קצת רותמת את העגלה לפני הסוסים, לא?
ל לא נשואה יותר New member 5/11/07 #19 בוקר טוב בוקר אור אני עם השעון המעורר בפלאפון שצורח "בום צ'קלקה"!!!! והילדים קופצים כל בוקר בבהלה מחודשת בצרחות "אמאאא איזה שעון חופררר"!
בוקר טוב בוקר אור אני עם השעון המעורר בפלאפון שצורח "בום צ'קלקה"!!!! והילדים קופצים כל בוקר בבהלה מחודשת בצרחות "אמאאא איזה שעון חופררר"!
ש שרשירית New member 5/11/07 #30 מסתבר שהסוס שמע ואפילו הפתיע ../images/Emo160.gif הוא לוקח אותי ואת העגלה לסופשבוע. אתה רואה לפעמים שווה ככה לזרוק לאסו לאוויר - לך תדע מה ייתפס
מסתבר שהסוס שמע ואפילו הפתיע ../images/Emo160.gif הוא לוקח אותי ואת העגלה לסופשבוע. אתה רואה לפעמים שווה ככה לזרוק לאסו לאוויר - לך תדע מה ייתפס
מ מיצה נבים New member 5/11/07 #33 ../images/Emo68.gifמפרגנות!!../images/Emo68.gif איזה כיף לכם, תהנו
O orvoar New member 5/11/07 #27 בוקר טוב ואחה"צ נפלאים הולכת תיכף הביתה ווווווווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייייייייייייי
בוקר טוב ואחה"צ נפלאים הולכת תיכף הביתה ווווווווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייייייייייייי
ל לילי301 New member 5/11/07 #29 לשניה חשבתי שהתעוררת עכשיו... סופרת את הדקות ליציאה, 4 דקות מ..ע ..כשיו!