בוקר אנשים.....

שרי 43

New member
בוקר אנשים......./images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

קדימה לקום, להתמתח, לעשות מקלחת טובה שתעורר את הגוף, להכין כוס קפה שיעורר את המוח, להציץ מהחלון, השמש זורחת, לחייך מאוזן לאוזן י ו ם ח ד ש ה ג י ע בוקר טוב

אפרת43

New member
ערבבבבבבבב.....!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

שרי נשמה, כשאת פוקחת עיניים אני רק עוצמת אותן ממוש חחחחחחחח על איזה להמתח את מדברת??? חחחחחחח לא ינום ולא ישן שומר ישראל - את תשמרי עלינו בימים , אני אשמור עלינו בלילות
אמממממ.....איזה ריח נפלא של פריחה . הנרקיסים ועצי הלימון בגינתי מפיצים ריחות מדהימים. נושמת אל קרבי מלוא ריאותי האממממממממ................פריחה אדירה מנצנצת, עלי הכותרת נושקים סביב, דבורה את צופם יונקת...גשמי חורף עזים היכו שורשים נשקו , השקו פריים, יופיים המלבלב, פריחה אדירה . דמדומים . תוך כדי כתיבה, ניגש אלי הבן הקטן שלי בחיוך מואר, "אמאאאאאאאאאאאא" את חייבת לראות"! עיתון ידיעות אחרונות בידו האחת , הסומק מכסה את פניו... משהו! הילדון המוכשר שלי בנה אתר. איך דבר האתר הגיע לעיתון אין לו מושג. אחד הגולשים שנכנס לאתר סיפר לו על כתבה מפרגנת בעיתון. האתר על טהרת סידרת הטלויזיה "חברים" ילדדדדדדדד שלייייייייייייי אמא שלך גאה בך! שיהיה לכולנו המשך יום נפלא ושקט, איריס (שמביטה באהבה ורוך אין קץ לתוך עיניך ילד מופלא:)

חן.

New member
../images/Emo65.gifברכותי...

"חברים" זו אחת הסדרות האהובות עלי ביותר... אפרת - בבקשה סמני כאן קישור לאתר המדובר...

Friends4u

New member
שלום חן!

אמנם אני לא אפרת :) אבל אני הבן שלה "בעל האתר" בכל אופן! הינה כתובת אתרי: www.friends4u.up.co.il את ובכלל כולם! מוזמנים להיכנס ולהנות מהאתר... אורן. "צירפתי קישור למטה"

שרי 43

New member
ה"דודה" שולחת מואההההההההההה

נכנסתי, ראיתי ואני גאה בך ילד. אוהבת
אתה יכול לנגב עם השרוול כמה שאתה רוצה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה