בוקר אנשים!

Connor MacLeod

New member
בוקר אנשים!

כן, עוד אחד חדש ... אני יודע ... אבל בכל זאת, שאלת ה-1000000$, ביטוח לVN1500, איפה? בטח כבר היה פה שירשור אחד לפחות בנושא ... ובכל זאת - מי ממליץ? (הצעה ב"ביטוח ישיר" 3627 ש"ח על חובה בלבד ...)

argos

New member
רוב הסיכויים

שלא תוכל להשיג שינוי משמעותי כשמדובר בביטוח החובה. אם יהיו הבדלים בין סוכן אחד למשנהו מדובר בסכומים פעוטים בלבד. ההבדלים המשמעותיים הם בביטוח מקיף.

C O L T

New member
הגדול מכולם!

אהה, VN1500, אופנוע חלום, תרשה לברך אותך על בחירת האופנוע המוצלחת! גם אני רוכב על מפלץ שכזה, ונהנה מכל רגע. אז לעניין הביטוח: חובה - לא ממש משנה איפה עושים, כולם פחות או יותר אותו מחיר, אם יש הפרשים - חסרי משמעות. ביטוח מקיף - יקר מאוד, וכאן אני לא יודע - לא עשיתי. אבל צד ג' כדאי לעשות, ורצוי ללא השתתפות עצמית. אני עשיתי בתמוז, היה זול יותר מהישיר, אבל כדאי לעשות סקר טלפוני. זה תלוי בסוג האופנוע וגיל הרוכב - אני שילמתי איזה 600 ש"ח.

C O L T

New member
R-o-i, אחי, מדברים על כבדים!

מה אתה מדבר מרכבה סימן 4? אולי משאית צבאית העמוסה בטנק שכזה, יותר קרוב.

Connor MacLeod

New member
מרכבה, מרכבה - מרכבות האלים ../images/Emo98.gif

והאמת ... יותר קרוב ל- D-9 למי שמכיר ... בכל מקרה, אם הייתי מחליף (ואני לא אומר שאני מחליף - לא גמרתי לאבזר אותו עדיין), אז רק לוולקירי, או VTX1800 או משהו כזה ... משקל, עוצמה, רעש - ולשייט .... אה, דרך אגב, גם אני עם צד ג' ... בערך 540 ש"ח ...

למעלה