בוקר אור..

בוקר אור..

ובעצם בוקר חושך.. איזה קור.. איזה חושך.. חזר מר חורף.. .. אולי בגלל זה כולם התעוררו אצלי בחמש וחצי.. .. יום נפלא }{

קרוואלה

New member
בוקר טוב אחתושש../images/Emo140.gif

התעוררתי הכנתי לעצמי נס והתיישבתי מול המחשב.... נכנסתי לפה קראתי את ההודעה שלך של הבוקר....... ואל תשאלי איך כמה ולמה הגעתי שוב לבלוג שלך
ושוב קראתי והפעם נתפסתי על המכתב הארוך ההוא זה שמיועד למלפפון:( אומנם קראתי אותו כבר כמה פעמיים אבל כול פעם שאני קוראת אותו אני מצליחה איך שהוא להכיר אותך קצת יותר.... כאילו שבין שורה לשורה מסתתרת לה איזו שורה סמויה שרק מי שמכיר ויודע מסוגל לקרוא את אותה שורה ..... אז קראתי את השורות הסמויות....ויודעת מה אחתוש.....היום אני מאמינה שזה היה נכתב קצת אחרת!! טופ חלס רגשנות:)) שיהיה אחלה של יום

היום מכשושה.. .. היום.. ..

היום זה אולי היה נכתב קצת אחרת.. קצת.. לא יודעת.. .. היום זה 4 שנים למפגש הראשון במציאות שלי ושל ``לך``.. .. היום לפני 4 שנים השתנו לי החיים.. .. לטובה? האמת, כבר לא יודעת.. .. מה הייתי עושה? מי הייתי היום? איפה הייתי היום אם לא היינו מעבירים את האהבה מוירטואליה למציאות?.. .. .. .. בוקר טוב מותק }{

קרוואלה

New member
נו בשביל מה אני פה../images/Emo13.gif

סאמו איך שהחיים שלנו נשרפים תראי איך עברו 4 שנים
מה השאלה איפה היית היום אם ואם ואם........ בואי אני אגיד לך איפה היית....... היית באותו המקום באותם חיים אבל ותמיד יש אבל כידוע לך:))) היית מפספת את הטעימה הזו!! את הכייף של להרגיש אוהבת ונאהבת!! זוכרת את לונלי? פעם הוא כתב שיר על טרמינל הלב או משו דומה...הוא כתב שם משו כמו... לכול אחד שנכנס לנו ללב יש סיבה גם לכניסה וגם ליציאה ...ויש בזה משו יש בזה המון... באמת הלב שלנו כמו טרמינל נכנסים ויוצאים ממנו אנשים אם לטוב ואם לרע ...... מה שבטוח שעם כול כניסה ויציאה של אדם זה או אחר אנחנו רק לומדים יותר על עצמנו!!! הרבה היו רוצים להרגיש ולו לרגע את ההרגשה הנפלאה הזו של לאהוב ולהיות נאהב... לצערי לא כולם זוכים לזה....ואת זכית לזה!!! עם כול ההשלכות של זה לטוב ולרע זכית בזה! נו ומי צריך יותר מזה!!!! ואת לא תגידי לי אם הבלוג בשבילי או לא !!! עוד לא למדת שאני עושה תמיד את ההפך?

קרוואלה, חותמת על כל מילה שלך :)

יכולה רק להוסיף שלכל אדם שעובר בטרמינל חיינו יש תפקיד גם אם הוא מגיע לביקור חפוז יודעת... חזרתי על מה שאמרת
יום טוב לך מכשפונת

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב בנות../images/Emo9.gif

אוהבת ומכשפלה'....
איזה דיאלוג על הבוק......ר
אתןן ממש רענניות על הבוקר...ריגשתם אותי ........
באהבה הזאותי

טאKילה

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

שיהיה יום יפה ובהיר יום נעים ורגוע. עוד מעט יוצרת לי לסיבוב דאווין קרוואלה תשמרי על הממתקים המטאטא שם בפינה. בוקר טוב אחתוש ומכשפה.
בוקר טוב לאלה שיצטרפו לשרשור בהמשך.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo156.gif

אתמול לקחתי יוזמה והתחלתי לשחק בחול.היום אנסה למצא לי תחת מתוק...

../images/Emo51.gifjozefin

מצטער על העיכוב בתגובה,הייתי עסוק במשימות של החיים בעיר הגדולה. בכל אופן תודה לך ,המשחק בחול תמיד מזכיר לי את ימי ילדותי בחוף בת ים עם ההורים. תוכלי לקרא שיר שכתבתי בכרטיס שלי. יום נפלא לך

jozefin3

New member
../images/Emo141.gifבוקר לך טאק..לכי לך

לסיבוב דאוויןןןןןן ,רק אל תשכחי לספר לנו , על מי עשית דאוויןןןןןן
בילוי נעים

למעלה