בוקר בוקר יום שני הגיע... יום נפלא לכוווולם....
א א פרסקי New member 5/11/07 #2 בוקר היום התעוררתי לאחר שנים עם שעון מעורר מהדור הישן שהילדה שלי קבלה ליוםהולדת טו טו טו טו איזה רעש מעצבןןןןןןן ואני אשם אני הפעלתי אותו וכמובן שהילדה כבר היתה ערה בשעה הזו בוקר טוב ישראל
בוקר היום התעוררתי לאחר שנים עם שעון מעורר מהדור הישן שהילדה שלי קבלה ליוםהולדת טו טו טו טו איזה רעש מעצבןןןןןןן ואני אשם אני הפעלתי אותו וכמובן שהילדה כבר היתה ערה בשעה הזו בוקר טוב ישראל
י יוני יולי New member 5/11/07 #3 בוקר טוב טוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוט קול מן העבר... בוקר טוב
R rrredshay New member 5/11/07 #5 תתעודד אחי... אני עם הכי חדש שיש, ועדיין מעצבן... תשאל את המנהלת....
י יוני יולי New member 5/11/07 #8 אם אני מבינה נכון אתה את הפיצוי שלך קבלת....תראה אייזו יפייפיה מתעוררת לצידך..-בטקר נפלא לשניכם.
מ מיצה נבים New member 5/11/07 #25 ../images/Emo9.gifאחחח... תבואי כל יום../images/Emo25.gif אבל לא בבוקר
מ מיצה נבים New member 5/11/07 #24 ../images/Emo122.gifיש לך את הצלצול הכי מרגיז בארץ... אבל שווה להתעורר כשהוא מצלצל...
ל לא אוהב לחפור New member 5/11/07 #11 בוקר טוב! לא הייתי פה בזמן האחרון, שבוע של עבודה קשה, אבל עכשיו הרבה יותר טוב!
ש שרשירית New member 5/11/07 #16 ../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif השלמתי אתמול שעות שינה ויופי - נרדמתי ב22 מול ה כך שהיום אני מלאת אנרגיות יותר מהרגיל. קמתי הבוקר וממש בא לי חופשה, משהו קצרצר לסופשבוע מפנק ...
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif השלמתי אתמול שעות שינה ויופי - נרדמתי ב22 מול ה כך שהיום אני מלאת אנרגיות יותר מהרגיל. קמתי הבוקר וממש בא לי חופשה, משהו קצרצר לסופשבוע מפנק ...