייר ג'יין... ח'לעתיני ספא..

magic40

New member
cuer yuc../images/Emo13.gif

kfuko huo ana cju. tbh vukf, knxprv utjf kvjkhò pktpui nh ctv kepv_

mon amour..........

Je suis une femme amoureuse
..... Et je brûle d'envie de dresser autour de toi..... Les murs de ma vie.... C'est mon droit de t'aimer... Et de vouloir te garder Par dessus tout

../images/Emo42.gif בוקר טוב, לכמה אנשים...../images/Emo41.gif

בוקר טוב לדן חלוץ שעושה מה שלא היה חייב לעשות..~ לדעתי ~ כאילו האשם רק בו, והוא האחראי לכל מה שקרה בצבא לדורותיו.. הרי פני הצבא כפני המדינה... מה הפלא?? צר לי דן שנאלצת לשאת את המחיר של אלה שלא יעיזו לותר על הכסא והשררה.. צר לי שנאלצת להיות עלה התאנה שמכסה את ערוותם של הבאמת אשמים .... בימים הקרובים "תפתח את הפה" ותספר לנו דברים שמן הסתם אנחנו כבר יודעים.. בוקר טוב לזאב רוזנשטיין ובעיקר לאמריקאים שבזכות שיטת המשפט שלהם נשכח ממנו לכמה שנים טובות.. הרי עם אותם ראיות בדיוק בארץ הוא היה מזוכה.. בוקר טוב לשופטינו הרחמנים בני רחמנים.. בוקר טוב לכל שחקני הכדור רגל, עובדי המס החשודים, לראש הממשלה, לשר האוצר ובכלל לכל מי שחשוד בשחיתות.. בוקר טוב ושמח אפילו שבאף קצת מסריח.. אבד לנו מנהיג.. המוצא הישר יבוא על שכרו. שיהיה לנו יום נפלא...ולי אגב מאוד מתאים השיר..

פאדיחות ותסריטים ב-../images/Emo43.gif אנשים

תסריטאים בפוטנציה? אוהבים את הסדרה `מילואים`? מילואים- הסדרה מתקרבת לפרק האחרון שלה לעונה, והפורום מזמין אתכם להפעיל את הגלגלים האפורים שלכם ולנסות לכתוב תסריט אפשרי להמשך דמיוני. מה יהיה עם בנדה והאחות? מה יקרה לתינוקת הפלסטינית? לאן ימשיכו הדמויות? שתפו אותנו ביצירתיות שלכם ואולי תזכו בספר "המקלדת" מתנת תפוז
אנשים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1214&msgid=92506310
בואו להצביע ברבע הגמר השישי של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורוםלהיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=92516545

מפגש הכנה להנקה בביה"ח ליס ../images/Emo85.gif

מפגש הכנה להנקה בביה"ח "ליס" ליולדות – ההרשמה בעיצומה במסגרת מועדון היולדות "מאמי ליס", עתיד להתקיים מפגש הכנה להנקה לנשים בשבוע ה-34 ואילך להריונן. את המפגש תנחה אסתר גרוניס, IBCLC. במסגרת המפגש, שיתקיים ביום חמישי, ה-25.1.07, בין השעות 17:00-19:00, יילמדו בין היתר הנושאים הבאים: - איך להכין את עצמך להנקה? - איך לשרוד את 3 הימים הראשונים? - איך להבין את התנהגות התינוק בימים הראשונים?
לנשים המעונינות לתרגל את אופן תפיסת התינוק את השד, מומלץ להביא בובה לתרגול.
בני הזוג מוזמנים להצטרף למפגש.
הזדרזו להירשם – מספר המשתתפים מוגבל המפגש בתשלום - לפרטים והרשמה: 03-6973113.

למעלה