בוקר אור

'שתגעת???????????

הראש שלך לא עובד ישראלי כבר... אם אני מזוית האישון רואית כזה מזל"ט מתקרב אליי... אני ישר מתכופפת ומחייגת 100. או בעצם...101 יותר כדאי לי

חחחחחחחח. הראש .בטח עובד

טוב..משערת שהחיוג 100 ייתן דיווח מלא על כל הכלים של המזל"ט בר המזל.. האם יתן גם נתונים על חשבון הבנק?

קנאית../images/Emo46.gif

זה שלי הזימרור של..."לא רוצה תרגום בגוף אחרת"... קחי לך משו אחר... אלה עם הפגיעה של האונה...יש להם מלאי...תבחרי לך משמה

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif

שיווווווווווו הייתי בטוחה לא תבחיני....... בסדר......בחרתי לי...
רק איתך אני יכול לזרוח
רק איתך אני יכול לפרוח רק איתך
רק איתך תמיד אותו ניחוח

חחחחחחחחחחחחחח

הניחוח...גם שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
יפה שלי את כל מילות האהבה אקשור בסרט... אם תרצי לדבר מחר אני חוזר אל הפינה החמה שבליבך תני לי שקט נפשי וכח להמשיך לחיות את חיי לצידך...
כן...שאני לא אבחין,הא?

וואלה...ספאסיבה... ../images/Emo6.gif

מהמחשב בעבודה ברגע שאני בכלל מעז לנסות לשלוח הודעה עם קישור מובנה... YYY TNX פתרון לפקקים... צאי כמוני ב 6:30 ה' , שאני אכתוב שעות כאלו בכלל... טרוףףףף. אבל רק ככה זה עובד.

ורד 3

New member
נדליק...גם נדליק

ונאמר ...... בוקר טוב יום טוב שבוע טוב והכי הכי חשוב ........ חודש טוב........(היום א ראש חודש אדר........וזה לא הולך ברגל...).... ***נ.ב *** למרות שלא הצלחת עם הקישור ...שמעתי ת'שיר ....משו משו....... ועכשיו מה אוכלים עם הנס קפה ?

אהלו ! לא אוכלים ! ../images/Emo6.gif

שומרים על הפיגורה !
טוב נו... זרקי איזה קרואסון קטן. בוקר אור לך יפה.

ורד 3

New member
תדרוך

על יבלות...!!! אמרתי אחרי ראש השנה... אחכ..הגיע חנוכה....עכשיו פורים..ועוד מעט פסח... אז אני לא אשמה ...זה החגים ..מי אמר שצריך כל כך הרבה חגים....!!! (זה רק אצלנו היהודים) במקום קראסון יכולה לארגן לך חתיכה יפה של בגט עם קצח, שומשום ...גרעיני דלעת....וקימל מתאים ? בתוספת חמאה כמובן .......+ מלח.

למעלה