בוקר בוקר לכולם/ן

בוקר בוקר לכולם/ן

שיהיה לנו אחלה יום... רגוע...וכייפי... שותה נס ובתוכו,,,,גלידה!

שולינק....

שיהיה לך בוקר מקסים .. מזמינה אותי גם לגלידה ..??? מתהלך לי על חבל דק

sahr12

New member
כדאי לך לפנק אותי....שימי מלא גלידה

יכול להיות שאני הזוכה בלוטו.....חחחחחחח

sahr12

New member
טאקי כבר דיברנו פעם בפורום....

אם אני זוכה אני הולך עם פנקס צ´יקים......ועושה לאנשים-משפחות... שזקוקות לסיוע טוב על הלב......שיחייכו קצת...משאיר לי מה שאני צריך בשביל לחיות...בכייף....אני לא צריך 10 מיליון בבנק..... אימא תמיד אמרה לי.... "בתכריכים אין כיסים" ואת יודעת שאני ילד ממושמע...... אוליי אני אקנה מסאחי תאוטו שלו.....חחחחחחח בקר אור..

באמת????????

אפנק אפנק,,, מבטיחה ! תעדכן לגבי הלוטו,, ואחליט על סוג של פינוק...

tot15

New member
בוקר אור

אם כבר על פינוקים דיברנו יום אהבה מחר יש רעיונות לפינוק מעניין למרות שאני אישית לקחתי חופשה קצרה להשתוללות בלי הבעל יום מקסים

תותית,,,,,,,, תשמעי

יש לי רעיון אקסטרא בשבילך,,, בואי אליי,,,[ נצא יחד,, לארוחת בוקר טעימההההה סיור חנויות קניות בלי סוף,,, וכמובן ,,, מתנה אישית כל אחת לעצמה,, לכבוד יום האהבה,, לא?

sahr12

New member
תותי פרוטי.....קחי רעיון ליום כייף.

תבקשי מסאחי שיבוא עם הטומוביל החדש......חחחחח תעלי לרכב...תורידי תמושב למצב חצי שכיבה...שימי תרגליים עם הנעליים על הדשבורד.....תעשני לו ברכב...תאפרי לו על הריצפה...תבקשי פלאפל עם המון טחינה.....(שיפול על המושבים) תמרחי קרם ידיים ותגעי לו בחלונות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... אני מנייאק אם הוא לא זורק אותך מהחלון....תוך כדי נסיעה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

tot15

New member
חחחחחחחחחחחחח

לא הוא אוהב אותי מה שאני לא יעשה הוא לא יעשה לי כלום הכי הרבה הוא יביא לי סיבוב ..........על האוטו

למעלה