בוקר אנשימים

שרי 43

New member
בוקר אנשימים ../images/Emo42.gif

הבוקר בדרכי לעבודה ליווה אתי ערפל קל שהשאיר מקום להבחין במגוון הצבעים של הזריחה. זה התחיל בפס דק שנמתח לאורך קו האופק בצבע אדום ובהדרגה הפך לתכלת/אפור.....פשוט נפלא. על החדשות אני לא מדברת, כי אני מה זה דרמטית וישר ידברו איתי על פרופורציות
שמוליק, נרקיס בת, נאן קרידה ובמבי בן...מקווה שכולכם מרגישים קצת יותר טוב מאתמול. אפרוחי...שמור על חיוך בפנים. ימים רעים סופם להתחלף בטובים... שיהיה לכולנו יום חם נעים ומוצלח מכל הבחינות. אוהבת אתכם

שרי 43

New member
העבודה יקירתי.....

קוראת לנו להתייצב. לא שלא הייתי מעדיפה להתפנק לי עוד איזה שעתיים מתחת לשמיכות. אבל עם כל מיקרי הרגל שיש לנו בפורום, מישהו צריך להביא פרנסה הביתה

ספיר38

New member
אני דווקא מלאת אנרגיות בבוקר..../images/Emo24.gif

ומתעוררת נורא מוקדם ,כבר המון שנים..זה הרגל. הפרנסה- שעות נוספות השכם בבוקר במקום מאוחר בערב-זה אחלה. שהיה לך יום נפלא !

natali323

New member
בוקר טוב כולם

ה
זורחת סוף סוף
למחלימים - תתפנקו לכם בנתיים
אחד - לאפרוח בוקר טוב עולם

נורא!!! לקום מוקדם זה נורא!!!

בוקר טוב לכולם! חוצמזה עם שרי אני אסגור חשבון פעם אחרת, זה שאני על משמרתי זה לא אומר שלא צריך להגיד לי בוקר טוב.... רואה מה זה שרי - גם על משמרתי וגם זורק פצצות!

חן.

New member
בוקר טוב יום נעים../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

סוף סוף אפשר להשאיר חלונות פתוחים לאוורר קצת את הסגירות של ימי הגשם....כן, פוך זה מאד רומנטי
, אבל גם אור השמש ....נעים ומעורר...
....
עם קצת וניל מהביל וטעים טוב לנשמה לפתוח את היום... יום טוב לכם

במבי בן

New member
בוקר טוב עולם, בוקר טוב כולם../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

ממעמקי המדבר הרטוב גם הוא, אני שמח שגם אצלכם זורחת השמש, אפשר לאוורר את הפוך ושלא להאמין גם בעיר הגדולה יש המשכימים קום... חשבתי שזו רק נחלת הפרובינציה הכפרית. אז לכל העמלים והעמלות (שמפרנסים אותנו הצלייגרים תרתי משמע) יום טוב, שימרו על עצמכם וקחו קצת מהנוף העכשווי שלנו. יום טוב אנשים טובים.
כוס קפה לחיי כולם

שרי 43

New member
מתנצלת פומבית - אפרוח ועשירון

אפרוח - מתנצלת שהכינוי שהשתמשתי בו למישהו אחר דומה לשלך....חוסר תשומת לב שלי. יותר משני אפרוחים ואני כבר מתבלבלת
עשירון.....החשבון ביננו מתארך משום מה....שמחה שאתה כאן

למעלה