בוקר אנשים יקרים.

הלוחמת

New member
בוקר אנשים יקרים.

רק רציתי לשתף אותכם בהרגשה נוראית שעוברת עלי. אני מאוכזבת ומרגישה שקשה לי להמשיך הלאה כי אני לא רוצה להמשיך הלאה. אני אוהבת אותו,באמת אוהבת.

jess ועוד

New member
בוקר טוב לך

אל תביישי ת´פירמה תהיי לוחמת כמו שקראת לעצמך למה את מאוכזבת??? מה קרה בינכם או מה לא קרה .... תתעודדי

הלוחמת

New member
או-קיי הייתי צריכה לרשום ה"לוחמת"

אני מאוכזבת מפני שציפית שרגש לא נעלם כ"כ מהר. שאם אוהבים אז הרגש לא נעלם. אני אוהבת והוא כבר לא..................... איך זה קרה רק אלוהים יודע. הרי ברגע שאת אומרת לאדם שאת אוהבת אותו בסופו של דבר הוא לא יכול להפנות לך את הגב...(אני חושבת יותר נכון). להתעודד???? יקח לי הרבה הרבה זמן להתעודד. אני רוצה להילחם במה שכבר לא קיים,אני יודעת שבמלחמה הזאת אני כבר לא אהיה המנצחת לצערי.

jess ועוד

New member
רגש שנעלם כל כך מהר

הוא לא אמיתי ואולי עדיף שיעלם ככה מהר מה את צריכה משהו מזוייף ????

@@

New member
וככה את לוחמת???

מה זאת אומרת קשה לך להמשיך הלאה? את תמשיכי הלאה! כי יש לך את כל הכוח לקום ולהסתכל קדימה, אבוי לך אם אני אשמע אותך אומרת דבר כזה אפילו לא בצחוק. אף אדם בעולם לא יגרום לך לא להמשיך הלאה, כי אין אדם ששווה את זה. אני לא יודעת מה קרה, אבל אני יודעת מה את עוברת, ואין מספיק מילים לנחם, את עוברת תקופה קשה ואת עוד תעברי תקופה קשה, אבל זה לא אומר שאת נשבררת לרסיסים, את חייבת להמשיך הלאה ואם הוא אוהב אותך הוא ידע למצוא את הדרך חזרה ועד אז את ממשיכה קדימה. אני אשמח לשמוע את האכזבה שלך. קבלי ממני
ענקקקקקקקק לחימום ה
לא להתייאש

ronen1981

New member
שיהיה בוקר טוב.......

ברוכה הבאה לפורם ואשמח א תוכלי לפרט על המקרה שלך? מה קרה? מכל מקרה הרגשות שאת חווה כל אדם עשוי לחוות אותם בשלב זה או אחר של חייו. אבל צריך להמשיך ודברים טובים יקרו לך אם תאמיני בכך. היום גם לי אין ממש מצב רוח טוב כי אם מצב רוח מדוכדך קרבי כזה...... ברגע שאני מצליח להסיג את שני שוטפים שלי שצריכים לתת לי משהו אני טס הביתה כי המקום (טכניון.) עכשיו פשוט עושה לי רע בנשמה.....

ronen1981

New member
גם אני אהבתי מישהי שלא החזירה אהבה.

וזה לא קל אין ספק ומתסכל פי מאה אבל זה עובר ובסוף ימצא מישהו שיואהב אותך כמו שמגיע לך (וכמו שמגיע לי)......... לקח לי חצי שנה להתגבר ולא מעט בנות סבלו כתוצאה מכך שהשוו אליה ומה לעשות לא היה להן צאנס...... אבל אני מאמין שמגיע לי מישהי טובה חכמה חמודה ויפה שתאהוב אותי ואני אותה ורק צריך לחפס אחריה בתקווה שלמצוא אותה מי יודע אולי מחר......

הלוחמת

New member
מה שקרה זה ש....

הוא לא מרגיש כלום יותר... ואז כששמעתי את זה אמרתי: HOLD IT,HOLD IT..... ואני פשוט עדיין בתחושה של ריחוף כי קשה לי להאמין שזה פשוט נגמר.

@@

New member
לוחמת יקרה

את כרגע בשלב של הכחשה, יש לך עדין את התקווה "שאולי" רק אולי הוא יחזור, אל תתעסקי בזה, אל תרחפי ותחזרי לקרקע, זהו זה נגמר ואני יודעת שכואב ומאוד. אין לי תשובה "איך האהבה נגמרת"? אני עדין מחפשת את התשובה אבל לא נראה לי שאני אמצא (הייתי באותה סיטואציה). את חייבת לנסות לצאת ממנו עם כל הקושי והכאב הכרוכים בזה. אבל את כן לוחמת, תילחמי בכל כוחך, לא בשביל האהבה הזאת, כי היא כבר נגמרה, תילחמי הלאה לצאת ממנו, יש לך את הכוחות את רק צריכה לאסוף אותם.

למעלה