בוקר בוקר טוב

בוקר בוקר טוב../images/Emo42.gif

מישהו יכול לומר לי..... כמה ירקות צריך
כדי להכין סלט לשלושים איש??

טאקילה~*

New member
אוקיי...

חסה מלפפון עגבניה או שרי חצוי בצל ירוק פלפל צבעוני,,אילה ירקות הכי מקובלים בסלט, כמובן שניתן להישתמש בנוספים כמו גזר צנון,אבל לא כולם אוהבים.

טאקילה~*

New member
אגב..

לקבל סלט יותר מרשים תוסיפי נבטים גסים. והרוטב.. חצי כוס שמן זית חצי כוס לימון סחוט טרי רבע כפית שום כתוש כפית חרדל דיז´ון מלח לפי הטעם מעט פלפל שחור גרוס לנער הכל בשייקר ולהגיש את הרוטב בניפרד כדי שהסלט לא ישבר.

נעמי 1

New member
בוקר טוב...

לפני שאני עונה... תגידי לי איזה ירקות את שמה... שם בסלט הזה... לשלושים איש? בוקר טוב חברה. נעמי

בוקר טוב חמדתי... זה מה ששאלתי

את טאקי... כשאת אומרת "סלט"... ...למה את מתכוונת? (תגידו, כרוב סגול - מותר?)

וזה מזכיר לי...

יש ראש לשועלים וראש לאריות יש ראש עם תלתלים וראש עם בעיות יש ראש הממשלה, זה הראש הכי חשוב ולנו, במחילה, יש רק ראש של כרוב... ראש כרוב כבוש, אפילו לא כרובית ראש כרוב כבוש בחומץ, בחבית... לה לה לה לה.... רותי נבון עם חצאית, ציצים ושלייקס..... זהו, נזכרתי.

levona

New member
נו..למה לא שאלת?

הרבה. ו....אממ..רשמי לפנייך מתכון לסלט הבית: 1. כיכר לחם 1. ממרח שוקולד השחר אופן ההכנה: מורחים איך יצא? אההההה? אההההה?

לא אשכח... ואת יודעת מה...

בכיף הייתי אוכלת עכשיו סלט
... או סתם
... (נמאס מירקות! הלאה הדיאטה!)

נעמי 1

New member
סלט גזר... (משהו שלא נגמר)

לגרד על פומפיה גסה 4 גזרים. 2 שיני שום (כתושים) לימון 3 כפות. שמן 3 כפות. חרדל 1/2 כפית. מלח. פלפל. בצל ירוק. זה הבסיס. את התיבול אפשר לעשות לפי הטעם האישי. ורצוי להכין את הסלט יום לפני או לסרוגין להכין כמה שעות מראש, לפני שאוכלים. בתאבון! ונדמה לי שכבר אכלת אותו אצלי. נעמי

נעמי 1

New member
מה סרוגין... איזה טמבלית אני חחחח

בכל אופן או יום לפני... או כמה שעות לפני... והטעויות זה מהתרגשות
נעמי

למעלה