בוקר בוקר
NOT! נשבעת לכן שלא בכוונה יצאה לנו שבת "חיים בסרט הודי" זה התחיל בזה שאני חולה ברמה כזאת שלא הייתי כבר כמה שנים טובות, מעין מחלה מוזרה שכזאת כל המעברים סתומים הגוף מייצר צפצופי ציפורים ומיני קולות נשימה הזויים, אין חום יש ריבוע כואב בחזה והרופא שטוען- התקררות ועודועוד אקמול צינון. אתמול בצהרים באו משפחתו של האיש לבדוק לשלומי, הם באו אני בישלתי אני פיניתי אני התרסקתי אחרי שהם הלכו. נחתי לי צהרים בסבביבבי קמתי עם אנרגיות ודיגדג לי המגב אז יאללה שטפתי, סיימתי התיישבתי בסלון.... בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
התפוצץ הברז במטבח מיים מזרקה בכל מקום|מה לא שמעו בארץ הברזים שרננה מתייבשת?| האיש לא מצליח לסגור את השיבר מים מים מים מים מים.... דכאון
העברנו את דורי לשכנה והתחלנו גורפים, על הדרך שטפנו גם את החדר מדרגות ואת המעליות... ותודה לשכנים שעזרו כאן להשלט ובזכותם אחרי שעה ישבתי בסלון הנקי שלי בסבביבבי
אז זהו שלא.... בום
דורון שבר כוס ניפץ אותה למליון חלקיקים קטנטנים ושוב לשטוף
אז עכשיו בוקרבוקר ויש פה אינסטלטור שטוען שהלחץ של הדוד שכנראה התקלקל הפעיל לחץ על הזרם בברז שהתפוצץ ועושים לי פה מלא בלאגן וכנראה שאני אשטוף היום שוב
|סליחה רננה| ואני בכלל חולה ורוצה לנוח והאיש שלי הלך לעבודה, ומי יעזור לי ואין לי כוח ובא לי רק כוס תה ופורום ולישון ויש היום האח הגדול ואני בטח אהייה עייפה ואין לי כוח להתלבש ולשים חזיה ולרדת לרופא ועוד מעט כבר ארבע ודורי יחזור וצריך להכין אוכל ואני רוצה את אמא שלי שנמצאת בפקינג באר שבע והצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
NOT! נשבעת לכן שלא בכוונה יצאה לנו שבת "חיים בסרט הודי" זה התחיל בזה שאני חולה ברמה כזאת שלא הייתי כבר כמה שנים טובות, מעין מחלה מוזרה שכזאת כל המעברים סתומים הגוף מייצר צפצופי ציפורים ומיני קולות נשימה הזויים, אין חום יש ריבוע כואב בחזה והרופא שטוען- התקררות ועודועוד אקמול צינון. אתמול בצהרים באו משפחתו של האיש לבדוק לשלומי, הם באו אני בישלתי אני פיניתי אני התרסקתי אחרי שהם הלכו. נחתי לי צהרים בסבביבבי קמתי עם אנרגיות ודיגדג לי המגב אז יאללה שטפתי, סיימתי התיישבתי בסלון.... בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם