בוקר בוהק השמש הזאת... לא למדו אותה שאסור להצביע על אנשים?
צ צאט ניק New member 27/9/06 #3 בוקר טקסני מזכירת מדינה שחורה ועורך דין ירושלמי חלקלק שמתמחה בעסקאות נדל"ן מפוקפקות....... <התחלה של בדיחה מחפשת פאנץ' ליין-לפרטים לפנות לצאט ניק>
בוקר טקסני מזכירת מדינה שחורה ועורך דין ירושלמי חלקלק שמתמחה בעסקאות נדל"ן מפוקפקות....... <התחלה של בדיחה מחפשת פאנץ' ליין-לפרטים לפנות לצאט ניק>
א אבנר אפי New member 27/9/06 #6 "אני נשוי ולאשתי אין כוס!" <פאנץ' ליין מחפש אקספוזיציה לבניית קו עלילה הגיוני וממוסד. רציניים בלבד! פרטים בלוח המודעות>
"אני נשוי ולאשתי אין כוס!" <פאנץ' ליין מחפש אקספוזיציה לבניית קו עלילה הגיוני וממוסד. רציניים בלבד! פרטים בלוח המודעות>
א אצבעות יצאו לטייל New member 27/9/06 #7 פאנצ' ליין (זקוק לליטוש נוסף) אמרה לו מזכירה המדינה - אצלי או אצלך? ענה לה: אצלי. אמרה לו: גם אם זה יהיה אצלך זה יהיה אצלי
פאנצ' ליין (זקוק לליטוש נוסף) אמרה לו מזכירה המדינה - אצלי או אצלך? ענה לה: אצלי. אמרה לו: גם אם זה יהיה אצלך זה יהיה אצלי
E emc2המקורית New member 28/9/06 #11 00:00 אני בטוחה. נמאס לי מהשרותים הללו.... שמשהו יחליף אותי כשעון המחליף של הפורום