בוקר אחרון של תשס"ב

בוקר אחרון של תשס"ב

אז שנה לא קלה עברה עלינו ושתינו המון המון
וחילקנו המון המון
וניסינו המון המון
וגם לא מאט ל
עם זאת היינו לפעמים
ולפעמים גם
ומה לעשות גם על זה
לא פסחנו אז ממחר חברים שתבוא עלינו שנה טובה ומתוקה נכון שינויים לא מגיעים מהיום למחר אבל שנדע להעריך את מה שהיה לנו טוב ונדע לשמור עליו אם עדין קיים ואם לא אז לפחות את הזכרונות ושנדע לשנות את מה שלא אהבנו בעצמנו ושנדע לקבל את השינויים באחרים ושנדע להיות סלחנים ושנדע להיות וותרנים ושנדע להעניק והכי חשוב שנדע לאהוב ושנצליח להיות נאהבים ושנצליח בפרנסה ושנצליח באהבה ושנצליח בחברה ושנצליח לתת ושנצליח בבריאות ושכל משאלות ליבנו יתגשמו ומה עם לא החיבוק הוירטואלי הזה שאנחנו כל כך מכירים ולמדנו לאהוב אז נתחיל בריקי
מרין
לירי
קוויני
רוז
מאו
גילי
ניקולי
לבבית
בת הים
נוצה
ג´ס
ולאישה שבנשים החיבוק הכי אוהב
למיקה הקטנה לליאור
למיקי
לסידי
לעזרא
לקרוספייס
לרונן (הכי לא שטוח)
ל HIP HOP
ליהודה
אני לא מאמינה ששכחתי מישהו אז אם כן סליחה מראש

sidi

New member
בוקר טוב ושנה טובה ../images/Emo24.gif

שתהיה גם לך שנה טובה נופר. וכל מה שאיחלת לנו אני מאחל גם לך.

בת ה י ם

New member
בוקר מתור לנוכחים ולמאחרים

ממממ אוירה אחרת כולם מחוייכים ריחות של תבשילים התחדשות .......... שנה טובה מתוקיםםםםםם/וווווות

מאו יין

New member
../images/Emo24.gif בוקר נהדר נופר וכולם!.

וואוו!!! נופר!!!!!! איזה יופי!!!!!! שיהיה יום נהדר!!

Queen Of Love

New member
../images/Emo9.gif נופר ../images/Emo26.gifאת מדהימה../images/Emo70.gif

אין לי מילים לתאר עד כמה!!
אני מאחלת לך נופר, שנה טובה ומתוקה כ-
המון אושר בריאות והצלחה!! שולחת לך זר ענק של ...
בהמון אהבה ומכל ה-
לירי

mariana

New member
תודה לך מתוקה

גם אני מאחלת לך שנה טובה שוב אוהבתתתתתתתת

מיקי 35

New member
ועכשיו... בהרחבה...

לוקח לי זמן להתאפס... מאחל לך יקירה שנה רגועה ומחויכת... שנה שבה הבית שלך יהיה למבצרך, ולמפלט של רוגע ואהבה... לעולם לא אשכח שגם כשהייתי רחוק... דאגת להזכיר לי שיש ממש בעולם הוירטואלי הזה...

מה העיניינים בואו נתעורר

קצת לפני סיום שנה קצת לפני סיום ברדיו העולה עולות מנגינות שכבר סיום כבר שנה חלפה כבר שנה חדשה אז מיקי ככה זה פה נעשה שקט אני חושבת שאנשים קצת נרגעו והחליטו שצריך בכל זאת לעבוד ואי אפשר להיות כל היום בפורום אני אישית לפחות הייתי יותר בפורום מאשר בעבודה אז קצת מתאפסים כי מה לעשות עבודה הי חיינו אבל לא בשבילנו

למעלה