בוקר בוקר

בוקר בוקר

לכול הנשמות הטופות בפורום. וריקי אני מקווה שהיום את מרגישה יותר טוף, ו... אני מאוד מאוד
אותך.

sidi

New member
בוקר טוב

מה נשמע? אוף על הבוקר פקקים איזה קריזה.
שיהיה יום יפה לכולם

מאו יין

New member
בוקר נפלא לך סידי!../images/Emo24.gif

מקווה שהיום תפגין פה קצת נוכחות.......... לא לעבוד קשה מידי הא?!??!???

sidi

New member
בוקר טוב מאו ../images/Emo13.gif

אני גם מקווה, אוף יש לי המון עבודה. שיהיה לך יום יפה

mariana

New member
בוקר טוב נוצונת

ולכל השאר
אתם בטח שואלים מה מרין עושה פה בשעות כאלה? אז רק רציתי להוכיח לכולכם שאני לא עצלנית ואני מתעוררת גם בשעות מוקדמות. אז מה חדש אצל כולם. סידי ברוך שובך לפורום ןריקי נשמתי איך את מרגישה היום?

sidi

New member
אני אף פעם

לא עזבתי... פשוט הרבה עבודה ואין לי זמן להיכנס.

@@

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo24.gif

בחוץ זורחת
אבל היא לא האירה את פניי. אני עדין עצובה, הענין עם ה-X לא מטריד אותי כ"כ, מה שבאמת מטריד אותי זאת העבודה, אבל איך אומרים יהיה טוב יום נפלא

mariana

New member
את יודעת?

אני דווקא חושבת שכל העיניין הזה היסתדר עם הזמן, לא יודעת למה? אבל אני כמעט בטוחה זה יעלם מהפרק כאילו לא היה, את אפילו תשכחי שהיה מין קטע כזה של כמעט פיטורין. אבל לך אסור להיתייאש את עוד צעירה וכל החיים עוד לפנייך, את רואה את עצמך עד שאת הופכת לזקנה עובדת שם? נכון שלא? אז אין לך מה לדאוג.

ל@@

מאמי העניין אם הx זה רק עד שבוע הבא לא נישאר אעוד הרבה זמן. ולגבי עבודה אל תידאגי נעזור לך למצוא!!! אני ישאל ואני בטוחה שכולם כאן גם ינסו!!! בקיצו המשפט הקבוע שלי: מיליון תודות לא יספיקו לי כדי להודות לך
. נ.ב. אני יודעת מאמי ואני גם מרגישה ככה אבל העובה שבשבוע הבא יהיה שינוי עושה טוף קצת תחשבי על זה כשהx עולה לך במחשבות.

למעלה