בוקר בוקר..

etti1000

New member
בוקר בוקר..

לא יודעת מה להרגיש כעת ... החייל שלי התקשר אתמול ב 23:00 . נשמע עייף ומלא חוויות אמא, הקפיצו את כולם .. חוץ מהחובשים . אנחנו עוד לא מוכנים .. אמא לא הצלחתי בטיפוס על חבל זה קשה מאוד.. אמא נגמר לי השמפו, אמא המגבת כבר מסריחה, אמא הנייד התקלקל, אמא קר לי בלילה צריך שמיכה קלה... ואני... מקשיבה , נעקר ליבי על שאינני לצידו , ובצחוק אומרת , טוב חמוד שלי כבר מניעה את האוטו ובאה . גם ככה אני ואחותך ישנות ביחד כי אבא נסע אז נגיע עוד שלש שעות בערך , רוצה? אמא די נו .. הכי חשוב אמא כנראה שלא אגיע לשבת .. אוף... עוד שבת ... ככה מתחיל בוקר של יום שני בשבילי ... שיהיה רק טוב.. אמן

פיטנגו4

New member
דואר חבילות

חבילה לחייל, בכל משקל, עולה רק 11 ש"ח. שלחו לו מגבת, שמפו ופינוקים... הוא ישמח מאד. שולחים לחייל מ.א. 9999999 פלוגה X אוגוסט 2011 ד.צ. 123456

אז ככה - קודם כל תחייכי,

הכי אהבתי את המשפט נשמע עייף ומלא חוויות, קחי רק את מלא חוויות ועם זה תתנחמי לשבועיים הקרובים, גם הבן שלי התקשה בחבל ולא עבר כמה פעמים, לבסוף כולם עוברים, מה שאני הייתי עושה - ניכנסת לאוטו ונוסעת...לסופרמרקט הקרוב, קונה כל מיני פינוקים שהבחור אוהב, ממלאה חבילה כולל שמפו ומגבת וכמובן...מכתב מהלב - מצחיק ומרגש לרומם רוחו ושולחת, לא מתאפשר? - לא נורא, מצטרפים לגינה הנחמדה שלנו כאן, מאמצים את ספירת הפורום, שבכללי שתדעי שהשבועיים אוטוטו חלפו והוא בדרך, אני אתמול אמרתי לחברה שהבן שלי עוד מעט משתחרר... שאלה - אייך? רק התגייס לפני כמה חודשים, אמרתי לה - תראי, אם הוא יוצא פעם ב-21 אז נישארו לו בערך עוד 20 יציאות והוא משתחרר...

etti1000

New member
כשקראתי את הכותרתתת

ישר אמרתי לעצמי .. איזה כיף לה... תוכל להפסיק את ההסכם עם "אינדולה...." העלת חיוך על שפתיי הבוקר..

אתי../images/Emo39.gif

אני הבנתי מהבן שטיפוס על חבל זו רק טכניקה. "שיצלם בעין" את ההדגמה או את החיילים האחרים. אם פיסטוק שלי נטול השרירים (שזו ה בעיה אצלי וה הדאגה שלי) הצליח בפעם הראשונה אז באמת באמת שכל אחד יכול. (אני לא סתם מנסה להרגיע אני מדברת על מלך החנונים שהיה בכלל צריך ללמוד עכשיו). בנוגע לשמיכה ואפילו כרית דקה וקטנה, אני מכירה אמא (חברה מאד טובה של אחותי שיש לה בן מאד קרבי והיא עצמה הייתה בקבע) , שלחה לטירונות את הבן עם כרית ושמיכה. היא אמרה אם הוא רגיל וזה יגרום לו לכמה שעות של נחת אז למה לא? מגבת, יש כאלו דקות במיוחד בריקושט. הן מתייבשות מאד מהר אפשר לשלוח אותו לבסיס אולי עם יותר ממגבת אחת? שירגיש יותר נקי. תמיד את יכולה לשלוח לו ציוד נוסף בדואר. אנחנו קנינו מראש את האריזות והמדבקות. (מחזיקים כמות נאה בבית וכל פעם שצריך או סתם רוצים לפנק אז זה זמין וקל ). אנחנו שלחנו פעמיים . מגיע מהר (יומיים מהמרכז לדרום הרחוק) ההתחלה מאד קשה (גם אני שם , בסוף אוגוסט יהיה חודש בסך הכל) .טוב מאד שאת שומרת על הומור. חשוב! לך ולו. בהצלחה.

דבר קטן נוסף...

נזכרתי... שגם אצלנו הפעם הראשונה שיצא לשטח הוא התייבש! היחיד מכלום שם! החזירו אותו לבסיס. זה היה בשבילו סוף העולם!!! הוא שיתף אותנו ולנו היה מאד קשה בשבילו! אני זוכרת שכתבתי על זה בפורום בהיסטריה. בפעם השנייה שיצא לשטח, זה כבר לא קרה לו הוא נשאר שם עד הסוף כמו כולם. כנראה שהם לומדים להתמודד קצת יותר מהר ממה שנדמה לנו.

etti1000

New member
אפרופו התייבשות

כשהיה בקורס חובשים .. למד את הנושא וכשהוציאו אותם לשטח לפני כשבועיים בימים היותר חמים הוא פחד להתייבש מה עשה הגאון של אמא... החדיר לעצמו אינפוזיה עם נוזלים .. וחסך התייבשות ... אמרתי כבר שהוא גאון של אמא...

נו... את יכולה ללמד אותי....../images/Emo39.gif

ואני בחוצפתי רושמת לך "טיפים". כעוד אין לי את הניסיון והפז"מ. לא בצבא ולא בפורום. היום אני פשוט קצת ב היי. הבן כבר בדרך (מבחינתי) לאחר 21 יום!

שושנה ו

New member
אתי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

טוב שהנסיך שלך לוקח הכל בצורה חוויתית .....
יש כאלה שלוקחים זאת בצורה של הלם .... וכפי שכתבו שאר האמהות, את יכולה להכין חבילה עם כל טוב בתוכה
החל בממתקים וחטיפים וכלה בשמפו ומגבות .... ובקשר לטיפוס על החבל .....כל אחד מתקשה במשהו אחר .....
אצלי למ של הסיך שלי התקשה לעבור את הקיר .... כיום הוא ותיק ועושה זאת בקלות .... אמרי לו לא להתייאש, הכל בא עם הזמן והניסיון .... קחי הכל בקלות והתחילי לספור את ספירת הפורום
ותראי שהחיים ייהפכו לקלים יותר עבורך .... ברוכה הבאה ואת מוזמנת להשאר בבית החם שלנו .....או בגינה, איך שתרצי לקרוא לה .... ושיהיה רק טוב לך ולכל עם ישראל .....

ל י ת י1

New member
אתי, תוך זמן קצר שיחות הטלפון ישתנו לגמרי

את תשאלי אותו אם יש לו מספיק שמפו, והוא ירגיע אותך שחפף והסתבן עם סבון כלים. מגבת מסריחה? לא בעיה, המגבת של החבר פחות מסריחה אז הם מתנגבים בה שניהם, אחד אחרי השני... נייד מקולקל? יש לחברים מכשירים תקינים ולפעמים גם משוכללים יותר ("אמא שדרגי לי") קר בלילה? מתחבקים עם אחד החברים (כן, גם אני מתתי מצחוק כששמעתי שהאדום שלי ישן בשטח בליל חורף קר מחובק כפיות עם חבר
) נגמרו לו הגרביים הנקיות? לוקחים מחבר. נגמרו גם לחברים? מחליפים אחד עם השני עדי לגוון את הריח
הם לומדים להסתדר כל כך מהר, יהיה בסדר

למעלה