בוקר בוקר :]

yan levi

New member
בוקר בוקר :]

טוב אני פה מצ'ועממת עד מוות.. היה לי חרא ליל סדר , אם אפשר לקרוא לזה ככה.. איך היה לכם י'שמנים אכלתם הרבה!?!? -יאן-

ליעתע

New member
היה בנפורצה )#@(!

קודם כל אכלנו:] כי אנחנו סתם שמנים קראנו את ההגדה הקיבוצית - שלא מוזכר שם אפילו פעם אחת אלוהים או משו כזה! זה מגניב ואז מצאתי את האפיקומן, ודרשתי מתנות.. כיףכיף וישלי דודים כלים וקיצור היה אחלה:] קנידעלך זה טוב *-* ולמה היה חרא?בלעט

yan levi

New member
נייס לך :]

היה חרא?! כי עזבי אני ו"המשפחה" זה לא הולך ביחד .חחח. התרגלתי כבר , לא עשיתי חג בכלל :/ יותר מאוחר הלכתי לחברה שאמא שלה הזמינה אותי :] .חחחחחחחח. בסוף היה לא כזה גרוע:] -יאן-

PaperShoes

New member
היה נחמד...

קראנו דף אחד מההגדה והתפרענו על הקניידלעך. ועכשיו משעמםםםםם

zohar d

New member
יש לי משפחה של סטלנים XD

כולם, אבל כולםם (!!) שתו וזה היה הכי מצחיק בעוולםם... זה היה שכונה אחושילינג XD אני ובני דודים צילמנו וזה היה גדולל בחיים לא תיראו סדר יותר מצחיק מזהXD

kessler2

New member
בוקר טוב:)

הליל סדר שלי גם היה מצחיק, לאף אחד אין כוח וכולם עושים צחוקים חוץ מסבא של בני דודים שלי (המארח) שמתעקש להקריא עד הסוף וכולם מקריאים מהר בכוונה כדי לסיים עם זה>< ואחכ היה קריוקי.. אנחנו תמיד עושים.. וזה כזה מצחיק XD ואמא שלי השתכרה והיא בקושי משתכרת והיא מדברת הרבה ואני כזה אומר לאבא שלי "אבא, למה נתת לאמא לשתות ככ הרבה?" XD בקיצור היה כיף :]

ericman

New member
היה משעמם =\

בגלל שאח שלי טס לעשות את הסדר בחו"ל עם חברה שלו ... בקטנה =] קיבלתי 100 שקל !

../images/Emo220.gifככה איך היה לי..

מממ כולם הקדימו.. משפחה שלא יודעת לעקוב בזמנים! הקדימו בשעה! ואחותי עוד עשתה לי פן!! לא נורא.. אחרי זה ירדתי לומר לכולם שלום.. בלה בלה בלה.. יושבים לאכול.. קוראים את ההגדה אוכלים... טחנתי תפוחי אדמה .. XD ממ.. בלה בלה בלה.. משתגעים.. השתכרתי מעודף תירוש! מה?! אבל גם שתיתי יין! אני שתיתי 4 כוסות יין!!!!!(אשכרה יין) ואז שתיתי גם תירוש=] ומספרייט.. וקולה! גמרתי בקבוק תירוש לבד! וגם בקבוק ספרייט..רבע וקולה.. ואחרי 4 שעות כולם הלכו.. והיו צחוקים.. סידרנו הכל ומשפחתי עפה לישון אח שלי וההורים שלי כאילו.. אחותי והאח השני שלי יצאו ואני דברתי עם אנשים=] ככה עבר עלי הליל סדר. אבל שאלה לי אליכם.. למה אחרי הסדר יש בלאגן?!=]

למעלה