בוקר בוקר לכולם!

21דניאל21

New member
בוקר בוקר לכולם!

אחח הטיפות יורדות וריח של גשם באויר! זה הרגע להזכיר לכולם שפלאפונים וגשם לא הולכים ביחד... אז תשמרו אותם במקום יבש =) אליהו, יש לי דור 3 לא כדי שאני אגלוש שעה בגרסה החדשה, אלא שהגרסה הישנה תטוס לי. ושאלה... בפלאפונים שיש להם WIFI, אפשר נגיד להכנס למכרזים פומביים? כי בWAP אי אפשר, זה דורש אקפלורר או גאווה סקריפט משהו כזה

אתה מכיר את זה

שאתה הולך בגשם ואתה בינתיים בפלאפון, מוציא כותב מילה וחצי, מכניס לכיס, מוציא שוב כותב שתי מילים מהר, מכניס, מוציא כותב עוד משפט שלח ו... לכיס...

21דניאל21

New member
חחח

לא, אני מכיר את זה שאני מדבר בפלאפון תוך כדי הליכה בגשם בלי מטריה חחח

זה הולך ככה

יד על הפלאפון כמה שיותר למעלה, שאתה באשליה שבגלל זה המכשיר לא ירטב. אחרי השיחה אתה לוקח את המכשיר ומייבש אותו שעה...

21דניאל21

New member
חחח

בסדר, ראיתי כאלה שמתכתבים מתחת לחולצה! אממ לבנות זה מסתיר אז זה בעיה חחח

אליהו88

New member
חחחח אתה מזכיר לי נשכחות...

פעם הייתי לומד בישיבה בדרום... הייתי עומד בטרמפיאדות עם ידיים קפואות ומתכתב עם 6100 עלוב... האצבעות שלי היו קופאות עד שלא יכולתי לכתוב, אז בסוף היה מגיע טרמפ חם והייתי מרגיש איך האצבעות שלי מתחילות להפשיר... וואי איזה ימים זה היה......../tapuzforum/images/emo99.gif

כעיקרון זה תלוי בדפדפן לא בגלישה ב

סימביאן יש תמיכה עם דפדפן אופרה וגם הדפדפן הרגיל של האינטרנט ....איזה מכשיר מדובר?

21דניאל21

New member
אממ

שאלתי לגבי הN95. עכשיו יש לי 6500S ואני לא יכול... מה גם שהגלישה גם קצת איטית בN95 דרך הגירסה החדשה

בסלקום הכל איטי! ואתה כנראה תוכל

עם ה אן 95 יש לו אחלה דפדפן מובנה! לעומת ה 6500 שיש לו רק דפדפן לוואפ

למעלה