בוקר...בוקר...

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר...בוקר...../images/Emo42.gif

איזה בוקר..... שוב אחרי 15 שעות שינה, אני עם כוחות מחודשים. ואחרי מלאן זמןןןןןןן שלא הכנתי לכם קפה.... אז......... אני מזמינה את כולכם
של בוקר
עם מלא
יםםםםם ו-2
ותתתתתת מתוקות במיוחד... שיהיה לכם בוקר מלאה באה
ה

Queen Of Love

New member
../images/Emo124.gifבוקר טובית! !

אני מקווה שזה שוקוצ´ינו כי שתיתי כבר 3 כוסות קפה.

@@

New member
קווינית....

בשבילך..... אחלה של
שוקוצ´נו... מתוק
מתוק....

בת ה י ם

New member
בוקר טוב להלומת השינה

קדימה היפ.......היפ........הורייי לשיחרור השרירים

mariana

New member
בוקרית טובה לך מה שלומך?

יפה לך ישנת 15 שעות. עכשיו הזכרת לי את אחותי לקחה כרית ושמיכה והלכה לישון ב7 והיתעוררה ב7

@@

New member
מרינגו.....

אל תשכחי שישנתי שלשלום רק שעה וחצי, אז.... כבר אתמול אחה"צ היה לי חום וצמרמורות.... אתמול בערב התקשר אליי חבר שלי ישי, מעניין למה
... מה את אומרת, נחזיר לו
???

@@

New member
אההההה../images/Emo163.gif

התבלבלתי.... חבר של ישי

mariana

New member
כן את יכולה להיתקשר

לראות מה הוא רצה? אבל תזהירי אות בהתחלה שאת לא מעוניינת לשמוע עליו כלום.

@@

New member
o.k....

טוב... נראה אולי אני אתקשר אליו בערב

מאו יין

New member
ריקי אולי די!!!

מה זה להתקשר אל חבר שלו בשביל להגיד לו : "אני לא רוצה לשמוע עליו"... לא חבל שאת עדיין לא שורפת את הגשרים הכואבים האלה מאחורייך??? למה ?למה להתעסק בזה? אם תתני לי סיבה ממש טובה אני אגיד לך אוקי תתקשרי ! אבל לא נראה לי שיש סיבה ממש טובה... נו מה את אומרת גברת ריקי??? (מה חשבת שאם אני לא מרגישה טוב לא תקבלי על הראש כשזה יגיע לך...

@@

New member
טוב...... בסיידרררררר

את צודקת...... אני ממש מנסה להתנתק מהם, אני מקווה שהוא יבין אותי ולא יתקשר אליי שוב. תודה ממושקה שלי

Queen Of Love

New member
ריקוש!

אני לא הייתי מתקשרת. אבל אם הוא יתקשר שוב, תעני לו. זה כמו חבר של חברי לשעבר, גם הוא מתקשר לפעמים
אבל לא הייתי מתקשרת אליו אם הייתי מפספסת שיחה שלו, זה בטוח. מה לי ולו... אז ריקוש, אני אומרת לא להתקשר

מאו יין

New member
יפה שלי את:

יפה (כבר אמרתי..) מקסימה, חכמה, מתוקה , אוהבת, רגישה, פילפלית, מצחיקה, מלאת שמחת חיים, פשוט, מושלמת תמיד תזכרי את זה, לכי עם הראש זקוף, תזרקי "ז" על העבר ותחייכי להווה (אני יודעת שזה נשמע נורא קל להגיד-קשה לעשות אבל לא הייתי "מטילה" עליך משהו שאני לא עשיתי ואפילו בהצלחה!! אם אני הצלחתי את בטוווווח יכולה!!!!!)

mariana

New member
אני לא מצדיקה אותך

אולי הוא צריך מימנה איזה עזרה ולאו דווקא לדבר על ישי, גם לי היו קטעים כאלה בסוף גיליתי שהם היו צריכים מימני איזה משהו. את לא יכולה לדעת, היא צריכה לדעת להיתמודד עם דברים כאלה

Queen Of Love

New member
לא

היא לא צריכה להתמודד עם משהו שעלול להכאיב לה. וחוץ מזה היא לא חייבת לו כלום.

sidi

New member
אל תתקשרי

אם הוא ירצה לדבר איתך אז הוא יתקשר שוב ואז תעני לו. ואם הוא יתחיל לדבר על ישי תגידי לו שזה לא מעניין אותך ושאת מאחלת לו בהצלחה בהכל וזהו.

למעלה