למסורת שלך לא מכניס את האצבעון אפילו אם הוא עטוף בכובעון תצאי לי מהצלחת!
ב בעל האוצר New member 18/2/07 #62 ../images/Emo46.gif למסורת שלך לא מכניס את האצבעון אפילו אם הוא עטוף בכובעון תצאי לי מהצלחת!
מ מצוטטת New member 18/2/07 #51 ../images/Emo12.gif האפוּן של ג'ק לחשוף לו PO.......... זה כומו לבקש ממני לרדתתתתתתתתתת מהדימיון
ק קטי30 New member 18/2/07 #63 ../images/Emo99.gifכל פ'ם מחדש איזה כייף להתענג על מוזיקה טובה גם אם כבר אחר הצוהריים וגונבה שמועה לאוזני ש....... נראה אותך מעיז להפסיק בלי סיבה ממש מוצדקת תיזהר ממני
../images/Emo99.gifכל פ'ם מחדש איזה כייף להתענג על מוזיקה טובה גם אם כבר אחר הצוהריים וגונבה שמועה לאוזני ש....... נראה אותך מעיז להפסיק בלי סיבה ממש מוצדקת תיזהר ממני
S seg sug New member 18/2/07 #24 מה השתגעת?../images/Emo46.gif בזכותך מחפשת את השיר היומי. מוחה בתוקף על סגירת הפינה, הרוב לא קובע! הלוו...לא מתים כל כך מהר!
מה השתגעת?../images/Emo46.gif בזכותך מחפשת את השיר היומי. מוחה בתוקף על סגירת הפינה, הרוב לא קובע! הלוו...לא מתים כל כך מהר!
L L o v e M e1 New member 18/2/07 #28 וואו לא ידעתי שיש פינה יומית אז גם אני התענגתי על שתי היצירות האחרונות שהבאתם לפה ומוסיפה אחת נוספת עם רוברט פלאנט האלוהי
וואו לא ידעתי שיש פינה יומית אז גם אני התענגתי על שתי היצירות האחרונות שהבאתם לפה ומוסיפה אחת נוספת עם רוברט פלאנט האלוהי
ב בעל האוצר New member 18/2/07 #33 ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif
מ מצוטטת New member 18/2/07 #5 בטח בוקר של *טוב* אפילו מתעלמת מהעובדה שמתחילה ת'שבוע באיחור... מתעלמת מהעובדה שמחכים לי וואחד פקקים.... מתעלמת מהעובדה ששוב סוער יהיה היום בחו3ה.... היום שוב זה יום של אז בטח שזה בוקר של טוב
בטח בוקר של *טוב* אפילו מתעלמת מהעובדה שמתחילה ת'שבוע באיחור... מתעלמת מהעובדה שמחכים לי וואחד פקקים.... מתעלמת מהעובדה ששוב סוער יהיה היום בחו3ה.... היום שוב זה יום של אז בטח שזה בוקר של טוב
ג גרוש0פטימי New member 18/2/07 #6 בוקר? יש, אור, לא ממש. נדליק? ../images/Emo13.gif אחרי סופ"ש מוזר ודי מבלבל... אבל עם אחת שהצחיקה אותי אתמול אל תוך הלילה... תודה. ממש היית במקום. http://www.youtube.com/watch?v=t62ygVtcxaA מקווה שיצליח לי הקישור. כי לי זה פתח יופי את הבוקר...
בוקר? יש, אור, לא ממש. נדליק? ../images/Emo13.gif אחרי סופ"ש מוזר ודי מבלבל... אבל עם אחת שהצחיקה אותי אתמול אל תוך הלילה... תודה. ממש היית במקום. http://www.youtube.com/watch?v=t62ygVtcxaA מקווה שיצליח לי הקישור. כי לי זה פתח יופי את הבוקר...
מ מצוטטת New member 18/2/07 #10 פם אחת שמישו יקרא בשמי... ילדונ'ת אהבה.... מצו', אל תלכי, אני פשוט רוצה אותך איתי..... לא יותר טוב ועדיף?
פם אחת שמישו יקרא בשמי... ילדונ'ת אהבה.... מצו', אל תלכי, אני פשוט רוצה אותך איתי..... לא יותר טוב ועדיף?
מ מראה מראה שעל הקיר New member 18/2/07 #13 בטח יותר עדיף. הכי נהנית מהשירים שאתם מתקלטים Pה ברקע ועכשיו יוצאת לחלצ לך את הפקקים בצעידת בוקר.(חייבת להוריד את השבת יאמי הזו מעליי.....) הצטיידתי ב )))) עוד מעט תשמעי .
בטח יותר עדיף. הכי נהנית מהשירים שאתם מתקלטים Pה ברקע ועכשיו יוצאת לחלצ לך את הפקקים בצעידת בוקר.(חייבת להוריד את השבת יאמי הזו מעליי.....) הצטיידתי ב )))) עוד מעט תשמעי .
מ מצוטטת New member 18/2/07 #42 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אני עוד מעט בדרכי חזרה הביתה אז או שלא השמעת מספיק חZק או ש'גם את ניתקעת בפקק
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אני עוד מעט בדרכי חזרה הביתה אז או שלא השמעת מספיק חZק או ש'גם את ניתקעת בפקק
M M i c h a l y U S A New member 18/2/07 #50 יש לי פטנט ממש טוב בזמן שיושבים בפקק מכינים טיארות של BUSINESS CARDS ואם יש בחור מקסים שיושב לידך בפקק..מתחילים להעיף את הכרטיסים.. זה מה זה עובד טוב...
יש לי פטנט ממש טוב בזמן שיושבים בפקק מכינים טיארות של BUSINESS CARDS ואם יש בחור מקסים שיושב לידך בפקק..מתחילים להעיף את הכרטיסים.. זה מה זה עובד טוב...
מ מצוטטת New member 18/2/07 #53 מ3חיקה את גמכן את ה-cards ש'לי להעיף לכל עבר...... תכיף, תירגע ה , כבר תשפרי3 גם פה ניחוח....... כן, היום היה קשה מהרגיל אף חבר טלפוני לא מצאתי לי כגלגל ליוויייייי לה3לה
מ3חיקה את גמכן את ה-cards ש'לי להעיף לכל עבר...... תכיף, תירגע ה , כבר תשפרי3 גם פה ניחוח....... כן, היום היה קשה מהרגיל אף חבר טלפוני לא מצאתי לי כגלגל ליוויייייי לה3לה